Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נייד = נייד

נייח = קבוע

אז ככה, אני כל יום נוסע בכביש 6 לכל הפחות פעמיים ביום, מצלמות נייחות לא קיים בלקסיקון כביש 6, ניידות קיימות מצלמות ולא מממל"זות עד כמה שאני יודע נכון להיום ולפי הדיווחים שאני מקבל מנהגים המרבים לנהוג בכביש, הרי לא ניתן להוריד רכב לשול כביש 6 לאחר מימלו"ז ולכן הניידות עומדות על איי התנועה בכביש. קרוב טען בפניי שיש לו חבר שתפקידו במשטרה הוא הצבת המצלמות והתקנתם - נמסר לי כי הותקנו מספר מצלמות מהירות על גשרי הגבייה אך המידע לא נשמע מהימן, בכל מקרה עד 130 רגוע בכביש ללא חשש בגשרים עדיפות ל-120 לאלו שמתקשים לשמור על מהירות מותרת.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפני שנתיים עבדתי אם מישהו , בעבודה שהייתה כרוכה בנסיעה כל יום בכביש 6 . מהקריות לבאר שבע (בעצם את כל כביש 6 מהתחלה ועד הסוף - הלוך חזור )

במשך שלושה חודשים כל יום נהגתי על 150-210 קמ''ש . בחיים לא קיבלתי דוח .

אולי היום המצב השתנה , אבל קשה לי להאמין .

פורסם

יש בפורום מישהו שעובד/עבד בכביש 6 ותמיד טען שאין מצלמות קבועות - הפעם הוא עוד לא הכחיש ולכן או שהוא כבר לא עובד שם, או שהוא עוד לא קרא את הנאמר כאן, או שהוא לא רוצה להפחיד נהגים ולפגוע במקור פרנסתו.

.

כנראה שהפסקה הזאת הופנתה אליי. עד לפני חודשיים, עבדתי שם ואכן אין שום מצלמות מהירות קבועות. גם היום, חודשיים אחרי אין מצלמות מהירות קבועות על כביש 6. מעבר לכך, גם לא יהיו מצלמות קבועות - שמר סיכם את זה בצורה הכי טובה.:idea:

Veni Vidi Vici

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לידיעת כל הגולשים:

בכביש 6 קיימות (קריא - יש) עשרות מצלמות מהירות מתוצרת חברת גאטסו ההולנדית. לא, אני לא מדבר על ניידות מתנ"א מזדמנות (וגם כאלה יש), אלא עם מצלמות מהירות של חברת גאטסו שהותקנו על כל גשר וגשר, בעמוד הימני האחורי. למען החכמולוגים - לא, לא מדובר בפרוייקט 3א של מל"מ-תים, אלא במצלמות שהוצבו שם מהימים הראשונים של הפעלת הכביש.

לא מאמינים? תסתכלו בעצמכם. לכל אלה שטוענים שזה "מצלמה לזיהוי מספרי רישוי למשאיות הנושאות מטען חורג" - זה בולשיט. לא מדובר במצלמה ההיא, הגבוהה, על עמוד דק מצד ימין של כל גשר, אלא במצלמת פאקין מהירות, קבועה, עם פלאש אינפרא שבכלל לא מפליש, ושמופעלת ע"י פס דריכה (ולכן היא לא מזוהה על ידי וולנטיין אחד).

לא מאמינים? תבדקו בעצמכם בפעם הבאה שאתם על הכביש הזה.

למזלנו, כביש 6 אינו משתמש בנתונים הנצברים במצלמה ע"מ להפיק דו"חות מהירות. אבל כמו במקרה של הדורס של הבן של השופט חשין - המשטרה דרשה וקיבלה נתונים מכביש 6 אודות מהירות הנסיעה של הדורס, והשתמשה בנתונים אלה כדי להצביע לכאורה על כך שהוא "ברח" מזירת האירוע ו"דהר על 140 קמ"ש".

המידע הכתוב לעיל הוא בדוק, שמור ונצור, אז הגיע הזמן שהאגדה האורבנית הזו תופסק לאלתר.

מצלמות_מהירןת_כביש_6_5.jpg

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

פורסם

לכביש 6 אין בעיה לבדוק מהירותו של רכב מסויים גם ללא המצלמות הנל.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

הקפצה מטורפת :shock:

המצלמות האלו קיימות מיום היווסדו של כביש 6, אני לא יודע למה הן מיועדות אבל לדוחות עדיין לא.

מעבר לכך על כל גשר בקרה ניתן לדעת מה מהירותך וחישוב מהירות ממוצעת בין מחלפים.

פורסם

תודה על המידע מיצו

כיוון שהמצלמות שייכות ל דרך ארץ ולא למשטרה הם אינן מהוות סכנה לגבי מדידת מהירות הנסיעה של כלי הרכב בכביש 6

לא כך יהיה לגבי מצלמות הגאטסו בהם תשתמש מל"מ תימ שמשמשת כקבלן ביצוע של המשטרה.

ציטוט מבקשת המשטרה להארכת מעצרו של טל מור הנאשם בהריגת חשין ז"ל

נתונים מאת מצלמות שערי האגרה בכביש 6, לפיהם נהג המשיב לאחר התאונה במהירות ממוצעת של כ-126 קמ"ש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קשה לי להאמין שיש מצלמות קבועות ב-6. במיוחד שבכתבה על דריסתו של חשין ז"ל, נרמז שהמהירות בוצעה על ידי חישוב של זמן ומרחק ("מהירות ממוצעת", "מהבדיקות והחישובים של מהירות נסיעתו"). המצלמות היחידות שהשתמשו, הן של הל"ז כדי לדעת את הזמנים.

פורסם

חבר'ה, לא הבנתם.

המצלמות שם, זו עובדה. אתם יכולים להתווכח על זה עד שבוע הבא. העובדה בשטח היא שעל כל גשר גביה על כביש 6, יש מצלמת מהירות שמטרתה היא מדידת מהירות הרכב שעובר דרך הגייט.

המצלמות מסוגלות להבחין באיזה נתיב נוסע הרכב, ולתת מדידה לגבי כל נתיב בנפרד.

המצלמות אינן משמשות, לעת עתה, לשם מתן דו"חות מהירות. זה החלק הטוב.

החלק הרע הוא שבקליק של עכבר ניתן להתחיל במתן דו"חות, כלומר זה תלוי אך ורק ברצונם הטוב של מפעילי כביש 6. בנוסף, זה שכעת הן לא משמשות למתן דו"חות זה נחמד, אבל אם המשטרה תחפש מידע לגבי רכב ספציפי שידוע עליו שהוא היה בכביש 6 ושעבר איזו עבירה, מפעילי כביש 6 יספקו את המידע אודות המהירות שבה נסע אותו רכב, מתוך נתוני המצלמות הללו.

מה זה אומר לגבינו? כנראה שכלום, כרגע. אם אתה לא עבריין פלילי ואם אין לך מה להסתיר או ממה לברוח, אז כנראה שאתה יכול לתת גז מתחת לכל גשר ופשוט להתעלם מהמצלמות. מצד שני, דעו שהעובדה שיש שם מצלמות היא עובדה קיימת, ושברצונם, מפעילי כביש 6 יכולים להתחיל להשתמש במידע הנאסף ולהעביר אותו למשטרה. ברור שמפעילי כביש 6 לא רוצים בזה, אבל אם המשטרה תרצה ויהיה המנוף המשפטי המתאים, הרי שהתשתית מוכנה, וכל מה שצריך זה להעביר עם העכבר את המתג ממצג "סטטיסטיקה בלבד" למצב "תשחילו להם אותו בלי וזלין".

אמצעי אכיפת מהירות בישראל

http://www.mitsu.co.il/?p=1451

רשימת מיקומי מצלמות גאטסו

http://www.mitsu.co.il/?p=1313

• תוכן חדש...