Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לרכוש רכב משפחתי בעל 7 מקומות בתקציב של עד 160 אלף (ללא חריגה).

יש לציין שאנו זוקקים לרכב בעל נוחות ומרחב גדולים, אנחנו משפחה בת 6 נפשות,

בנוסף, רצוי רכב חסכוני - רוב הנסיעות בתוך העיר אם כי ישנם נסיעות מחוץ לעיר, אמין ובטוח.

קראתי קצת בוואלה! רכב, כמובן שזה לא הספיק לי ואני זקוק למידע ופרטים נוספים מורחבים יותר.

אשמח להצעות, רעיונות, תגובות ומידע נוסף שיעזור לי לבחור.

פורסם

אני הייתי מציע לך רכב, די חדש שנכנס לאחרונה לארץ ושמו דוד'ג ג'רני עם מנוע 2.4 גדול, מרווח,יפה ואגרסיבי המחיר הוא 166,900 לרמת גימור SE ויש לך עכשיו חודש הנחה במכשירי תנועה למיטב ידעתי, וכדאי לברר עוד פרטים.

יניב

פורסם

יש 2 אפוציות שכרגע קופצות לי לראש :

1. הדבר שיש עלה לי לראש ונראה לי הכי נכון מישומה , רכב בסנגון מאזדה 5 (גדולה זה בטוח , חזקה יחסית , נראת לא רע , מגניבה כזאת:wink: כדי מאוד לבדוק- חכה למישהו שבאמת מכיר את הרכב מקרוב ויוכל להגיד לך ויתר פרטים .152K הגיסאה המפוראת יותר) הונדה FRV (בדיוק 6 מקומות) וכו'...

2. גי'פ כולשהו שיכול להיכנס לקטגוריה .

כמובן שיש עוד הרבה סוגים של רכבים בגודלים האלה אבל זה תלוי בך =)

אני אישית הייתי ממליץ על המינוואנים כמו מאזדה 5 , נראה לי הרכב הנורמאלי למשפחה גדולה .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

פיאט מולטיפלה זה רכב ממש טוב (לפי מה שכתוב בדפי הפורום) בצע חיפוש.

סיטרואן C4 פיקאסו. לא חסר מקום מקדימה ובאמצע אבל המושבים האחורים מתאימים לילדים (למעשה כמו כל מיניוואן בקטגוריה).

פורסם

ההונדה FR-V הכי מתאימה גם בגלל הממדים, וגם בגלל העובדה שהיא היחידה (חוץ מהמולטיפלה) שמציעה ששה מקומות אמיתיים עם מקום נורמלי למטען.

הן במזדה 5 והן בגנרד פיקאסו אין כמעט מקום למטען כשיושבים 6 ברכב.

אופציה מעניינת נוספת שעולה כמה אלפי שקלים מעבר לתקציב אבל שווה בדיקה היא דודג' ג'רני

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...