Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

צירפתי את הודעת מזכיר IRDA בשינויים קלים - זוהי פנייה אישית שלי ועל דעתי - ואולם ההזמנה להשמיע דברים הינה הזמנה רישמית של עמותת IRDA.

להלן המתכונת המעודכנת לכינוס שיהיה הזדמנות אמיתית לפתור את המחלוקות שלהבנתי כיום - כמעט אינן קיימות (לפחות בין הנהגים מכל המחנות).

הכינוס יורכב משני חלקים, חלק ראשון פתוח לכל המעוניין.

חלק שני לחברי מועדון IRDA בלבד.

הכנס יערך ב"בית העם" במושב נורדיה.

כינוס ראשון בשעה 19:30.

מוזמנים לכינוס כל מי שרוצה לשמוע דברים נוספים ובכללם דברייהם של אלו שפרשו מIRDA (נציג הפורשים מוזמן להשמיע דבריו).

השיח יכלול הזדמנות לאלו שעזבו את IRDA לומר את דברייהם ולהסביר את מהלכם ודעתם. אני מאד מבקש מהחברים לשעבר בעמותה להגיע והשמיע דברם - אני לא רואה היום היכן הבעייה בשיתוף פעולה גם אם לא באותה עמותה. בשיח יכולים, ומוזמנים כל העוסקים בספורט המוטורי להשתתף. אבקש מהמעוניינים לדבר לתאם איתי את הנושא.

כינוס אסיפה כללית רשמית של IRDA בשעה 21:00

ההתכנסות מהשעה 20:45 ועד 21:00 של חברי מועדון IRDA בלבד.

במהלך ההתכנסות העלאת 4 נושאים לשיח והחלטה, הצגת מאזן כספי (חיובי !!!), הצגת תוכניות לעתיד, ונושאים כלליים (45 דקות).

ניתן להציע עוד נושאים לשיחה. נושאי השיחה עד כה:

א. בדיקות רפואיות - חשיבות וצורך - יוצג ע"י דני לוי.

ב. בקשת ביטול החלטת ועד לגבי יובל מלמד - יוצג ע"י אלון חלווה.

ג. החלטת הועד לגבי אופן התנהלות עד הכרזה על התאחדות - אהוד לביא.

ד. הצגת מאזן כספי - שאול זיטמן.

חלק ראשון ינוהל על ידי ו/או יו"ר עמותת IRDA אהוד לביא. חלק שני (האסיפה הכללית של IRDA) ינוהל ע"י מזכיר העמותה.

לא יתאפשר דיון ברמת שוק!!! החברים מתבקשים לשמור איש על כבודו של רעהו.

אלון חלווה

חבר ועד העמותה

פורסם

הנה הודעתו של מזכיר IRDA - עפר שוורץ.

אלון חלווה.

חברים שלום,

להלן סיכום תמציתי ביותר של הדברים שנידונו במסגרת האסיפה הכללית.

האסיפה הייתה חיובית מאוד, והתנהלותה ראויה לציון והערכה.

כך צריכות להתקיים פגישות של חברים - גם אם יש ביניהם מחלוקת רעיונית.

מודים לכל החברים והאורחים שהגיעו והשתתפו בשיח.

החלק הראשון בכינוס נקבע לצורך התדיינות עם חברינו הפורשים ובתיאום איתם. אולם לצערינו, הופתענו שהם לא הגיעו.

ההחלטות :

1. האסיפה מאשרת כי ניתן לנסות לקדם ולקיים את הרעיון בו העמותה תוותר על הובלת תחום הראלי, בכדי שתתקיים התאחדות והעמותה תוביל את הנושאים האחרים (ספרינט, קרוס, וכד'). מהלך זה הוסכם בכדי לאפשר ולקדם את האינטרס של קידום הספורט בארץ, תוך ויתור כואב. העמותה רואה ב"ספורטאי העבר מאשקלון" כמועמדים ראויים להובלת ההתאחדות שצפויה לקום.

2. האסיפה הכללית אישרה ברוב את השתתפותו של יובל באירועים הבאים של העמותה, ולא בסוף שנת 2008.

3. הוצגה סקירה של המאזן הכספי (החיובי) של העמותה.

4. אתר העמותה. מבוצעת עבודה מבורכת וטובה ונדרשים עוד שיפורים. דגש עיקרי בהוספת ה"באנר" של המממן.

האסיפה ננעלה.

עפר שורץ

מזכיר העמותה

פורסם

אישית אני חושב שזו החלטה אמיצה ביותר מצד IRDA, גם בכך שאולי היא בלתי נמנעת משום שאם נבדוק טוב, הרוב המכריע של חברי IRDA שנוהגים כיום הינם בעלי אוריינטציה כזו או אחרת לראלי-ספרינט או לארועי ראלי ממש קצרים.

לגבי "ספורטאי העבר מאשקלון" - יש איזו דמות ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
...... הרוב המכריע של חברי IRDA שנוהגים כיום הינם בעלי אוריינטציה כזו או אחרת לראלי-ספרינט או לארועי ראלי ממש קצרים....

דובי

כנראה שלא בדקת טוב...

ב IRDA היום מספר שווה של נהגי ראלי בעלי רכבים מהקטגוריה הגבוהה לפורשים - כ 8 וכך גם הפורשים.

5 אימפרזות (עם אלו שבבנייה לקראת סיום) - עידן זהבי, קובי כהן, דני לוי, אהוד לביא, ניר בן ארי.

2 EVO - רמי שוכטוביץ' וג'וני ווסברג.

1 מאזדה - ג'קי זית.

לזה יש להוסיף עוד כמות זהה של נהגים שנוהגים וינהגו גם וגם: ניר בורנשטיין, ניצן לוי, מרק קרייצמן, שחף, דב וורנר, מישל גדז', ועבדך הנאמן.

נכון יש עוד כ 10 ספרינטאים או יותר מובהקים ב IRDA המשתתפים ברכבים משותפים - צריכים להתחיל ממקום כל שהוא, לא?

יסלחו לי כל אלו ששכחתי - נכתב ב"שלוף"....

בקבוצת הפורשים - גבי,אילן אהרון, אלי אלבג, צבי לייט, רון דר, גמליאל...

להם יש להוסיף את הרכבים הקטנים: נדב, אהוד פוביצר ובריל.

שוב יסלחו לי אלו ששכחתי.

יש את יובל שהודיע שיבוא לאירועים של שתי הקבוצות.

היחס היה ונשאר שני שלישים ב IRDA מול שליש פורשים (בראלי בלבד! כי בספרינט יש רוב מכריע ביותר ל IRDA - כמעט 100% מנהגי IRDA מתחרים גם בספרינט ובין הפורשים בודדים שמעוניינים בתחום זה - על פי דבריהם).

אז מספיק עם המנטרה הזו של אוריינטציה של ראלי ושל ספרינט...

חצי מהפורשים עד היום לא צברו מספיק ק"מ בשביל ראלי אחד! וכמות לא מבוטלת גם ב IRDA.

מספיק לכתוב שזו החלטה שתוכיח אחת ולתמיד מי ישים "מקלות בגלגלים"! הכדור אצל הפורשים - עכשיו המעשים מדברים.

לא מצליח להשתחרר מההקבלה לתינוק במשפט שלמה. אנחנו החלטנו לא לחתוך את התינוק - ולוותר... זו, ידידי, דובי - עובדה!

בוא נשמור על שקט ונראה מה יתפתח עכשיו. האם גם בצד השני יגלו גדלות נפש. אני סקפטי - ולא בגלל הפורשים אלא בגלל העסקנים מסביב. בהתאחדויות שקמו כבר - ידעו לשים את המארגנים בצד - נראה מה יקרה פה!

אני מחכה בכלל לראות עכשיו את הרשות מקבלת החלטה - הגיע הזמן שיוסי ניסן ינקוט עמדה - ביחוד לאור ההחלטה האחרונה של IRDA. אני גם מאוד מקווה שגבי יצליח לעמוד בהצהרות שלו. נכון להיום - בין מה שהוא השמיע למה ש IRDA עשתה - אין פער.

נחיה ונראה.

אלון

פורסם

בוקר טוב

אלון, כמותית יתכן ואתה צודק אבל מחשבתית (תיבדוק למשל את התגובות של מישל בעבר בפורום) הכיוון הוא ספרינט (מה שגורם לי לזרז ולסיים את האלפא :lol:) .

אני בא מכיוון של ביקורת אלא דווקא לציין את זה לטובה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
בוקר טוב

אלון, כמותית יתכן ואתה צודק אבל מחשבתית (תיבדוק למשל את התגובות של מישל בעבר בפורום) הכיוון הוא ספרינט (מה שגורם לי לזרז ולסיים את האלפא :lol:) .

אני בא מכיוון של ביקורת אלא דווקא לציין את זה לטובה .

דובי

דובי

הדעה שלי תמיד היתה להתאים את סוג האירועים בהתאם : א.לסוג המכונית הקיימות ב.לאפשרויות הכספיות של הנהגים(ספרינט-זול,ראלי-יקר) ג.לסיכונים בארגון אירועים ארוכים או קצרים ד.לאפשרות לתת לצעירים להכין מכוניות כדי לעבות את מספר המשתתפים ה. לסיכוי שהקהל (החדש) שיגיע יוכל לצפות ולהנות ממה שהוא רואה ובכך נרחיב את קהל היעד וכו'..........

כל הסיבות האלה הביאו אותי לחשוב לכיוון שילוב של מירצי ספרינט לצד מירוצי ראלי כשכמות אירועי הספרינט גדולה מכמות אירועי הראלי , ואם היתה אפשרות לקיים מירוצי ראליקרוס ,הייתי בוודאי דוחף לכיוון הזה,כי רק שם אפשר להביא את הקהל הכי גדול אשר יגרום לנגועים להצטרף למעגל המשתתפים !

לצערי , אנשי הראלי רואים רק את האינטרס הצר והאישי שלהם ולא את טובת הספורט והתפתחותו , מה שבסופו של דבר היה יכול לקדם את הראלי בעתיד .

מה שקורה כיום, זו בדיחה - אף מתחרה חדש לא נכנס לתחום כי העלויות גבוהות ,להכין צוות ראוי בלתי אפשרי בתנאים של היום

ועוד מיליון סיבות אחרות .

מישל

פורסם

מישל

נראה לי שהגזמת ולחלוטין.

אינטרס צר?

למי בדיוק התכוונת?

אני אוהב ראלי,מתחבר רק לראלי,לא מעוניין בספרינטים ,זה אומר שהאינטרס שלי צר?

אני יכול להתחבר ולהנות מ-2 העולמות כמו בכל מקום בעולם, תקוותי היתה ואתה יודע ללכת ביחד ,כולם.

לצערי ולא אמשיך לדוש בנושא ,יהודים בכלל וישראלים בפרט לא יודעים פרגון מהו, לכן הגענו עד הלום.

העמותה הולכת לצעד אמיץ ,הטריז הוא ראלי?, אין בעייה נוותר, בוא נראה איך הם מרימים את הכפפה.

זה בעיניי לא אינטרס צר, זו בעיניי גדולה.

אני שוב אומר בפעם המאה

לא נוושע מאף גורם ממשלתי כזה או אחר, רק כוח אחד יצליח, ספורטאים הולכים ביחד.!!!!

אין ספורטאים חדשים בראלי? זה לא בגלל הסיבות שמנית,זה בגלל שאין חוק,היבוא פרוץ,התקנות לא מיושמות,

החברים רבים ביניהם,איזו הצדקה יש למתחרים פוטנציאלים להכנס ולהשקיע? או לנותני חסויות?

לפי דבריך אתה מעונין להנציח מצב קיים ואיתו לשחק,אני לעומת זאת חושב אחרת, זה לא אומר שלי ושכמותי יש אינטרס צר.

שבת שלום

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אל תתחמם שלא לצורך , גם ככה מספיק חם...

אני מתפלא עליך שפתאום אתה מפרש את דברי שלא כהלכה , מה במשפט הזה שכתבתי צורם לך ? (לצערי , אנשי הראלי רואים רק את האינטרס הצר והאישי שלהם ולא את טובת הספורט והתפתחותו , מה שבסופו של דבר היה יכול לקדם את הראלי בעתיד )

הכוונה שלי היתה- שאם אנשי הראלי אשר הובילו אותנו בשנים האחרונות היו מבינים שכדאי גם לפתח את נושא הספורט הזול והפשוט יותר , כמו ספרינט למשל,אז אולי היו מצטרפים יותר ספורטאים, דבר שהיה תורם להגדלה הכמות של הספוטאים אשר בסופו של דבר היו אולי מגיעים לתחום הראלי. תראה מה קרה? במקום שאנשי הראלי ישלבו ידיים עם אנשי הספרינט ויבואו (גם אם הם מעדיפים ראלי) וידאגו גם לאירועי ספרינט , דווקא הספרינטאים (דלי האמצעים) באו והשתתפו בראלי וחשבו שכאשר יגיעו הספרינטים כולם יבואו וישתתפו כפי שהם עשו ! אבל לצערינו הדבר לא קרה וכאשר אנשי הראלי לא נבחרו לוועד העמותה הם פשוט עזבו ולא היה להם שום נקיפות מצפון מה יהיה ?

אתה הבנת דני ? גם אנחנו לא אהבנו את הראלי ובכל זאת השתתפנו ,שברנו את המכוניות ,היינו סטאטיסטים, לאנשי הראלי ולא אמשיך לתת לך עוד ועוד דוגמאות.....

מישל

פורסם

חברים עזבו מויכוחים חסרי תכלית . מה זה כבר משנה ?

אנשי IRDA קיבלו החלטה נכונה ואמיצה . כעת המעניין הוא: מה ימנע מרשות הספורט המוטורי לקבל החלטה

מתאימה ומהר ?

אם גם הפעם הם לא יחליטו אז כנראה ויש סיבות אחרות ....

פורסם

מישל אני לא מתחמם ולא נעליים,אני לא מאלה שפרשו ואני לחלוטין איש ראלי

להזכירך בעצמך רכשת מכונית ראלי ואימנת נווט לצורך הספורט וזה בסדר גמור.

רק אל תגיד שהייתם סטטיסטים, כולנו נרתמנו וכולנו עשינו כמיטב יכולתינו.

אין ואף אחד אינטרס צר (אני כמובן מדבר על יושר)

ההחלטה של העמותה אמיצה, (אמרתי כבר ) עכשיו בוא נראה מה יקרה.

שבת שלום ותפילה שלואב ידפוק לפורד את הוויקנד בגרמניה.:-D

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...