Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמפוטר הייטק טרי, אני נאלץ להיפרד מהמאזדה 5 שליוותה אותי בשנתיים האחרונות.:cry:

מחפש לרכוש מיניוואן או ג'יפון מרווח, שיאפשר למשפחתי (3 ילדים) לנסוע ברווחה. דגשים שחשובים לי:

• תא נוסעים מרווח
  • עיצוב נעים (למרות שזו שאלה של טעם)
  • צריכת דלק סבירה
  • מחיר, כאמור בכותרת, עד 150 אלף.
  • לא מאזדה 5 (נמאס...)

הדגמים ששקלתי: מיצובישי אאוטלנדר, סובארו פורסטר, דודג' ג'רני, הונדה FRV, קיה קארנס.

האם יש למישהו המלצות על אחד מהם או דגם נוסף ששווה לשקול? הדודג' הכי מוצאת חן בעיניי, אבל לא ראיתי מודעות למכירה יד שנייה בכלל, וכחדש זה טיפה יקר לי.

תודה מראש!!!!

פורסם

לגבי הדודג' - לא מזמן ביקרתי בסוכנות שלהם והם הציעו הנחות לא קטנות (10-15%) על כל הדגמים- שווה לבדוק וללחוץ.

לגבי הפורסטר אם מדובר בדגם החדש מדובר באחלה רכב. לי קצת הפריע שרמת האבזור הפשוטה מגיעה ערומה יותר מסובארו

ג'אסטי ולא נותנת פייט למתחרות בקטגוריה. שים לב, שגם בסובארו נותנים הנחות מאוד גדולות ועל כן שווה לבדוק רכישה של דגם

טיפה יותר מאובזר מהסוכנות.

אופציות נוספות היא ניסאן קשקאי שגם עליה ניתן לקבל הנחה של 10 אלף ש"ח ומגיע עם אבזור נחמד מאוד ומראה של ג'יפון עם תצרוכת דלק טובה. בקרוב אמורה להגיע גם גירסת ה-7 מקומות של הקשקאי שאמורה להיות דגולה יותר ולשמור על מחיר שפוי.

Lexus CT200H

פורסם

בקשר לחדש תוכל לישקול גם את האופציות של הניסאן קשקאי,קיה ספורטז,יונדאי טוסון בגירסאות

ה-4*2 לגבי הדודג גרני אכן רכב יפה ואם המחיר יקר לך אל תישכח שהמחיר באולם התצוגה יהיה נמוך בעשרות אלפי שקלים וכדאי לנסות!

כך גם לגבי הקיה שלטעמי מאוד מישתלמת(וברוב הסוכנויות יש הנחה מעבר למה שפורסם).

http://www.motocar.co.il/article/6460.aspx

http://www.motocar.co.il/article/8003.aspx

פורסם

ה-FR-V נוחה מאוד לנסיעה, הן לנוסע והן לנהג, אני אישית נהנתי ממנה בסיבוב הקצר שעשיתי עלייה.

בגלל שלדעתי מדובר גם בנוחות (או בעיקר) של המשפחה שלך, תבקש נסיעת מבחן במספר רכבים עד שתמצא את מבוקשך.

בהצלחה :-)

פורסם

את הפיקאסו לא היתי לוקח כפרטי בגלל ירידת ערך

אתה כבר יודע לחזות את ירידת הערך של הפיקאסו, שנמצאת שנה בשוק? :shock: (אני כבר לא מדבר על זה שלעיתים שווה לשלם על נוחות, מה שהפיקאסו מציעה די בשפע למשפחה מורחבת).

מאז שחרב בית המקדש, וגו'.

פורסם

קודם כל, תודה לכל העונים.

לגבי ירידת הערך המהירה - על איזה הבדלים אנחנו מדברים? אם רכב רגיל יורד 12% בשנה (נדמה לי שאמרו לי פעם שזה המספר) אז על איזו ירידת ערך אנחנו מדברים בסיטרואן/אמריקאיות?

פורסם
אני יודע על סיטרואן בכלל וזה נכון ל כ ו ל הדגמים אז למה שהפיקאסו תהיה שונה? זה לא סיטרואן?

(אני מצטט ממחירון ישן, כדי לא לפגוע בחבר לוי יצחק):

מאזדה 3 אקטיב : חדשה - 111,000, מודל 2006 - 78,000

טויוטה קורולה: חדשה - 111,000 , מודל 2006 - 76,000

מיצובישי לנסר: חדשה - 111,000 , מודל 2006 - 72,000

סובארו אימפרזה/B3 : חדשה - 111,000 , מודל 2006 - 69,000

סוזוקי SX4/ליאנה : חדשה -108,990, מודל 2006 - 71,000

סקודה אוקטביה : חדשה - 117,900, מודל 2006 - 75,000

פולקסווגן ג'טה : חדשה - 129,990, מודל 2007 - 95,000 (בורה 2005 - 67,000).

פורד פוקוס : חדשה - 111,000, מודל 2006 - 72,000.

ועכשיו לצרפתיות, מאבדות הערך הכרוניות:

פז'ו 307 : חדשה - 110,990, מודל 2006 - 78,000 (אופססס. איבדה אפילו 10 ש"ח פחות ממלכת המכירות, מזדה 3, למרות שבשתיהן לא הוחלף דגם).

סיטרואן C4 : חדשה - 110,990, מודל 2006 - 74,000 (וואו, 4000 שקל הפרש ממזדה על 3 שנים. סוף העולם. עדיין פחות אובדן ערך מפוקוס, לנסר, SX4 ועוד. רק מאזדה 3 ,קורולה ו-307 מצליחות לאבד פחות ערך).

אכן, שוד ושבר. סיטרואן תאבד ערך מהר יותר. בטוח. :?

לגבי הג'רני - אמנם אני לא צופה את העתיד - אבל בשעה שהיצרן (קרייזלר) נאבק על המשך דרכו, היבואן (מכשירי תנועה) הוא לא בדיוק נותן השירות מספר אחת בארץ, ובהסתמך על איכות המכוניות האמריקאיות ב-20 השנים האחרונות (להבדיל מהצרפתיות שהשתפרו באיכותן ב-5 עד 7 השנים האחרונות) - ניתן להניח שטוב לא ייצא מהמכונית הזו.

פורסם

אם חשובה לך צריכת הדלק תוריד את המיצובישי והדודג' מהחשבון.

הפיקאסו הרובוטית נמכרת (נכון ללפני כמה שבועות) ב-139 אלף, אז לך תעשה נסיעת מבחן ורוב הסיכויים שתגלה שה"שד" ממש לא נורא...

פורסם

שלום לך.

מחר ימלאו שבועיים מאז קיבלתי את האוקטביה שלי. שמת לב למיל "שלי". כן התאהבתי בה. TDI 2.0 ELEGANCE(טורבו דיזל). מדהימה.

אם תבדוק בפורום תראה שהיתה לי התלבטות לגבי הג'רני. הזמנתי ג'רני ולאחר מספר ימים ביטלתי את ההזמנה בהשפעת חברים ומהנימוקים שקיבלת כאן. הסיבה היחידה שאיני מצטער על ביטול הג'רני היא האוקטביה עם תאוצה, עוצמה, שקטה בנסיעה באופן לא יאומן, המנוע והגיר (DSG כפול מצמדים טיפטרוניק) כידוע הם מקונצרן פולקסוואגן ו........ תצרוכת הדלק: בינעירוני: ליטר לעשרים ושניים קילומטרים (מהמרכז לצפון, לרמת הגולן) מפליא שהתצרוכת שהיתה לי היא טובה יותר מהמוצהר ע"י היצרן. עירוני נסעתי מעט מאוד. סה"כ שרפתי 41 ליטר בכמעט 900 ק"מ ונשאר לי עוד רבע מיכל !!!. ועכשיו לנוחות והבטיחות: לי יש בקרת שיוט, ESP ועוד מספר לא מבוטל של ראשי תיבות תלת ספרתיים (שים לב שלא כל הדגמים מגיעים כך). הרגשתי בקיומם פעמיים ושניהם במודע, בכוונה ולצורך בדיקה/למידה:

1. החלקה תוך האצה - ואז הבהבה נורית ה ESP, התנועה לא היתה כמו זו המוכרת לי, גם לא מה 4X4 עם EBD ואפשרה המשך שליטה ויציאה מהמצב.

2. הערב: ביצעתי בכביש ריק בשומרון פניה חדה ופתאומית שמאלה וימינה, כאילו לעקיפה, תוך האצה (זוכר שהכל מכוון לצורך בדיקה?) ומה שהרגשתי בהגה והתנהגות הרכב לא היה מוכר לי: פשוט למשך שבריר שניה נלקחו ממנו המושכות. הרגשתי איך כח עובר בין הגלגלים כדי לבצע את מה שרציתי - לעקוף .

למה אני מרבה במילים? כי טוב לי עם הרכב המדהים הזה. אני פשוט מודה לחברי דוד (שהוא פעם שניה עם אוקטביה) ש"הכריח" אותי לרכוש רכב זה. לך על רכב זה. הנוחות לכולם מעולה. נפח תא המטען (האצ'בק) ענק 560 ליטר. עוד גם אתה תודה לי.

פורסם
אני יודע על סיטרואן בכלל וזה נכון ל כ ו ל הדגמים אז למה שהפיקאסו תהיה שונה? זה לא סיטרואן?

מה שאתה יודע על סיטרואן זה אולי מציטוט של אנשים שחיים בסטיגמות (דעות קדומות) שנוצרו לפני לא מעט שנים ולא תמיד נכונות...

• תוכן חדש...