Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סיוויק 05 , ברצוני להוסיף לה מאחורה סאב + מגבר בהשקעה של כ 3000 ש"ח.

שאלתי היא אם אקבל סאונד טוב רק אם אוסיף מאחורה מגבר וסאב או שיהיה צורך בהחלפת הרמקולים המקוריים של הונדה (שהם כרגע נותנים סאונד טוב אך לא חזק ואיכותי , ברגע שהמוזיקה מגיעה לגבוהה מידיי שומעים באיכות ממש מגעילה)

בנוסף השאלה החשובה שאם זה בכלל יהיה אפשרי לקשר בין הסאב והמגבר לרדיו דיסק המקורי של ההונדה, או זה מחייב בהחלפת פאנל אחר חדש.

ובנוסף , הפאנל של הרדיו דיסק המקורי של ההונדה הבנתי לא ניתן להוצאה , זה כמו במזדה שהוא מובנה , וגם לפי השיקול שלי שבעתיד ארצה למכור את הרכב עדיף למכור אותו עם הפאנל המקורי ולא עם אזה רדיו דיסק פייוניר שזה כלל וכלל לא עדיף.

בעבר פתחתי נושא דומה לכך אך קיבלתי תשובות אחרות מדעות של אנשים אחרים , לכן אני שואל שנית שוב לקבלת תשובה סופית ומדוייקת רק ממישהו שבטוח בעניין.

תודה.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

פורסם

אוו קיי אז דבר ראשון לפי דעתי יהיה לך כדאי קודם כל להחליף את הרמקולים זה החלק החשוב יותר ואחרי זה אם תחרוג מהנקציב ולא תכניס גם סאב ל-3000 שקל שיש לך להשקיע אז תוכל להוסיף סאב תמיד.

דבר ראשון זה רמקולים.

תצטרך לקנות סט קומפוננת ומגבר.

תיראה אם תוכל להעלות קצת את התקציב ואז גם להוסיף סאב ומגבר בשביל הסאב.

אל תשכח חיווט והתכנה.

חוץ מזה תוכל להתאים את המגבר לרדיו דיסק של האוטו על ידי מנחתים.

ודבר אחרון אני חושב שאפשר לצוא מתאם לרכב שלך,לכל רכב יש מתאם לרדיו דיסק חיצוני.

אני באוטו שלי גם קיבלתי מערכת מובנת וקניתי מתאם מיוחד שמתים לאוטו.

בהצלחה בבחרת המוצרים.

תוכל להתייעץ עם אנשים פה בפורום שמבינים יותר ממני במחירים ויוכלו להתאים לך את המקסימום לכסף שאתה רוצה להשקיע.

בהצלחה!!!

head unit : clarion hx-d2 | amplifier :sinfoni amplitude 90 . sinfoni prestigio . sinfoni shadow 50 |component: sinfoni series S

| subwoofer :sinfoni s1000sw sinfoni phaser pro

פורסם

אני חושב שדניאל ענה לך על כול השאלות

אם יש משהו שלא הבנת או לא ברור תשאל,חוצמזה באמת אין צורך להקפיץ

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...