Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יוסי פרנקוס שלום רב!

מה ניתן ללמוד מהשרשור שפתחת?

1- שאתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה מרכב, אתה לא החלטי, ואתה עושה שגיאות של צעיר וטירון.

2, נתחיל מהעובדות:היה ברשותך גאסטי 1000, שהיית נוסע בו כמעט בכל יום שישי למפגש של מועדון ה-5.

המנוע נחלש ,והחלטת להחליף את המנוע ועשית זאטת אצל בני ל. בהצלחה רבה.

לאחר תקופה קצרה מאד מכרת את הרכב בעיסקת טרייד אין למגרש מכוניות וקנית כמזומני פורד שהתברר כלימון.

לאחר מכן החלפת את הרכב, ללאגסי 1800 , רכב עם ביקוש נמוך, בגלל תדמית לקוייה של צריכת דלק גבוהה ורכב כבד,

סטיגמה שיצר ה"הישראלי הממוצע", שמעולם לא היה ברשותו את הרכב הז,ולא נהג בו.

הרכב אמין כמו כל רכבי הסובארו, וכמו כל הרכבים היפנים, ונותן תמורה רבה בזכות הרבה אוטו עם מעט כסף.

עכשו לאחר כחודש וחצי, אתה מעוניין למכור אותו לאחר ישור קו רציני , במחיר לא ראלי, בגלל אופנים שלא ניתן להכניס בנוחות, לרכב שהוא לא סטישן?!

למה לא חשבת על כך מראש?

האם אתה מאמין שתקבל עליו יותר מ10000שקל, וזאת רק במקרה הטוב, ועוד לאחר שהתברר לקונה שקנית את האוטו לפני זמן קצר מאד, ביצעת אומנם ישור קו רציני, ועכשו אתה מעוניין למכור אותו, במחיר גבוה בהרבה ממחיר השוק, ולקנות אוטו אמרקאי שברולט נובה עם אותה תצרוכת דלק?!

כמה רכבים נוחיםי קיימים בשוק אוטומטי 1800 ושנת 90 , עם מנוע חדש מוזרק שהוסב לקרבורטור, שעבר 80000 קילומטר בלבד, ונמכר ברגע אחד של שטות, על מנת להתקדם כביכול, ורגע אחרי המכירה הוא הצטער.

לעשות טעות ולהצמער קל מאד, אך אחר קשה להחזיר את הגלגל לאחור.

קח זאת לתשומת ליבך, מאחד שעובד הרבה על רכבי לאגסי 1600 ו1800 כטחד , טנהנה מכל רגע של נסיעה מהרכב, מנוחות הישיבה, מהמרווח הפנימי, מהגה הכח חלונות החשמל,מהגיר האטומטי המוצלח בדגמיGL, תיבה בעלת 4 הילוכים קדמים, וחסכוני יחסית לרכבים זהים .

המחיר שאתה מצפה לקבל הוא לא ריאלי, טואתה עומד להצטער על המכירה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יוסי פרנקוס ערב טוב,לפני חודש או חודשיים קניתה את הרכב בהתחלה התלהבתה והייתה מבסוט עד השמיים ועכשיו אחרי חודש נימאס לך מהרכב,יש לי דבר אחד לומר לך אני הייתי בעלים של לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 ,אני מבטיח לך שלא תימצא שום רכב בסכום של הסובארו יותר טוב ממנה,הרכב חזק מאד מהיר יושב מצוין על הכביש, צריכת דלק מצוינת כמובן אחרי ניקוי קרבורטור טיפול 10000 בזמן חוטי הצתה מקוריים ותאמין לי הרכב הזה פצצה, לפי דעתי אתה עושה טעות חמורה שאתה מוכר תחשוב טוב שוב לפני שאתה מוכר כי אתה תיצטער,דרך אגב אני יכול לגלות לך משהו לפני כחודש וחצי מכרתי את הלגאסי שלי ב8000 שח וקניתי אימפרזה גראנד לאונה 1.6 שנת 94 לכאורה שנה יותר גבוהה יותר מיתקדמת הזרקה וכולי וכולי....אבל אני אומר לך בלב שלם אני מיצטער מאד מאד שמכרתי אותה אני מאד מיתגעגע והייתי מת לחזור אליה אז תעשה טובה לעצמך תעשה יישור קו רציני,ניקוי קרבורטור אצל צביקה בנתניה פלגים ngx וכיוון הצתה נכון ותאמין לי אתה עוד תברך אותי,אז זהו יוסי היקר תעשה את החושבים שלך אחרי הסיפור הקצר שלי ובכל זאת שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר.:wink:

סימני פיסוק יעשו נפלאות להודעותיך.

פורסם

לא משנה מה תעשה, אל תחזור למגרש רכב המפוקפק הזה שקנית ממנו את כל הרכבים.

לדעתי כל עוד אין לך סכום גדול משמעותית לרכישת רכב, אתה תמשיך לעשות פינגפונג בין רכבים ישנים, בינוניים, עם עבר לא ידוע ועתיד לוטה בערפל.

הדבר היחיד שאתה יכול להחליף אליו בכסף הזה ומתאים לתיאור שלך הוא לגאסי סטיישן.... לך תמצא כזה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

hagggg55 - הלגאסי חזקה מאוד ומהירה? בהשוואה למה בדיוק? קורקינט ממונע?

אולי בזמנו לפני 20 שנה בערך, הרכב היה חזק ביחס למתחריו. כיום? הצחקתני.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הידניות בכלל לא פראיריות וזה רכב זריז.

יוסי,בחיים אתה לא תמכור במחיר שנקבת,לחבר שלי היה לגאסי ידנית שנת 92 עם 55000 אלף קילומטר אמיתיים,עברה בדיקה כמו גדולה והוא קיבל עליה 11.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
הידניות בכלל לא פראיריות וזה רכב זריז.

יוסי,בחיים אתה לא תמכור במחיר שנקבת,לחבר שלי היה לגאסי ידנית שנת 92 עם 55000 אלף קילומטר אמיתיים,עברה בדיקה כמו גדולה והוא קיבל עליה 11.

הוא היה מכפ"ס?

לפותח השרשור: תעשה ניקוי קרבורטור אצל צביקה,החלף חוטי הצתה,השתמש בשמן מנוע איכותי ותשאר עם הרכב.

פורסם
יוסי פרנקוס שלום רב!

מה ניתן ללמוד מהשרשור שפתחת?

1- שאתה בעצמך לא יודע מה אתה רוצה מרכב, אתה לא החלטי, ואתה עושה שגיאות של צעיר וטירון.

יש לי הורים שלהם אני צריך לתת דין וחשבון, והם לא מבינים כלום ברכבים ושונאים את הנושא. דנתי בזה כבר מליון פעם.

2, נתחיל מהעובדות:היה ברשותך גאסטי 1000, שהיית נוסע בו כמעט בכל יום שישי למפגש של מועדון ה-5.

המנוע נחלש ,והחלטת להחליף את המנוע ועשית זאטת אצל בני ל. בהצלחה רבה.

לאחר תקופה קצרה מאד מכרת את הרכב בעיסקת טרייד אין למגרש מכוניות וקנית כמזומני פורד שהתברר כלימון.

זה כל מה שהיה להם ולא יכולתי להפוך את המכוניות האחרות למזומן.

מבחינתי לא הייתי מוכר את הג'אסטי אפילו אבל אבא שלי אמר שהוא לא רוצה להיראות באוטו הזה.

הרכב אמין כמו כל רכבי הסובארו, וכמו כל הרכבים היפנים, ונותן תמורה רבה בזכות הרבה אוטו עם מעט כסף.

עכשו לאחר כחודש וחצי, אתה מעוניין למכור אותו לאחר ישור קו רציני , במחיר לא ראלי, בגלל אופנים שלא ניתן להכניס בנוחות, לרכב שהוא לא סטישן?!

תמיד רציתי סטיישן, עד היום לא הייתה לי אפשרות.

למה לא חשבת על כך מראש?

כי לא הייתה לי אופציה אחרת.

עכשיו אתה מעוניין למכור אותו, במחיר גבוה בהרבה ממחיר השוק, ולקנות אוטו אמרקאי שברולט נובה עם אותה תצרוכת דלק?!

לא, אמרתי שאין קשר בין הרכב הבא שלי והנובה. נובה זה אספנות.

המחיר שאתה מצפה לקבל הוא לא ריאלי, טואתה עומד להצטער על המכירה.

לא משלמים? לא מוכר. זה פשוט מאוד.

ביקרתי עצות מכם, לא אמרתי שאני הולך לעשות את זה כבר עכשיו.

רציתי שתעזרו לי עם האופציות ותתנו לי את דעתכם. לא צריך לתקוף.

בברכה

צביקה

סליחה, אבל לגאסי 1800 במצב טוב עדיין מאיצה כמו מאזדה 3 ליסינג.

למאזדה 3 יש 103 כוחות סוס על 1250 ק"ג.

ללגאסי יש 110 כוחות סוס על 1300 ק"ג.

לא משנה מה תעשה, אל תחזור למגרש רכב המפוקפק הזה שקנית ממנו את כל הרכבים.

עכשיו שיש לי אוטו ששווה קצת כסף ואני לא חייב להיפטר ממנו מהר, אני יכול להרשות לעצמי לא לחזור לעולם לשום מגרש.

לדעתי כל עוד אין לך סכום גדול משמעותית לרכישת רכב, אתה תמשיך לעשות פינגפונג בין רכבים ישנים, בינוניים, עם עבר לא ידוע ועתיד לוטה בערפל.

אני מנסה להסביר להורים שלי את זה אבל גם אם אני אהיה מליונר הם לא חושבים שצריך להשקיע יותר מ20000 ש"ח ברכב.

הדבר היחיד שאתה יכול להחליף אליו בכסף הזה ומתאים לתיאור שלך הוא לגאסי סטיישן.... לך תמצא כזה.

יש המון לגאסי סטיישן, ואם אני יכול למצוא אחד ידני זה יכול להיות פשוט מעולה.

בכל אופן, אם לא הייתה לי את הבעיה של ההורים שלי, הייתי עושה את הדברים באופן שונה.

פורסם
סליחה, אבל לגאסי 1800 במצב טוב עדיין מאיצה כמו מאזדה 3 ליסינג.

למאזדה 3 יש 103 כוחות סוס על 1250 ק"ג.

ללגאסי יש 110 כוחות סוס על 1300 ק"ג.

יוסוף, אינך מדייק בפרטים. הדברים שלך אומנם נכונים, אולם יש עוד כמה פרמטרים המשפיעים על נתון כמו תאוצה (יחס העברה בגיר, הינע סופי, מידת צמיג וכן הלאה).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אחד השירשורים החזקים ביותר של שנת 2008, אני שוקל ברצינות לאחד את כל השירשורים של יוסי פרנקוס בסוף השנה ולעשות "ספר דיגיטלי" (קומי כמובן) לאורחי הפורום :D :D :D

ובקיצור: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יוסי זה רכב מעולה! תישאר איתו.

לאבי היתה כזאת אותה שנה שהיתה שייכת לאחד מהבעלים של יפנאוטו לוחית רישוי : 99-100-03

נמכרה וטופלה עד לא מזמן במוסך מורשה.

כשעברנו לאימפרזה בכלל אין מה להשוות לנוחות נסיעה כמו שרשמו לך. שמים וארץ.

תתפנק על רכבים משפחתי גדול וטוב , נו אז שותה קצת דלק.

לי תמיד היה חלום (חולה סובארו - נדבקתי מאבא) לקחת אחת כזאת משנתון 96 ומעלה - להסב אותה לגז ולהשקיע בה.

איזה רכב נוח זה. באמת מי שלא נסע לא יודע.

יאללה תפנק לה ת'טוסיק . או שתקרא איזה ספר טוב. :onfire:

• תוכן חדש...