Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי הרכיבים הבאים:

1) סט קומפוננטים Ininity Kappa Perfect 6.5

2) סאב:Ininity Kappa Perfect 10 DVQ (שני סלילים)

3) מגבר 4 ערוצים * 100 ואט: Alpine PDX 4.100

עכשיו השאלות:

1) בניתי קופסא מעץ עם קיר אחורי מפיברגלאס (שיכנס בדיוק בתא המטען של ניסן אלמרה 1999). אילו טרמינלים אני אצטרך להרכיב בקופסא (לקנות אחד עם 4 כניסות (לשני הסלילים - או להרכיב עם ברגים כמו אליקו)?

2) האם לקדוח חורים עם מקדח כוסות בדלתות הקדמיות בשביל הטוויטרים - או לבנות פאנל מפיברגלאס על הפלסטיקים של המראות?

3) אני מתכוון להגביר את הקומפוננטים ואת הסאב עם המגבר הנ"ל (שלא מספיק כי צריך עוד מונו) - האם לחבר בנתיים רק סליל אחד של הסאב?

4) אם לא אוהב את השילוב בין הסאב לקופסא - על איזו קופסא מקצועית הייתם ממליצים (מוכנה או ממישהו שמכין מקצועי) - ומה המחירים?

אגב, כשאסיים, אם זה מעניין מישהו - אעלה את הפרויקט המצולם של בניית הסאב והפאנלים של הטייוטרים עם הפיברגלאס...

פורסם
שלום לכולם.

ברשותי הרכיבים הבאים:

עכשיו השאלות:

1) בניתי קופסא מעץ עם קיר אחורי מפיברגלאס (שיכנס בדיוק בתא המטען של ניסן אלמרה 1999). אילו טרמינלים אני אצטרך להרכיב בקופסא (לקנות אחד עם 4 כניסות (לשני הסלילים - או להרכיב עם ברגים כמו אליקו)?אחת משתי האופציות שנתת .מה שיהיה לך הכי נוח גם לפרק וגם להרכיב את הסאב במידת הצורך .

2) האם לקדוח חורים עם מקדח כוסות בדלתות הקדמיות בשביל הטוויטרים - או לבנות פאנל מפיברגלאס על הפלסטיקים של המראות?עניין של טעם וכסף.

3) אני מתכוון להגביר את הקומפוננטים ואת הסאב עם המגבר הנ"ל (שלא מספיק כי צריך עוד מונו) - האם לחבר בנתיים רק סליל אחד של הסאב?לא חלילה וחס.

4) אם לא אוהב את השילוב בין הסאב לקופסא - על איזו קופסא מקצועית הייתם ממליצים (מוכנה או ממישהו שמכין מקצועי) - ומה המחירים?מחיר של תיבה לסב נע בן 350 -ל 600 ש"ח תלויי בעובי החומר

אגב, כשאסיים, אם זה מעניין מישהו - אעלה את הפרויקט המצולם של בניית הסאב והפאנלים של הטייוטרים עם הפיברגלאס...

בהצלחה בפרויקט נשמח לראות תמונות.
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם
3) אני מתכוון להגביר את הקומפוננטים ואת הסאב עם המגבר הנ"ל (שלא מספיק כי צריך עוד מונו) - האם לחבר בנתיים רק סליל אחד של הסאב?לא חלילה וחס.

אז מה מומלץ? הרי המגבר נותן 4 ערוצים של 100 ואט לערוץ. הסאב הוא 400 ואט בעל שני סלילים. מה יקרה אם אחבר רק סליל אחד? האם זה יגרום נזק - או שרק השמיעה לא תהיה משהו?..

בכל אופן - מה מומלץ לעשות כדי שאוכל להשתמש בסאב בנתיים עד לקניית מגבר מונובלוק?

תודה!

פורסם

1. המגבר מוציא 100 וואט מכל ערוץ ב2 אום תחבר את הסלילים במקביל ויהיה לך ערוץ פנוי .

2. תחבר שני ערוצים 1 לכל סליל ,אופציה פחות מומלצת ,אבל אפשרית .

3. תחליף סאב ל סליל אחד .

4. תקנה מגבר מונו .

פורסם
1. המגבר מוציא 100 וואט מכל ערוץ ב2 אום תחבר את הסלילים במקביל ויהיה לך ערוץ פנוי .

2. תחבר שני ערוצים 1 לכל סליל ,אופציה פחות מומלצת ,אבל אפשרית .

3. תחליף סאב ל סליל אחד .

4. תקנה מגבר מונו .

הנה שוב החלקים שלי (עם לינקים לאתר היצרן ולמידע הטכני):

כיוון שאני לא אחליף סאב לסליל אחד, ואין לי עדיין מגבר מונו - האם יש מה לעשות לאור נתוני היצרן על הסאב?

עד כמה שאני יודע, לתת ערוץ אחד לכל סליל זה לא טוב - כי תהיה בעיה של פאזה. האם אני טועה?

• תוכן חדש...