Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאנה 1.6 של אישתי , 2004. אוטו'

121 K ק"מ.

האם כדאי לעבור לסינטטי מלא לפני החורף? במהלך כל חייו נוסע על 10/40 חצי סינטטי.

בחורף בהתנעה קרה לוקח לו כ3-5 ק"מ עד שמעביר להילוך רביעי .

תודה ויום טוב..

פורסם

אין קשר ,במנוע הרכב יש את השמן הנכון והמתאים , מעבר לסינטטי מלא לא ישנה את החלפת ההילוכים .

תיבת ההילוכים האוטומטית , מתוכננת למנוע החלפת הילוך גבוה ,כדי להגן על המנוע והממסרה האוטומטית

עד ששמן המנוע ונוזל הממסרה מתחממים ומבצעים את פעולת השימון וההעברה באופן תקין .

לכן זה תקין כי ב 3-5 דקות הראשונות ביום קר , לא ישולב ההילוך הגבוה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אל תעבור לסינטטי מלא, שים שמן לפי הוראות היצרן.

בכלל לפי מיטב ידיעתי אם המנוע מתוכנן לעבוד עם חצי סינטטי, הסינטטי מלא יצור משקעים, ולא ישמן את חלקי המנוע היטב.

בברכה אסף

פורסם

אתה כותב שטויות למכביר ! איך בדיוק מתכננים מנוע לשמן סינטטי או מינרלי או חצי סינטטי ? אנא הסבר את הנושא.

בצע חיפוש בפורום בנושא שמן סינטטי מלא ולמד את הנושא לעומק.

אתה יכול לעבור לשמן סינטטי מלא המתאים למפרטי הייצרן מבחינת צמיגות ודרגת איכות.

איזה כייף לי :)

פורסם
אתה כותב שטויות למכביר ! איך בדיוק מתכננים מנוע לשמן סינטטי או מינרלי או חצי סינטטי ? אנא הסבר את הנושא.

בצע חיפוש בפורום בנושא שמן סינטטי מלא ולמד את הנושא לעומק.

אתה יכול לעבור לשמן סינטטי מלא המתאים למפרטי הייצרן מבחינת צמיגות ודרגת איכות.

שטויות לא שטויות זה לא משנה, כתבתי למיטב ידיעתי, איך מתכננים מנוע לשמן סינטטי או מינרלי ? מאיפה לי לדעת תשאל את המהנדסים של המנועים, מה שאני יודע שיש מהנדסים שבנו מנוע והמליצו על סוג שמן מסויים, אם אתה חושב שאתה יותר חכם מהם, מגניב לך ( עם כל הכבוד לך ויש כבוד :oops:, אתה כנראה חי באשלייה ).

מרק - תלמד להגיב, חבל שאתה מגיע לרמה כזו " אתה כותב שטויות למכביר ! " - גם אם אני כותב שטויות תתקן אותי, אולי אני אלמד משהו חדש, אבל סליחה ככה לא מגיבים :shock:.

לפותח השרשור - זה המנוע שלך, תעשה בו מה שאתה רוצה, רק שתדע שהכי טוב ללכת לפי הוראות היצרן ( לדעתי ).

עמית - תאמין לי שהתעניינתי, אני עושה את הטיפולים בעצמי, וכל טיפול אני שואל את השאלות ומתעניין מחדש. ותודה על הקובץ, אני אקרא אותו לעומק.

בברכה אסף.

פורסם

כאן זה פורום טכני ולא פורום של ניחושים ועל בערך.

קיים בפורום מנוע חיפוש ובעזרתו תוכל למצוא שפע של מידע בנושא שמנים.

אכן יש דעות שונות בעניין מעבר לשמן סינטטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
איך מתכננים מנוע לשמן סינטטי או מינרלי ?

שמעת פעם על מהנדסים או חברה שבונה מנועים על פי דרישות של השמן? אני לא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
ליאנה 1.6 של אישתי , 2004. אוטו'

121 K ק"מ.

האם כדאי לעבור לסינטטי מלא לפני החורף? במהלך כל חייו נוסע על 10/40 חצי סינטטי.

בחורף בהתנעה קרה לוקח לו כ3-5 ק"מ עד שמעביר להילוך רביעי .

תודה ויום טוב..

באקלים הארצי זה מיותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...