Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מחפש רכב חדש, התוכנית היא לגשת ל"סבב סוכנויות" ברגע הראשון שייצא לי.

הדרישות מהרכב:

- אמינות דבר ראשון.

- צריכת דלק נמוכה ככל הניתן.

- תיבה אוטומטית רגילה (לא רובוטית בשום אופן)

- בטיחותי באופן מלא (ABS ו- ESP, מס' כריות אוויר רב ככל הניתן)

- שעון חום מנוע בלוח השעונים ולא נורית "נדפקת" ומערכת קול מקורית (מאוד רצוי אך לא חובה)

- מנוע 16 שס' בעל נפח מ- 1400 ל- 1600 סמ"ק.

על מה אתם ממליצים?

האמת הייתי כבר לפני כ- 3 שבועות/ חודש בפיאט, הגרנדה פונטו באמת רכב מצויין אבל המנוע חלש ומדובר בתיבה רובוטית, מצד שני הייתי בסקודה כדי לראות את הפביה, ושם מתברר לפי דברי הנציג שלא ניתן להזמין את הלוח שעונים המפורט בעוד שפה בפורום קראתי שכן. כמו כן זמן המתנה 3 חודשים לרכב עם מערכת מקורית כי אין בארץ.

בקיצור יצאתי מבולבל. על איזה רכב אתם ממליצים?

תקציב לא רלוונטי.

תודה מראש!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה לגבי 207. נוחה, בטוחה ומאובזרת, עם מערכת מקורית.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מניסיון לא ממש טוב עם 307 חדשה- הפיג'ו נפסלה. חשבתי על הסקודה פביה, המאזדה 2, והפולקסווגן פולו.

התקציב לא רלוונטי- רשמתי למעלה. אם יהיה רכב טוב אפשר להוסיף, זה לא נורא.

לא מכיר את המכוניות, לא נסעתי בהם, בטח שלא נהגתי.

מאזדה 2 נפסלה בגלל איכות חומרים מזעזעת ובהיעדר שעון חום מנוע; הסוויפט בגלל בעיות בצבע; הגרנדה פונטו בגלל מנוע חלש, תיבה רובוטית ושירות בצפון מזעזע; ה207 בגלל בעיות אמינות שמראה אחותה הגדולה: 307 חדשה; רנו קליאו ואופל קורסה אני לא מכיר; פולקסווגן פולו/ סיאט אביזה בגלל שהדגם מוחלף בקרוב; טיוטה יאריס בגלל תיבה רובוטית; יונדאי גטס ודייהולט אוואו נפסלו אוטומטית מסיבה שאני מאמין שאין צורך להרחיב.

נשארה הסקודה פביה.

האם מישהו הזמין את הרכב עם מערכת מקורית ולוח שעונים "מפואר יותר"? האם ניתן להזמין את הרכב על הלוח שעונים הנורמלי?

הנושא חשוב בגלל שאני נוסע ברכב בן 15 שנים עם מנוע/ ראש מקוריים רק בגלל שעון חום מנוע!

תודה מראש לכולם, אם לא יקרה משהו בלתי צפוי אני מתכנן לגשת כבר מחר בבוקר בשעת הפתיחה לסוכנות וגם לבצע בפועל את ההזמנה, לכן אודה לכם על מענה. :-)

פורסם

אתה מחליף את האונו? :shock:

אבל למה לאוטומטי?

בכל מקרה, עד שיחליפו את הפולו יקח עוד הרבה זמן (יותר משנה) עוד לא הציגו שום מחליף וגם לו יקח זמן להגיע לארץ. וגם אם יחליפו הפולו הקודמת עדיין תסע :-)

חבל לפסול את האוטו מסיבה כזאת כי הוא הכי טוב (מהאפשרויות) לפי דעתי.. יש לאבא שלי כזה כבר כמה חודשים והאוטו טוב מאוד וגם נראה הכי טוב חיצונית.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

הפאביה תענה על כל הדרישות שלך חוץ מהחסכון בדלק. או שכנראה אני לא מעודכן במה שהולך היום בשוק כי לפי הסוכן מכירות צריכת דלק של 1:10 זה סביר.

מה עם הסוויפט? חוץ מאבזור קמצני הרכב בגדול טוב מאוד.

הלכתם להעיף מבט על המטרייה? אולי היא גם תמצא חן בעיניכם.

לא ראיתי גם את הגאז' ברשימה שלכם (טיפה יקרה מהשתיים אבל אם שקלתם יאריס אז חייבים לבדוק גם את הגאז).

לפי דעתי המאזדה 2 היא הרכב הכי טוב מקטגוריה, נכון שהפלסטיקה מעט מאכזבת אבל הרכב מתוכנן בצורה גאונית, חסכוני מאוד בדלק וזריז (משהו שחסר מאוד לרוב הסופרמיני בשוק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מצד שני הייתי בסקודה כדי לראות את הפביה, ושם מתברר לפי דברי הנציג שלא ניתן להזמין את הלוח שעונים המפורט בעוד שפה בפורום קראתי שכן. כמו כן זמן המתנה 3 חודשים לרכב עם מערכת מקורית כי אין בארץ.

בקיצור יצאתי מבולבל. על איזה רכב אתם ממליצים?

תקציב לא רלוונטי.

תודה מראש!

אפשר.

פביה, ללא צל של ספק.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
חיפוש קטן...

תחשוב שוב פעם לפני שאתה רץ לקנות אותה.

אני מכיר את השרשור הזה וגם הגבתי בו בזמנו. עיניין הרעשים ייבדק בנסיעת המבחן על רכב התצוגה, במידה ויהיו רעשים חריגים אני לא אקנה את הרכב. כמובן שלא קונים רכב ללא נסיעת מבחן.

אתה מחליף את האונו? :shock:

אבל למה לאוטומטי?

אני עדיין לא מחליף את האונו, עוד לא הזמנתי כלום... אבל אם אני אמצא רכב ראוי, כן, האונו כנראה תמשיך הלאה לידיים הבאות. בכל זאת, היא כבר אצלי 7 שנים וחודשיים.

התכנון המקורי היה להשאיר את האונו, ולקנות לי פונטו HGT שמורה עם ק"מ נמוך. חודשים אני מחפש ולא מצאתי, אז התייאשתי.

בעיניין הגיר- זו דרישה של אמי.

אפשר.

הנושא ייבדק מחר מול הסוכן בפעם השנייה.

אוראל, אני אעדכן אותך אישית לגבי מה נסגר בסוף. :-)

פורסם

חבר'ה, נגמר...

הוזמנה לה לפני שעה סקודה פביה חדשה, רמת גימור "ספורט". מה דעתכם על העסקה שעשיתי?

מנוע 1600 סמ"ק, אוטומט עם אפשרות לשליטה ידנית, 105 כ"ס (רמת גימור "ספורט").

אבזור מקורי: ג'אנטים מגנזיום כולל בורג נעילה 16 אינץ', פנסי ערפל, מראות חשמל, 4 חלונות חשמל, נעילה מרכזית באמצעות מפתח קפיצי, מושבי ספורט, 6 כריות אוויר, ABS, ESP, צבע מטאלי.

אבזור בהתקנה מקומית: קודנית, עלוקה, ר"ד (לא מקורי) קנווד 312+ 4 רמקולים וטוויטירים, מרים חלונות, חיישיני רוורס+ צג. לגבי הצבע אמי בחרה כסף מטאלי.

המחיר הוא 104,800 ש"ח לכל העסק. אספקה תוך 12 ימי "עסקים".

פורסם

מברוק!

מי עושה את ההתקנות המקומיות?

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• תוכן חדש...