Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי יש לי שברולט קוואליר שנת 2000 נפח מנוע 2200 סמ"ק

הייתי רוצה לשפר קצת את המכונית שלא תהיה משעממת !

אז רציתי לדעת קודם כל אם ניתן להרכיב במכונית אגזוז זרימה חופשית (בשביל הרעש כמובן!!)

ודבר שני רציתי לדעת איפה יש מוסך באזור המרכז ששם ניתן להרכיב אביזרים חיצוניים לאוטו ! מסוך טוב ומורשה!

תודה רבה !

פורסם
דבר שני רציתי לדעת איפה יש מוסך באזור המרכז ששם ניתן להרכיב אביזרים חיצוניים לאוטו !

מוסך מורשה הכוונה שלך? מורשה מטעם יבואן? אני בספק שמוסך כזה יסכים להתקין לך אויזרי שופוני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין קשר לפורום שיפורים- בשביל הרעש כמובן.

קרא את חוקי הפורום כי הכותרת שלך לגמרי לא בכיוון.

בקשר לשאלה- בכל רכב ניתן להתקין אגזוז זרימה חופשית.

ויאשה בדרך עם המפתח, אם כל הצער שבדבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הגעתי .

המפתח לא נועל , אבל אל דאגה השאלתי מרז את ה"מאסטר" .

( נ.ב. האמת היא שבגירה הספיק לנעול לפניי , אבל זה רק כי היה לי לאג ארוך עד שגדשתי להודעה... :wink: )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...