Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי חבר'ה מספר בעיות בשברולט קאווליר קבריולה אשמח מכם לכמה עצות/שיפורים.

נתחיל בבעיות המתחייבות שאני רוצה לסדר

ונעבור לשיפורים שהחלטתי להשקיע ואשמח תציעו לי מה אפשר וכדאי לעשות..

בעיות מתחייבות :

1. שמן הגה ומיסבים,מתרוקן לי כל פעם מחדש מהקופסה ובכל פעם שמתרוקן ההגה חורק בצורות מפחידות.

מה יכולה להיות הבעיה ? מדוע כשאני שם שמן החריקות נעלמות והאוטו חוזר לתפקודו..

2. היכן אני יכול למצוא ידית תאורה יד שניה ? חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי..(יש בעיה במגעים..)

3. רדיאטור לא עובד,החימום לא עובד,למרות שקניתי את הרכב זכרתי שהוא הפעיל לי חימום

יכול להיות שהרדיאטור התנתק?

לגבי שיפורים/תוספות..

מה הייתם מציעים לי ? אני פתוח להכל

החלטתי להשקיע בסלון חדש לרכב(האם אתם ממליצים על בעל מקצוע ?)

כמובן לאחר התיקונים המתחייבים

אשמח לעזרתם והצעתכם לשיפורים..

פורסם

ערב רב

1. השמן הגה נוזל השאלה לאן? למוסכים הפתרונים דחוף ביותר לקוי בטיחותי שיכול להביא להורדה המכביש
  2. ידית אורות חדשה עדיפה תיתכן אופציה לחליפית
  3. לבדוק צנרת מים במנוע פנל הפיקוד מופעל על ואקום מהמנוע מוסך UMI יכול לעזור

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אתה חייב לראות קודם לאן השמן הגה נעלם. סביר להניח שאתה צריך משאבת הגה חדשה, זה לא כזה נדיר ברכב הזה.

ידית אורות: 180 שקל מפירוק, 400 שקל חדשה. תעשה חשבון לבד מה אתה מעדיף.

רדיאטור חימום לא "מתנתק" סתם ככה. או שהוא מחובר, או שהוא לא. ראה בקיר האש , בערך באמצע הגובה שלו, את צינורות החיבור (מאחורי המנוע כמובן). אם הרדיאטור חימום נוזל אזי הנזילה לא תהיה מורגשת בפנים הרכב. אתה תמצא מעט מתחת לצינורות של הרדיאטור חימום עוד צינור קטן, הוא הניקוז של הרדיאטור במקרה של נזילה.

כמובן, בדוק איבוד מים אם יש, והגעה לטמפ' עבודה של הרכב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...