Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במאזדה 323 שנת 2000 1.6 עברה 123K

תוצאות הטסט הם זיהום אוויר יותר מהמותר(ערך מותר0.3% ) אצלי באוטו יש 0.51%

אמרו לי במכון הטסטים לשים תוסף לדלק ולחזור לבדיקה חוזרת

במשך הבדיקה בטורים גבוהים שזה אמור להיות מק'ס 2800 סל'ד(תקנו אותי אם אני טועה) הבוחן שם את האוטו על לפחות 3500 סל'ד ולפעמים קצת יותר (זה לא היה בטורים קבועים) ,זה יכול לשנות את תוצאות הבדיקה?

קראתי הרבה בנושא התוספים והסיבות לבעיה,האם מומלץ להשתמש בתוסף ? הבנתי שהוא גם יכול לגרום נזק ?

האם כדאי לעשות בדיקה חוזרת לפני הוספת התוסף ולחמם את הממיר לפני? (מה שלא נעשה בטסט הראשון, הרכב עמד בערך רבע שעה במקום עם התקדמויות קצרות עד הכניסה לבדיקה)

הרכב עובר טיפולים קבועים פעם בשנה ובדרך כלל לא מגיעה ל10K ,בטיפול האחרון שנעשה בבית הוחלף שמן מנוע פילטר אוויר פילטר שמן פלאגים ,הבעלים הקודמים היה מטפל במוסך מורשה של מאזדה ובקבלות כתוב ששמו תוסף לדלק או לשמן לא כול כך זכור לי .

הרכב בדרך כלל לא עושה נסיעות רחוקות ,אלא בדרך כלל נסיעות אירוניות.

1.ככה בזמן האחרון האוטו שותה יותר דלק ממה שהו אמור 10 ק'מ לליטר (לפי החישובים שלי)

2.הבעיה השניה כשאני עומד במקום עם האוטו על D או R כול האוטו רועד אין לי מושג עם זה קשור לבעיה כתבתי כדי לידע .

3.קראתי על תוסף בשם BK44 שהוא אמור לנקות פיח מהמערכת של הדלק והאגזוז ,האם תוסף זה יפתור את הבעיה ?

שלומי

פורסם

א. חובה לפני כניסה לטסט שהממיר יהיה חם. אחרת, מתחת לטמפ' מסויימת (בכל רכב זה שונה) הממיר פשוט לא עושה כלום. הוא איזה פרזיט שיושב לך על צינור הפליטה.

ב. גרימת נזק תהיה רק אם תעשה אינפוזיה למנוע בצורה לא מקצועית.

ג. קנה BG-44K, מלא על חצי מיכל, סע עד גמר המיכל. מלא, וגש שוב לטסט.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
במשך הבדיקה בטורים גבוהים שזה אמור להיות מק'ס 2800 סל'ד(תקנו אותי אם אני טועה) הבוחן שם את האוטו על לפחות 3500 סל'ד ולפעמים קצת יותר (זה לא היה בטורים קבועים) ,זה יכול לשנות את תוצאות הבדיקה?

הבוחן בסה"כ ניסה לעזור לך. העלאת הסל"ד גורמת לחימום מהיר וטוב של הממיר ובכך להביא את הרכב למצב הבד' היעיל.

אגב, התקנה לגבי גובה הסל"ד השתנתה לפני כחצי שנה ואין היא מציינת יותר גובה מקס' לסל"ד. אמנם בטופס זה עדיין מצויין אך בפועל אין זה כך.

לדעתי אין כל צורך בתוסף, די בחימום יעיל של הממיר. אם לא יהיה שינוי בתוצאות אזי לא יהיה מנוס מאבחון מדוייק של התקלה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קראתי אבל שאם הבוחן שם את הטורים בזמן הבדיקה על יותר 2800 סל'ד זה יכול לגרום לתוצאה שלילית משום שהטורים נעו בין 2800 סל'ד ל3500 והם לא היו קבועים ולפעמים קצת עברו את ה3500 מה שיכול לגרום לתוצאה שלילית?

שלומי

• תוכן חדש...