Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מכיר כמה מקומות שאפשר לקנות מהם חלפים שונים לרכבים שונים כמו: רדיאטור, סוללות, פנסים, פגושים וכ"ו.

יש מישהו שקונה חלפים כאלה ? חוץ מאלה שבאים עם גרר וקונים רכב שלם לפירוק כמובן

פורסם

המקומות האלו שאתה מכיר שמוכרים חלקי חילוף נקראים בתי עסק לממכר חלקי חילוף.

מי שקונה מהם זה אנשים שצריכים חלקי חילוף, ומוסכים. (גם שם זה אנשים שצריכים חלקי חילוף).

יש מקומות שמוכרים משקאות, יש מקומות שמוכרים צעצועים לילדים, יש מקומות שמוכרים רהיטים לגינה.

מה בדיוק הסטארט-אפ ? מה החידוש ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

נראה לי שהבחור יודע ממי קונים חלקי חילוף , אבל לא יודע למי מוכרים חלקי חילוף שיש ברשותו.

בקיצור, הבחור על תקן מפרק עצמאי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
היי

אני מכיר כמה מקומות שאפשר לקנות מהם חלפים שונים לרכבים שונים כמו: רדיאטור, סוללות, פנסים, פגושים וכ"ו.

אותם המקומות שמוכרים חלפים , גם קונים אותם איכשהו !

למה שלא תנסה למכור להם .

פורסם
היי

דהאא,

יש מישהו כן, אחד, אולי, לא בטוח. תחפס בפורום. אמרו שראו אותו בצפון לפני שנה. יש גם שמועות שירד מהארץ. אני בכל זאת משוכנע שהוא כאן. אתה צריך להתאמץ מאוד, להתרכז חזק חזק ואז הוא יתגלה.

פורסם
אותם המקומות שמוכרים חלפים , גם קונים אותם איכשהו !

למה שלא תנסה למכור להם .

כן התקשרתי לבערך עשרה בתי עסק שמוכרים חלקי חילוף, אף אחד מהם לא היה מעוניין לקנות את חלקי החילוף של הרכב שלי.

אמרו שהם לא קונים חלקי חילוף.

אחד היה מעוניין לקנות את הרכב בשלמותו לפירוק באותו מחיר כמו במודעות האלה בצמתים ("קונה רכב לפירוק") שזה בגרושים.

פורסם

האופציה היחידה שיש לך בארץ (לצערי) זה יד2 ושאר לוחות מודעות .בתי העסק

ישחטו אותך במחיר אם תרצה למכור,מפני נשהם יודעים שאין לך מקום אחר ללכת אליו ,ככה זה בארץ :(

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם
האופציה היחידה שיש לך בארץ (לצערי) זה יד2 ושאר לוחות מודעות .בתי העסק

ישחטו אותך במחיר אם תרצה למכור,מפני נשהם יודעים שאין לך מקום אחר ללכת אליו ,ככה זה בארץ :(

אז זה בעצם עדיין אם כבר למכור למישהו - אז רק לאנשים פרטיים.

אני אישית לא הייתי פותח עיתון ומחפש לקנות מפרטי שאני לא מכיר חלק חילוף שהמוסך יכול למכור לי , רק כדי לחסוך קצת, בגלל שאין אחריות וגם אין ממש אמינות שכמדובר בפרטי.

אבל ננסה.

• תוכן חדש...