Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם אין שעון לחץ שמן אלא רק נורה. לא תקנה?

גם אין שעון טעינה לאלטרנטור אלא רק נורה. לא תקנה?

אותו דבר בדיוק. אומנם קצת מעצבן אבל מה אני אעשה.

גם במאזדה 2 אין שעון חום וגם ביונדאי גטס אין שעון חום. אני לא רואה שקרה להם משהו או שמישהו לא קונה אותם...

למרות שזה נאמר בציניות, לקחת את זה רציני.

בדברים הללו מסתמנת מגמה ברורה אצל כל היצרנים שכבר השכילו להבין שרוב הלקוחות פשוט לא מסתכלים על המחוגים בלוח שעונים עד שנדלקת להם נורה, אז שמו להם נורות....

לנהגים הרגישים יותר למצב הרכב (בעיקר רכבים ספורטיביים) תמצא בד"כ שעון חום שמן מנוע, שעון לחץ שמן מנוע, שעון חום מנוע (חום נוזל קירור) ועוד.

הדבר הבסיסי והלגיטימי לחלוטין שאתה יכול לעשות הוא למצוא שעון+חיישן איכותיים, גם אם זה עולה מאות שקלים, ולהתקין אותו כראוי. את השעון (דיגיטלי או אנלוגי) תקבע, כמובן, במקום שהנהג יראה אך לא יראה בתא הנוסעים ע"מ שלא יכער אותו.

אצלי באוטו הייתי רוצה שתהיה נורה אחת כחולה למצב של מים קרים, נורה אחת ירוקה למצב תקין (חום נורמלי), נורה כתומה מהבהבת למצב של התחממות קלה (שתידלק בין 100 ל-108 מעלות) ונורה אדומה (גם כן מהבהבת) למצב של התחממות יתר (החל מ 109 מעלות ואילך) - אבל כנראה שאני עוד יכול להמשיך לחלום ולהסתפק בשעון אנלוגי רגיל :roll:

אגב, לדעתי זה רעיון טוב לתעשיית הרכב - אם כבר חושבים לבטל לחלוטין את השעון האנלוגי הישן והטוב לטובת נורות (מבלי לגרוע מהנהג אינפורמציה חשובה על מצב חום המנוע) - וכבר היום קל ביותר לייצר כזה דבר (גם באופן עצמאי) עבור אלקטרונאי מתחיל ואף פחות מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל לא ידעתי שזה נאמר בציניות. סורי...

לעיניין: אתה בעצם אומר שזה מיותר?

אני אגיד לך את האמת, זה מאוד יפריע לי שהשעון הזה לא יהיה בגלל דבר אחד: תמיד אני אחשוש שאם תהיה תקלה ועדיין תידלק לי הנורה הכתומה, אני לא אספיק לעצור כדי למנוע נזק למנוע.

אני לא נכנס לשיקולים של מהנדסי הרכב, אבל מהאונואים והפונטואים שיש להם רק נורה כשהיא נדלקה זה כבר היה מאוחר מידי...

פורסם

אם זה כ"כ מפריע לך, אתה יכול להזמין לך את הלוח המפורט יותר. אף אחד לא עוצר בעדך.

אני לא מבין את הקטע של לקנות רכב חדש, בו אתה יכול לקבוע את התוספות, ובסופו של דבר להתפשר רק בגלל ש"זה מה יש".

!AWDSOME

פורסם

זה יפריע לי, אבל לא ברמה כזאת שאני אמתין עכשיו 3 חודשים לרכב.

חוץ מזה שהלוח המפורט עולה 800 ש"ח, אבל הנציג לא הסכים שאני אזמין אותו אם אני לא מזמין את המערכת המקורית, כנראה הוראה של המפעל בצ'כיה. בנוסף, לכל העסק צריך להוסיף כמעט 5000 ש"ח- פשוט לא משתלם.

אני אתרגל ומקסימום אוסיף שעון חיצוני עם הזמן.

פורסם

בתור אחד שנוסע על רכב בן 10 שבחיים לא זז לא המחוג חום - אני חייב להגיד.

כמה רכבים שהוצגו אחרי שנת 2000 אשכרה מתחממים סתם כך ממאמץ.

השעון חום ברכב שלי, מהרגע שהוא מגיע לטמפרטורת עבודה ועד הכיבוי לא זז.

בין אם זה פקק באמצע ת"א, כיף חיים בנס הרים או שיוט בכביש החוף.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ונסיים עם שאר התמונות ששכחתי להוסיף (סליחה מראש).

מדובר בתמונות יצרן רשמיות.

התמונות לפי הסדר משמאל לימין:

אופל קורסה החדשה.

הונדה ג'אז החדשה.

פורד פיאסטה החדשה.

קאיה פיקאנטו החדשה.

אופל קורסה.jpg

הונדה גאז.jpg

פורד פיאסטה.jpg

קאיה פיקיניטו.jpg

פורסם
אגב, לא הייתי קונה את הפיאט 500 רק בגלל הלוח שעונים צעצוע הזה.

זה בסדר, פיאט מוכרים מספיק כמויות מה-500 שיש מצב אפילו שהם לא שמים לב שביטלת את ההזמנה.

ודווקא הגאדג'ט הזה דיי מגניב, 3:30 בסרטון, תחליט בעצמך.

http://www.youtube.com/watch?v=DVDAWd5rqpU

ד"א, פיג'ו 207 באה עם כל מה שצריך בלוח מכוונים.

וזה אפילו לא נראה זול ומגעיל כמו אצל שאר הסופר מיניס אלא מכובד ויוקרתי.

peugeot2072006800x600wams6.jpg

• תוכן חדש...