Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן החלפתי רביעיית צמיגים לפונטו שלי (01') לצמיגי goodyear GT3.

לא הצלחתי להבין מקריאה בפורום האם כדאי או צריך לבצע כיוון פרונט לאחר ההחלפה ואם כן אז למה? כמו כן, הרכב עבר לפני כמה חודשים טסט, מה בודקים בטסט בתחילת המסלול - כיוון פרונט או כיוון גלגלים?

דבר שני: לעיתים רחוקות שומעים בפניות או בזמן הבלימה (יש ABS) רעש של מעין חריקות גומי מכיוון הצמיגים שהתחילו לאחר ההחלפה. מה הסיבה לכך? הצמיגים הוחלפו לפני כ- 1000 ק"מ ואני ממש מקפיד על לחץ אוויר תקין.

ואחרון: מישהו מכיר מכון טוב לכיוון פרונט בירושלים

הצמיגים ששמתי: http://www.goodyear.co.uk/services/tyreguide/feat_gt3_car.html

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

רצוי מאד לבצע כיוון פרונט לאחר הח' צמיגים, הרעשים אותם אתה שומע יתכן והם נובעים מזוויות היגוי לקויות אך יתכן גם שאלו הצמיגים שלך, חומר הגומי שלהם גורם לכך.

בטסט בודקים כיוון גלגלים בלבד.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

לא הצלחתי להבין מקריאה בפורום האם כדאי או צריך לבצע כיוון פרונט לאחר ההחלפה ואם כן אז למה?

ברור שכדאי לבצע כיוון פרונט לאחר החלפת הצמיגים ולא לפני.

לפעמים הצמיגים יוצאים מפס היצור בצורה טיפה קונית.הצורה הלא מדויקת יכולה לגרום לסטייה בזווית(זו רק אחת מהסיבות).

לכן יש לבצע כיוון פרונט לחר החלפת הצמיגים.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

בד"כ מתרחשות בצמיגים חדשים, ולאחר 1000 1500 ק"מ החריקות נעלמות. כמו כן יכול להיות שלקחת סיבוב חד והצמיגים איבדו אחיזה.

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

מה יכולה להיות העלות של העסק? כמה זמן בערך זה לוקח? ומה אתם אומרים על מכוני הפרונט הממוחשבים האלה שיש?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
בד"כ מתרחשות בצמיגים חדשים, ולאחר 1000 1500 ק"מ החריקות נעלמות. כמו כן יכול להיות שלקחת סיבוב חד והצמיגים איבדו אחיזה.

טוב אז אני אחכה עוד 500 ק"מ.

אגב צמיגים חדשים ואחיזה - אני ממש מרוצה שהחלפתי צמיגים ובמיוחד שהחלפתי לצמיגים יחסית טובים. הקדמיים היו SAVA והם נראו נורא אחרי כשנתיים ו- 30 אלף ק"מ בסה"כ.

היתרון הכי גדול בצמיגים החדשים הוא שיפור באחיזה ובמיוחד בכביש רטוב יש תחושה שהרכב ממש דבוק לכביש.

המינוס הקטן קטנצ'יק היחיד שיש - בגלל עומק החריצים אין שבוע שלא נכנסת אבן לחריצים ועושה דפיקות ואני צריך לחפש אותה ושיש בוץ זה די מלכלך - אולי אני אשתמש בכפפות מנתחים כמו של איציק.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
מה יכולה להיות העלות של העסק? כמה זמן בערך זה לוקח? ומה אתם אומרים על מכוני הפרונט הממוחשבים האלה שיש?

200-300 ש"ח.

תחפש שירשורים בנושא יש פוווול.

עכשיו שאני חושב על זה, גם לי לא יזיק לעשות איזה כיוון פרונט, אבל את זה אני אעשה כבר עם הטסט בעוד חודש בלאט :x

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

ממש במקרה עשיתי ביום חמישי כיוון גלגלים וכיוון פרונט (עושים את שניהם ביחד)

זה עלה 180 ש"ח ... ולדעתי לא צריך לעלות באף מקום יותר מ200.

כמה זה לוקח? אם מדובר בציוד ממוחשב, פחות מ20 דקות האוטו יורד מהליפט ו200 השקלים מגוהצים מכרטיס האשראי...

לדעתי ללכת רק על פרונט ממוחשב, ולדעתי כבר אין היום מכון פרונט שמכבד את עצמו , שאיננו ממוחשב....

נ.ב. מכירים את המכוניות שכתוב עליהם מאחור : "פרונט בקה אל גרבייה" ?

לדעתי לא כדאי ... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...