Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג רמקולים של PIONEER 6X9 אינטש שלא התאימו לרכב החדש. עכשיו אני מנסה להוציא מהם את הפונציאל יותר ממה שהם עושים עכשיו: נמרחים באיזה ארון.

ראיתי כמה סרטונים בYOUTUBE ועדיין נשארתי במסתורין להיכן אני יכול לחבר את שני החוטים שיוצאים מהרמקולים או כמה מתח הם אמורים לקבל כדי להוציא צליל, ואולי בכלל צריך רדיו דיסק של רכב+שנאי כדי לחבר אותם לסוג של מערכת.

תיבה אקוסטית זה לא הבעיה, אני רק צריך ברשותכם פיסת מידע לגבי מתח חשמלי ואיזה כבל הולך לאן.

תודה ואחלה יום

פורסם

יש לך 2 חיבורים לרמקול + ו- אתה צריך את ה+ לרחבר ליצאיה של ה+ במגבר בבית וכנ"ל לגבי המינוס ,

שם לב שההתנגדות של הרמקול (אני מניח 4 אום) מתאימה למגבר , יש מגברים שמתאים להם רק 8 אום ומעלה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

התכוונתי שיש לי רק את הרמקולים ואני רוצה לחבר אותם למכשיר אחר כמו מערכת סטריאו, מחשב או אייפוד. דברים כאלה.

למה אני זקוק על מנת שאוכל להשתמש ברמקולים לשימוש ביתי? אני רק יודע שיש שני חוטים שיוצאים מהרמקול והם מספקים מתח וצליל.

פורסם
יש לך 2 חיבורים לרמקול + ו- אתה צריך את ה+ לרחבר ליצאיה של ה+ במגבר בבית וכנ"ל לגבי המינוס ,

שם לב שההתנגדות של הרמקול (אני מניח 4 אום) מתאימה למגבר , יש מגברים שמתאים להם רק 8 אום ומעלה.

אז בעצם אני צריך מגבר?

אפשר להסתדר עם שנאי של מחשב שעולה 100 שקל ומתחבר ל220V?

פורסם

רמקולים לרכב עובדים על התנגדות 4 אוהם - בדרך כלל זו לא בעיה רצינית רק שזה עלול ליצור עומס מיותר על מגבר ביתי שלא מתוכנן לעבוד עם התנגדויות כאלה.

אתה יכול ליצור מעגל זובל שיגרום למגבר הביתי שלך לראות את ההתנגדות של הרמקול כ8 אוהם קבועה ובצורה כזאת לשטות את במגבר.

תריץ חיפוש על "מעגל זובל" או בכלל איך לבנות קרוס אובר פיסיבי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רמקולים לרכב עובדים על התנגדות 4 אוהם - בדרך כלל זו לא בעיה רצינית רק שזה עלול ליצור עומס מיותר על מגבר ביתי שלא מתוכנן לעבוד עם התנגדויות כאלה.

אתה יכול ליצור מעגל זובל שיגרום למגבר הביתי שלך לראות את ההתנגדות של הרמקול כ8 אוהם קבועה ובצורה כזאת לשטות את במגבר.

תריץ חיפוש על "מעגל זובל" או בכלל איך לבנות קרוס אובר פיסיבי.

תודה על התגובה

אבל לא כ"כ הבנתי

אני רוצה לספק לרמקולים אפשרות לAUX ברמה הכי בסיסית שניתן, בלי מגבר וכאלה דברים..

הבנתי שאפשר לגשר בין הדברים אני רק מעוניין לדעת כיצד.

פורסם

למה לעשות את זה לעצמך? לך תמכור את הרמקולים או שתשמור אותם לרכב אחר.

למה לקבל איכות של רמקולים שעוצבו ותוכננו עבור רכב (מרחב קטן מאוד) במקום לקנות רמקולים ביתיים ?

בהצלחה בכל מקרה!

---------------------------------

יחסי ציבור

• תוכן חדש...