Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

בבעלותי דייהטסו שרייד 92 , אוטומטית , נפח מנוע 1.3 .

בימים האחרונים נתקלתי בתופעה המדאיגה הבאה :

בעת נסיעת רוורס , ללא לחיצה על הבלמים , מופיע רעש חריקה \ יבבה מוזרה .

לפני כן , הרעש לא היה קיים והרכב היה שקט , אך זאת עד לפני מספר ימים ולאחר שעליתי על אבן קטנה שחבר מאוד חכם שם לי כבדיחה (גרועה מאוד יש לציין) ושנגררה על ידי הצמיג .

לאחר בדיקה שלי , שמתי את הרכב על הילוך N ודחפתי את הרכב לאחור - היבבה\חריקה נמשכה ובכך שללתי בעיה בגיר .

חשוב לציין שאין שום עיכוב בנסיעה לאחור מצד הגיר , או קפיצות\רעשים מצד הגיר בנסיעה רגילה .

אם זה לא הגיר ואם אלו לא הבלמים (שוב אדגיש שאין לחיצה על הבלמים בעת הנסיעה לאחור ובזמן הופעת הרעש) אז מה כן יכולה להיות הסיבה ?

אני שואל אתכם , מכיון שבתקופה האחרונה אני מאוד עמוס ואין לי יותר מדי זמן לגשת למוסך , כל יום בשבילי הוא יום מטורף .

אבל אם אצטרך , אעצור את הכול על מנת למנוע נזק לרכב הזה שמשרת אותי נאמנות כבר שנתיים .

למישהו יש רעיון , מה יכולה להיות הסיבה לרעש יבבה \ חריקה ?

אבא לשי העלה נקודה : אולי זה איזשהוא חלק שהחליד באחד הצמיגים ? או משהו שנתפס במשהו ?

תודה לעונים !

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

מה ? אין אף אחד שיודע ?

שוב אדגיש ואציין שהרעש נשמע מכיון הגלגל השמאלי אחורי , נשמע רעש חריקה אתמול גם בנסיעה קדימה במהירויות גבוהות ונמוכות כאחת.

תשובה מאוד תועיל לי...

פורסם

איך נדע ?, לפני שנדע כיצד האבן נגררה ע"י הגלגל. האם האבן היתה בחריצים של הצמיג , או קשורה לחוט והסתובבה מסביב לגלגל בצד הפנימי ?. אתן איבחון מהיר טרם בדיקה. אם האבן היתה קשורה לחוט, והסתובבה יחד עם הגלגל בצד הפנימי,

הפחית התעקמה והיא משפשפת בדרם. אין זה פותר אותך מלמסור פרטים נוספים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תשובה לשאלתך : האבן לא הייתה קשורה , סתם מונחת מתחת לצמיג .

גם כשנוסעים קדימה , יש רעש של חריקה קלה וחלשה , אך כשנוסעים אחורה ניכר לשמוע שהרעש מתגבר .

האם יכול להיות שמדובר בדרם ? זה מגיע מכיון הגלגלים האחוריים .

כיצד אוכל לבדוק זאת ? האם צריך לפרק את כל הצמיג ? האם ללכת למוסך או לפנצ'רייה כדי שיאבחנו את זה ?

תודה לעונים !

• תוכן חדש...