Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600

לפני שבועיים שיפצתי ראש מנוע והחלפתי רינגים

ואחרי זה התגלו הרבה בעיות :

1- כהאוטו עומד ואני לוחץ על הגז יוצאת לי כמות אדירה של עשן לבן

2- כשאני מפעיל מזגן האוטו נכבה

3-כשאני מסובב תהגה עד הסוף האוטו נכבה

4-שעות החום של האוטו נע בין רבע לחצי ולפעמים זה מגיע עד ל שלושת רבעים

והמאוורר מתחיל לעבוד רק כשזה עולה ומגיע לחצי למרות שהנורמל באיביזה זה רבע

אפשר לקבל חוות דעת מכם

תודה

פורסם

שלום רב ,וברוך בואך לפורום!

קבל חוות דעת לא מחייבת!

ביצעת ניתוח עמוק במנוע, הניתוח הצליח, אך החולה לצערי מת.

על מנת לתת לך חוות דעת מפורטת ומוסמכת יותר עלייך להציג בפני מומחי הפורום את הפרטים החשובים הבאים:

1- מדוע פרקת ושיפצת ראש מנוע מלכתחילה, האם היתה התחממות מנוע שקדמה לשיפוץ, והאם היתה צריכת שמן גבוהה, והמנוע פלט עשן לבן?

2- האם אתה יכול לפרט בהסתמך על חשבונית שהוצאה במוסך, מה החלקים שהוחלפו, האם הוחלף תרמוסטט,איזה צמיגות שמן מילאו במנוע ומאיזה יצרן, האם החליפו גומיות שסתומים, האם אין עודף שמן במנוע, והאם אין יניקות אוויר מצינורות וואקום קרועים או לא מחוברים.

עם הפרטים המקסימלים חזור לעדכן בפורום.

אודה לך אם תפרט מה הוא הסכום ששלמת, גם בלי לציין את שם המוסך/ מכונאי מדרכה\ אחינו בשטחים.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הנה קצת פרטים

המנוע פורק והראש שופץ ןהןחלפו רינגים לאחר שהואוטו היה מתחמם ואוכל הרבה מים ושמן לאחר ניסעה של 30 ק"מ הייתי מוסיף משהוא כמו 2 ליטר מים וכל שבוע הייתי מוסיף שמן

מה שהוחלף עם השיפוץ זה סט רינגים חדשים והשמן הוחלף ()

לא הוחלפו תרמוסטט ולא יודע אם יש תרמוסטט בכלל וגם כן לא הוחלפו גומיות שסתומים ( ועוד משהוא המנוע אצלי רועד וזה ממש מעצבן )

שלמתי עבור כל זה 1800 שח

פורסם

שלום רב , לבקשתך בפרטי שאגיב לפרטים שהוספת, תרשה לי להיות קצת סרקסטי.

זול מתחיל ב ז, ונגמר ביוקר! ציינת שהיית מוסיף כשני ליטר מדי פעם, וכמות שמן מדי שבוע, והרכב היה מתחמם.

ציינת גם כן שהוחלפו רינגים, אך לא הוחלפו גומיות שסתומים( אני בספק, משום שכל מכונאי מדרכה הקונה סט לאטם ראש , שמכיל גם גומיות שסתומים, יודע שחובה להחליפם!).

כן ציינת שלא הוחלף תרמוסטט שאם הוא נמצא, הוא קרוב לוודאי הסיבה להתחממות הרכב בעבר , ולאובדן מסיבי של מי הקירור,

שבוודאי חדרו לתא השריפה, והתאיידו שם.

אם נניח שבוטל התרמוסטט, והרכב בכל זאת מתחמם, הדבר מוכיח ללא כל ספק, שבוצעה ברכב, עבודה לא מקצועית ומיותרת, וזאת בלשון המעטה.

כל ניסיון להציל את המנוע הנוכחי הוא ברכה לבטלה, ולצערי אמליץ על הרכבת מנוע מיבוא.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יוצא עשן? והרבה? בעיה, וחמורה!

יתכן ויש קשר לזיוף המנוע שהוא כבה, בגלל הספקים נמוכים ו/או תיקון לקוי, ולחילופין, ו/או תקלה שנגרמה עקב העבודה על המנוע, ו/או מקרה שקרה ,צירוף מקרים לתקלת ייצוב סיבובים.

יש להתחיל עם נושא של "מימוש אחריות" של המוסך על העבודה, ו/או החלפת מנוע, ובמחיר התחשבות, ואולי, קיזוז חלק מהסכום ששילמת על התיקון עד כה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש גם תשעון שמראה את החום של האוטו

זה צריך להיות קבוע ויציב ?

כי כל הזמן משתנה פעם רבע פעם חצי וזה כל הזמן יורד ועולה

זה טבעי ?

פורסם

שעון החום של האביזה צריך להיות על רבע או אמצע ?

כי אומרים שזה תלוי ביוניט

אבל זה צריך להיות קבוע ולפני זה גם היה לי איביזה וזה היה קבוע על רבע

אז מה אתם חושבים ?

פורסם

"תהגה" , "תשעון"

כל כך קשה לרשום "את ההגה" ו, "את השעון"?

אנחנו מנסים לשמר את השפה העברית, ואולם איננו דורשים יותר מידי. כך למשל, איננו מעירים בד"כ על טעויות כתיב וכדומה.

אבל לרשום "תהגה" ו "תשעון" , .. אני מאוד מבקש.

בברכה ובתקווה להבנה

דני-ההנהלה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...