Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים זה עתה הצטרפתי לפורום בידיעה שהחבר'ה שבאמת מבינים פה(ויש,זה ללא ספק)עלולים לעזור לי.

אז הינה השאלה(לאלו שמבינים,או אפילו אוחזים באחת מהמכוניות הקטלניות האלה)-הייתי רוצה לדעת איזה רכב כדאי ושווה יותר לקנות (השאלה היא על רנו rsi .פיג'ו xsi 1.6) מבחינת האמינות?התיקונים? שמהרבה אנשים נאמר לי שהתיקונים של ה-xsi קורעים תכיס האם יש אמת בדבר?והאם אין הבדל בקטע הזה בין הרנו rsi מכיוון שהיא גם רכב ספורט ושניהם יהיו לי קטלניים בכל הנוגע למחירי התקלות לכשיהיו..ושאלה אחרונה וחשובה (וזה קצת יותר מכוון לבעלי rsi)האם הrsi באמת כזו חסכונית כי נתקלתי לא אחת בחבר'ה שמוכרים רכב זה מציינים שהיא חסכונית,איך בדיוק אם הן כולן 1.8 נפח מנוע? בקיצור השאלה היא מי מהן יותר חסכונית בדלק(בעיה בעייתית כיום) מי מכם שיש לו את 1 הרכבים הללו או אפילו מבין בשניהן בצריכת דלק מוזמן אף להעלות נתונים מספריים!

בברכה ותודהמראש לכל מי שיספק לי תמידע הנחוץ לי.אשמח מאד גילי

פורסם

נתונים עם מספרים אין לי. לדעתי כדאי לרכוש את הקליאו וזאת מירונותיה מחינת אמינות ותצרוכת דלק נמוכה וגם מחיבה לסוג רכב זה.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

צריכת הדלק די זהה בשני הרכבים, מבין שניהם הצריכה היותר טובה תיהיה לרכב במצב טוב יותר וזה שתוחזק טוב יותר.

בצע חיפוש, אתה תימצא את כל התשובות לשאלות שלך.

• תוכן חדש...