Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

שוב אני בנקודה הזאת שבה אני צריך (רוצה) להחליף רכב.

כרגע זה לא ממש על הפרק באופן מעשי, סביר להניח שבעוד חודש כן (אבא שלי חוזר לארץ ואז יתקבלו החלטות), אבל אני עדיין רוצה כמה עצות.

כידוע לכם יש לי לגאסי 1.8 אוטומט משנת 91.

הבעיה כאן היא שלמרות שהאוטו במצב ממש מצוין, אני לא מצליח להתחבר אליו. הוא לא ממש "עושה לי את זה". אני צריך שיהיה לי חיבור מסוים לרכב, וכאן אני ממש לא מרגיש את זה.

עוד בעיה היא הגודל.

אם כבר יש לי אוטו גדול שצורך 6.7 לליטר (בעיר עם מזגן), אני רוצה שיהיה מיוחד או לפחות נחמד.

אין לי ממש צורך בכזה דבר (4.5 מטר אורך), כי מצד אחד הוא לא סטיישן (אני אוהב סטיישן וצריך לפעמים, למשל בשביל האופניים או הובלות קטנות) אבל מצד שני הוא ארוך כמו סטיישן.

השיקול שלי הוא כזה:

אני משער שאני יכול למכור אותו בסביבות ה14000-15000 ש"ח ולקנות משהו אחר, תוך כדי שאני משאיר קצת כסף ליישור קו.

אני יכול ללכת עם זה לשלושה כיוונים:

1) לקנות משהו יותר קטן ומשמעותית יותר חסכוני במצב טוב.

2) לקנות משהו יותר נחמד שצורך אותה כמות דלק (משהו עם מנוע יותר חזק, אולי איזו אמריקאית).

3) לקנות משהו יותר ישן (לא אספנות) שאני אוהב יותר (וזה אפילו לא מתנגש לי הם החלום השני שלי, שהוא השברולט נובה שאני קונה בלי קשר)

אילו אופציות יכולות להיות לי ומה אתם הייתם עושים?

לא אכפת לי ממש מצריכת הדלק כל עוד היא לא יותר גבוהה מעכשיו. היא יכולה להיות זהה.

לא אכפת לי גם מההתנהגות.

האמינות הבסיסית חשובה ואני גם משאיר טיפה טווח ליישור קו, ככה שלא אמורה להיות לי בעיה של אמינות.

פורסם

תקבל 10-11 זה רכב בלי שוק.

בכל מקרה מה התקציב שלך לרכב אחר?

הייתי מחפש משהו קומפקטי. יש לי חבר שקנה קליאו שנת 95 עם טורבו הבעיה שאני לא זוכר איזה דגם זה. בכל מקרה נהגתי בה פשוט חוויה של רכב. עלתה לו סביב 24

פורסם
תקבל 10-11 זה רכב בלי שוק.

בכל מקרה מה התקציב שלך לרכב אחר?

הייתי מחפש משהו קומפקטי. יש לי חבר שקנה קליאו שנת 95 עם טורבו הבעיה שאני לא זוכר איזה דגם זה. בכל מקרה נהגתי בה פשוט חוויה של רכב. עלתה לו סביב 24

עם טורבו? עוד לא שמעתי על קליאו עם טורבו, אלא אם כן נעשה שיפור ברכב.

ay-ahzakot.co.il

פורסם
אני לא סובל רכבים צרפתיים, מצטער.

כל פעם שקנינו רכב צרפתי במשפחה, נכווינו מחדש.

ועכשיו יש לך יפנית ואתה לא מתחבר אליה.

לרכב צרפתי כנראה תתחבר יותר בקלות, יש להם את זה...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אני לא סובל רכבים צרפתיים, מצטער.

כל פעם שקנינו רכב צרפתי במשפחה, נכווינו מחדש.

הגיע הזמן לקנות רכב איטלקי :-)

פיאט פונטו- התשובה.

פורסם

מה שדורשים זה לא אומר שמקבלים. 14-15K ללגאסי 91 עם צריכה של 6.7 ק"מ לליטר בהחלט לא סכום ריאלי לדעתי, אם הרכב במצב ממש פיקס תוכל לקבל 10K, וזאת בהערכה הכי אופטימית.

פורסם

עזבו מה שאני יכול או לא יכול לקבל. מה הייתם קונים בתקציב של 15000 אם אתם מחפשים נוחות ואמינות יחסית?

(וכמה שיותר צילינדרים:twisted:)

אגב, הצריכה הכי גרועה היא 6.7 לליטר בפקקים ארוכים בעליות של חיפה.

הצריכה הכי טובה שאליה הגעתי היא בסביבות ה13 לליטר בנסיעה על 110 בלי לגעת בבלמים.

פורסם

יוסי פרנקוס ערב טוב,לפני חודש או חודשיים קניתה את הרכב בהתחלה התלהבתה והייתה מבסוט עד השמיים ועכשיו אחרי חודש נימאס לך מהרכב,יש לי דבר אחד לומר לך אני הייתי בעלים של לגאסי 1.8 אוטומט שנת 90 ,אני מבטיח לך שלא תימצא שום רכב בסכום של הסובארו יותר טוב ממנה,הרכב חזק מאד מהיר יושב מצוין על הכביש, צריכת דלק מצוינת כמובן אחרי ניקוי קרבורטור טיפול 10000 בזמן חוטי הצתה מקוריים ותאמין לי הרכב הזה פצצה, לפי דעתי אתה עושה טעות חמורה שאתה מוכר תחשוב טוב שוב לפני שאתה מוכר כי אתה תיצטער,דרך אגב אני יכול לגלות לך משהו לפני כחודש וחצי מכרתי את הלגאסי שלי ב8000 שח וקניתי אימפרזה גראנד לאונה 1.6 שנת 94 לכאורה שנה יותר גבוהה יותר מיתקדמת הזרקה וכולי וכולי....אבל אני אומר לך בלב שלם אני מיצטער מאד מאד שמכרתי אותה אני מאד מיתגעגע והייתי מת לחזור אליה אז תעשה טובה לעצמך תעשה יישור קו רציני,ניקוי קרבורטור אצל צביקה בנתניה פלגים ngx וכיוון הצתה נכון ותאמין לי אתה עוד תברך אותי,אז זהו יוסי היקר תעשה את החושבים שלך אחרי הסיפור הקצר שלי ובכל זאת שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר.:wink:

imprza new age

פורסם

דבר ראשון,אם אתה לא מתכוון לשים לפחות עוד 40 אלף ש"ח ולהתקדם בשנתון אז חבל על הכסף והזמן,כי שוב תקנה שנתון נמוך שיצריך ממך ישור קו של איזה 5000 ש"ח בשנה הראשונה.

ודבר שני תתפלא כמה יהיה לך קשה למכור את הרכב בקושי גם ב8 אלף,אנשים מעדיפים להתקדם ואפילו לקחת הלוואה של כמה אלפים ולא לקנות רכב בן 15,ככל שהאוטו מתבגר דווקא לרכב קטן יש יותר ביקוש.

• תוכן חדש...