Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרגע מותקנים ברכבי רביעיית צמיגים של חברת דנלופ,דגם:SP SPORT 490.

אני רוצה להחליף את כל הרביעיית צמיגים לצמיגים יותר איכותיים בעלי אחיזת כביש הרבה יותר טובה.

מהצמיגים הנוכחיים שיש לי כרגע אני לא ממש מרוצה.סך הכל צמיג בינוני פלוס מינוס,ובחורף שעבר הוא מאוד איכזב אותי באחיזה ברטוב.בקיצור,זה לא זה.

חשבתי על הצמיג הבא:

1-בריגדסטון טורנזה ER30.אם אני לא טועה היה לי את הצמיג הנ"ל בהונדה הקודמת שהייתה ליוהייתי מאוד מרוצה ממנו.האחיזה בהם גם ביבש וגם ברטוב הייתה מעולה.

התקציב שלי לכל צמיג הוא 300-320 ש"ח גג.אני מחפש צמיג עם אחיזת כביש טובה מעל הממוצע,וכמובן אחיזה טובה ברטוב,לקראת החורף שיבוא.

האם יש רביעיית צמיגים יותר טובה או יותר מומלצת מה-בריגדסטון טורזה ER30?

בתודה

אלי

נ.ב-מידות הצמיג הם 185/60/14.

פורסם

אינני מכיר את הברידג'סטון, אבל גם אני נוסע על צמיג במידה זהה. אצלי זה גודייר HYDRAGRIP, ואני מרוצה מאוד ממנו.

הוא אינו נכנס לציפה, וגם ביבש האחיזה שלו מפתיעה מאוד. המחיר הוא 300 ליחידה.

מומלץ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
אינני מכיר את הברידג'סטון, אבל גם אני נוסע על צמיג במידה זהה. אצלי זה גודייר HYDRAGRIP, ואני מרוצה מאוד ממנו.

הוא אינו נכנס לציפה, וגם ביבש האחיזה שלו מפתיעה מאוד. המחיר הוא 300 ליחידה.

מומלץ.

היי אלעד

נכנסתי כרגע לאתר http://www.tires4u.co.il,יש להם 2 צמיגים של גודייר במידה שלי

הדגם שנתת לי לא מופיע שם.

הצמיגים שיש שם הם:

1- 185/60 R 14 DURAGRIP 82T

2- 185/60R14 82H EXCELLENCE

פורסם

ה-DURAGRIP הוא יותר צמיג משפחתי, ובנוסף גם קוד המהירות שלו נמוך מידי עבור הרכב שלי (T, בזמן שההידרה גריפ והאקסלנס הם H).

ידוע לי שגם האקסלנס מצוין, אבל אין לי ניסיון אישי עליהם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

Yokohama C.drive או Conti Premium Contact - מהצמיגים האיכותיים יותר שיש במידה הנ"ל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...