Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם

אני יודע שנפתחו לא מעט נושאים כאלה אך בכל זאת אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא הספיציפי הזה.

אני חייל משוחרר, ומחפש מכונית קטנה, חסכונית ואמינה, לנסיעה בעיקר עירונית ומעט בין עירונית בטווח המחירים שציינתי, כמובן שאפשר גם בפחות מכך.

מכיוון שכל מיני אנשים המליצו לי על סוגים שונים ומשונים של מכוניות אשמח גם לשמוע לדעתכם.

בראש ההמלצות עמדו הסוויפט, פונטו, ג'אסטי ושרייד.

רציתי לדעת האם כדאי לשקול גיר אוטומט של סוויפט 91 מנוע 1300? כרגע יש לי אופציה כזו שמלבד הגיר שאיני יודע מה מצבו האוטו נשמע לא רע בכלל.

אני כעיקרון מעדיף יותר ידני אבל לא פוסל אוטומט, ומשתף אתכם מכיוון שכמו כל בנאדם גם לי יש חששות שמה הגיר במצבי הגסיסה שלו (האוטו עם 152K) ואז לא ישתלם לי לשים גיר חדש בעוד כמה אלפי שקלים.

האם נכון המיתוס על הגיר האוטומט בשנתונים האלה? האם רצוי להתרחק מזה?

אשמח לשמוע לדעתכם.

בברכה,

שגיא ישראל

פורסם

משום מה אנשים נוטים להתרחק מהג'סטי, אולי זה בגלל שהיא לא ממש נוחה ומפנקת, אבל אני נסעתי על ג'סטי במשך כחודשיים, ותן לי להגיד לך שכמה דעות רעות שתשמע עליו, אל תפסול על הכף.

רוב הג'סטי עברו אצל אנשים מבוגרים אני מאמין (לא מעט מחברי קראו לה "מכוערת"), אבל זה היתרון של הג'סטי, ולא תהיה בעיה למצוא אחת שמורה, רכב אמין וזול לאחזקה שבתקציב שלך יהיה אחלה רכב.

לגבי אוטומט לא ממש מומלץ, במילים פשוטות צורך יותר דלק ופחות אמין.

• תוכן חדש...