Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שהגיעו לכאן כמה סטים עלובים כמו הלגטייה, סיז לוטוס, זטק פרסטיז' או סתם ג'נסיס אבסולוט מנוכר, הגיע הזמן שיצטרף עוד ילדון למשפחה ושמו יהיה ג'נסיס סטודיו 16.

מדובר בסט מאוד איכותי של ג'נסיס, שמוצהר כשלושה חלקים אך למעשה הוא שני חלקים.

המידוופר הוא וופר קונבנציונלי עם ממברנת אלומיניום בעוד המידריינג' והטוויטר הם למעשה אותו הרמקול, ללא שום קרוס בניהם, מין פטנט כזה. מי שמעוניין לקרוא עוד על הפטנט מוזמן להכנס לכאן.

סה"כ מודבר בסט מבטיח למדי. ניתן להשיג במה גבוהה (פיזית וטכנית אם מתאמצים) שמתחילה מ 300HZ וגם מיד וטוויטר ממקור אחד (Source Point).

מחיר ריטייל של 1,999$ וזה שלכם.

רוצו לקנות!

הכתבה: http://www.caraudiomag.com/reviews/caep_0803_genesis_studio_16/photo_02.html

איתמר.

(אגב, מבחינת ציון סופי - הסט הנ"ל קיבל ציון נמוך יותר מהסיז לוטוס, הייבריד אודיו לגטייה וקלרוס והמורל סופרימו, אך עם זאת עדיין מדובר בסט משובח).

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אוסיף את זה למשכנתא... :puppydoge

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יכול להיות שראיתי את זה בתחנה המרכזית?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כרגיל , חוסר יכולת טוטאלי להסתדר עם באס נמוך יחסית .

וזה מה שאנשים שומעים , מוזיקה שופעת בבאס כזה או אחר אם זה טראנסים או אם זה שחורה או אם זה R&B או אם זה אינפקטד , כי אנשים לא מקשיבים ל COUNTRY , אנשים לא מקשיבים למוסיקה וואקלית או לכל דבר בסגנון הזה באחר בדר"כ .

אני לא מבין מי היה קונה סט כזה . אולי GENESIS Fanboys .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לפני שהבאתי את ה- F1 שקלתי לרכוש אותם (ואז המחיר נשמע לי מופקע -:roll:-)

לכן קראתי עליהם הרבה כתבות ובעיקר דיבורים בפורום טולקאודיו, שמתי לב שאף אחד לא היה משוכנע מהעובדה שהציבו ג'נסיס שטויטר ומיד ביחד .

יאללה איתמר לך על הסיכון הזה ותרכוש :wink:

פורסם

גם אני שקלתי ברצינות לרכוש את הסט. דווקא שמעתי דברים טובים על החלק העליון של הצלילים. על המידבאס קראתי תגובות פחות נלהבות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איתמר כרגיל מביאה חברות לא מוכרות,ורוצה לקנות משהוא שלא שמע אותו:lol:

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
איתמר כרגיל מביאה חברות לא מוכרות,ורוצה לקנות משהוא שלא שמע אותו:lol:

אני רואה אתה בקטע אישי..

איתמר, אתה רוצה לעשות מרכב סטודיאו? :lol:

אולפן להקלטות, להכניס בחורות להשמעה???

חלום של כולנו..

פורסם

קראתי המון ביקורות, והמחיר לא מסתדר לי עם הביקורות!

יאלה, מה שנשאר זה רק לשמוע, מי קונה?!

זה נכון

פורסם

אין לי שום כוונה להביא אותם. אני לא משתגע על הפטנט שלהם, למרות שאני משוכנע שזה לא ישמע רע.

אולפן הקלטות לא יהיה לי ברכב, אבל מערכת שאני מבסוט ממנה כן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...