Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

בע"ה בעוד פחות מחודש אטוס לדרום אמריקה לטיול ובסופו אבקר גם בניו יורק.

בהזדמנות זו רציתי לקנות קיט בולמים וקפיצים לרכבי, אשמח לקבל המלצתכם.

הרכב: הונדה סיויק 96 קופה.

מטרתי היא לשפר את יציבותו והתנהגותו של הרכב בנסיעה ספורטיבית בכביש (וקצת בג'מיקנות) אך עם זאת לשמור על רמת נוחות סבירה ברכב המשמש אותי לנסיעות יומיומיות. בגדול אעדיף לא להנמיך את הרכב כי מטבעה ההונדה נמוכה.

מחיפוש באתר ובאתרים נוספים עלו המון בעיות בבולמי קוני ומנגד בולמי בילשטיין קיבלו המלצות חמות ולכן:

1. שקלתי ברצינות את אופציית בולמי בילשטיין:

א. סדרת B6 (ללא הנמכה): מה דעתכם על הבולמים ואילו קפיצים מומלצים עם בולמים אלו ?

ב. סדרת B12: מגיעים עם קפיצים אינטגרליים בעלי הנמכה של 30-40mm מה דעתכם כנ"ל ? (השמטתי את סדרה B8 כי למעשה היא דומה לסדרה B6 אך עבור הנמכה 30-40mm אני מוכן אולי להתפשר כאן על ההנמכה כיוון שהקפיצים מגיעים בהתאמה מבילשטיין).

מידע לגבי הסטים השונים ניתן למצוא באתר: http://www.bilstein.de/cms_website/english/Products/Street_Performance/BILSTEIN_Products/

2. בולמי TEIN:

לא הצלחתי לאתר מספיק מידע לגביהם וגם לא יותר מדי אנשים שקנו כאלו בארץ, אשמח לשמוע המלצות ואיזה סט בדיוק מומלץ?

פורסם

כמו שאמר מר"ן גמליאל : "בילשטיין לאייבך זה כמו טחינה הנסיך לשווארמה שמש"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בולמים מסדרת B6 מצויינים והם מתוכננים לעבוד עם הקפיצים המקוריים של האוטו שלך,

והרבה פחות עם קפיצים אחרים, אפילו שזה אייבך.

בכל מקרה, מחזק את החלטתך לא להנמיך אותה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני לא הייתי מחליט כ"כ מהר לכאן או לכאן הרם להנמיך את הרכב.

ממליץ לך לעשות סיבוב על הונדות כמו שלך מונמכות ע"מ לבדוק האם ההנמכה עושה טוב לרכב.

יש רכבים שהנמכה רק פוגעת בהתנהגות ויש רכבים שלא. חבל שאנשים פה משליכים מהניסיון עבר שלהם על רכבים אחרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
יש סיבה מסויימת מלבד הנסיון השלילי שלך בהנמכת 106 ?

סיוויק קופה להזכירך זה לא רכב מסלול והוא לא נוסע במונזה.

אם לא הבנת, היא מגיעה מספיק נמוכה במקור בשביל הכבישים הציבוריים כאן בארץ,

וניתן בהחלט לשפר את ההתנהגות שלה + לשמר את הגובה המקורי.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

לא בשבילי,

אלא מספיק נמוכה בשביל רמת הסלילה של הכבישים כאן בארץ,

פותח השרשור ציין שברצונו לשפר התנהגות יחד עם נסיעה יום-יומית ושמירה על רמת נוחות סבירה.

הנמכה בפירוש לא תעשה טוב לדרישות שלו,

B6 + שימור הקפיצים והגובה המקורי שלו בהחלט כן.

זה הכל.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

מחזק את לירן, לי הייתה סיויק מונמכת, וזה היה סיוט, לחשב מסלולים שבהן הדרכים יותר טובות מאחרות,להאט ל2 קמ"ש לפני גבשושיות,לרסק את הישבן ואת הגב בכל בור וכביש משובש זה לא נוח. מה שפותח השרשור לא רוצה.

פורסם

אף אחד לא אמר לו לעשות הנמכה .

אני מעדיף להנמיך את המכוניות שלי בשביל מרכז כובד נמוך יותר גם אם זה על חשבון נוחות .

כל אחד שיעשה מה טוב לו . רק אל תחליטו בשביל כולם ותציבו "עובדה" מה טוב ומה לא .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

"יאשה", עברית קטן אולפן גדול.

אתה מעדיף להנמיך על חשבון נוחות, אבל אתה זה לא פותח השרשור,

אנחנו במקרה הזה עונים ועוזרים לדרישות הספציפיות של פותח השרשור, והוא לא רוצה להקריב נוחות.

אלכס ואני לא הצבנו עובדה כללית, אלא רק בהתאם למה שרוצה ohada.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם
אף אחד לא אמר לו לעשות הנמכה .

אני מעדיף להנמיך את המכוניות שלי בשביל מרכז כובד נמוך יותר גם אם זה על חשבון נוחות .

כל אחד שיעשה מה טוב לו . רק אל תחליטו בשביל כולם ותציבו "עובדה" מה טוב ומה לא .

אף אחד לא הציב לכולם מה טוב ומה ולא, פותח השרשור פתח את הנושא בזה שהרכב משמש אותו בנסיעה יום יומית, מרכז כובד? כנראה שהרכב ממש נוטה על צידו בזמן שהוא עוקף באיילון או מתייבש בפפקים,בכל אופן אני משער מדבריו של פותח השרשור שלהתגרזן עם הרכב הוא לא הולך יותר מדי, ואני בתור בעלים לשעבר של הונדה שהייתה מונמכת (גם אני ויתרתי על נוחות אבל הייתי מוכן להקריב) אומר בפירוש שזה לא נוח לנסיעה יום יומית! זה אכן יפה אבל לא נוח בכלל.

וכן יש פה הצבת עובדה! להנמיך הונדה משפחתית יהפוך את הנסיעה לבלתי נסבלת , אתה כן תיחיה עם זה אבל פותח השרשור לא רוצה. אין פה מה לקדוח יותר מדי.

פורסם
אם לא הבנת, היא מגיעה מספיק נמוכה במקור בשביל הכבישים הציבוריים כאן בארץ

אני התכוונתי למשפט הזה .

אתה לא תציב עובדה . נקודה .

אני יודע שפותח השרשור לא רוצה להנמיך והוא אף ציין זאת בהודעה הראשונה .

יש כאלה שאוהבים את תחושת ה"קארט" . יש כאלה שחייבים את ההנמכה , עם כל הכבוד .

רדרוז אמר משהו נכון , לפני שאתה מתכוון לא להנמיך , נסה רכב כזה מונמך . אתה ישר שללת . על זה ההתרעמות שלי . לבדוק לא עולה כסף וזה רק יחזק או לא את מה שהוא הולך להוציא עליו סכום כסף לא מועט .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...