Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני עכשיו בשלבי הבנייה הראשונים, החלטתי ללכת לפרוק ולקנות את הכיסוים של הדלתות כדי לא להיות לחוץ בפרק זמן העבודה.

1wzym2jjmmyr.jpg ll0kwoddmnzi.jpg nyewzjqqm4ww.jpg

עכשיו יש לי בעיה עם דלת ימין,

במדיה ואני יבנה את הפוד במיקום המקורי לא תהיה לי אפשרות להכניס את הפוד הוא נוגע "בתא כפפות".

iokodhh4fttm.jpg mnnmwzn5mujm.jpg

לאנשים שכבר נתקלו או עברו בנייה מהסוג הזה, אפשר לקבל אולי קצת כיוון להתחיל בו?

חשבתי לקחת את כיוון הבנייה יותר ימינה וליצור מין חור חדש הבעיה כמה כבר ימינה אני יקח, אני לא רוצה למצוא את הרמקול באמצע הדלת.

פורסם

את הטבעת פלסטיק שמחזיקה את הרמקול (המקורי) החלטתי להוריד לגמרה עד הכיס הצדדי לחתוך אותו, את החור אני מושך טיפה לכיוון ימין ואז אני יצטרך לעשות חיתוך גם בדלת עצמה (בברזל) בשביל שלא יפריעה למגנט, נראה לי שזה יקח לי זמן ועבודה, כנראה שאני לבד בכאב ראש הזה ציפיתי לפחות לתגובה שניים.

מזל שיש נגר ופחח במשפחה :roll:.

פורסם

תשמע בגדול יש לך בעיה זהה כמו בקורולות הישנות וכנראה עוד מספר רב של רכבים.

אני מאמין שניתן לפתור את הבעיה בהורדת הכיס לגובה אפס עם הריפוד ומשחק זויות. אבל כמובן שבתמונות רואים תמונה חלקית בלבד ורק בפועל בישיבה ארוכה ומשחק אפשר למצוא את המיקום האופטימלי.

אני מוכן לעזור לך עם הניסיון המוגבל שלי בכיף. אני סופשים נמצא בנצרת עלית וכל השבוע בהרצליה.

אתה מוזמן לקפוץ שנשבור את הראש ביחד. :)

פורסם

תגיע למפגש הקרוב ואני יתן מבט רק תצטייד בטבעת מוכנה. חוץ מזה היית צריך להביא תמונה של תא הכפפות פתוח כך יכולנו לקבל תמונה טובה יותר. בכל מקרה הפתרון שנתנו לך נשמע על פניו טוב השאלה האם זה בר ביצוע.

פורסם

א.תודה לכם, ובמיוחד לך BUB עשית לי הרגשה טובה שעדיין יש אנשים כמוך,לא כל אחד מוכן לשבור את הראש.

ב.התא שנפתח לא מפריע גם בזמן הפתיחה,אלה מה שמפריע זה החלק התחתון של התא הוא בא במקביל למקום הרמקול.

jbmwnzlltzmi.jpg 0m2mnzytk3ga.jpg hrwjmyhbkzdj.jpg

פורסם

כפי הנראה , גם אם תוריד את גובה הפוד הכי למטה עדיין תהיה בעיה .

מה הסיבה שהחלטת לבנות פודים ? האם היה חסר לך עומק או שגודל הרמקול ?

כי אם זה גודל הרמקול , לדעתי הדרך היחידה זה הורדה של הפוד המקורי ובנייה על הדלת עצמה .

פורסם

אין בעיה עם זה כמו שאמרו לך טיפה להרחיק אחורה ואז תבנה את הפוד כשכתבתי בהודעה הקודמת "השאלה אם זה בר ביצוע" התכוונתי לחלק הפנימי של הדלת ולא לריפוד, צריך לראות שאין שם מנגנון או מסילה שמפריע.

פורסם

החלטתי לנטוש את הצורה המקורית ולאתגר את עצמי בעבודה לא פשוטה, אבל מאמין שהתוצאות יהיו משתלמות יותר.

התחלתי בחיתוך הדלת באיזור הרמקול המקורי, הורדתי את הפלסטיק המעצבן שיש שם.

53269275.JPG 39157235.JPG 72419675.JPG

לאחר החיתוך מדדתי את שטח העבודה שמתי נייר כסף והתחלתי בבסיס לבנייה, היה קצת קשה לבחור את הצורה הרצויה החלטנו ללכת על שטח בסיס גדול ואז לחתוך את הפיבר לפי המידה הרצויה.

326024945.JPG 7999784.JPG 83874500.JPG 75572535.JPG 82254540.JPG

אנשים לעבוד במקום פתוח חובה, הדבר הזה ממסטל!

פורסם

מסכים איתך, בשלב השני התחלתי הדבקה מרוכזת בחלק התחתון לפי מדיה שנראת לי מתאימה, ואת מה שמיותר חותכים\משיפים.

מיותר לצור בסיס כזה גדול זה נכון, מה שאתה רואה בתמונה לא כל הרבוע בסיס, זה ליפני חיתוך החומר.

דוד שלי מנסה לשכנע אותי לרדת מבסיס עשוי פיבר ולקפוץ לנגר (אח שלו :wink:) כדי ליצור בסיס מעץ, ועליו לעשות את הבנייה מפיברגלס.

מה אתם אומרים?

בהתתחלה לא רציתי עכשיו שאני חושב על זה יכול להיות נחמד יותר.

• תוכן חדש...