Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם!

אנחנו(החבר'ה - כ10 איש) מתכננים נסיעה לכנרת לקראת סוף החודש, לסופ"ש של שישי-שבת באוהלים.

שנה שעברה היינו בראש השנה בחוף דוגית והיה מצוין, תפסנו לנו מקום עם כיסאות ממש צמוד למכוניות וגם צל מהעצים, דיי צמוד לשירותים מקלחות וגם יחסית קרוב למים(כנרת), מבחינת כמות האנשים היה דיי הרבה אבל זה לא מה שהפריע כי תפסנו מקום כזה שאף אחד לא הפריע.

יש למישהו מושג איך שם השנה? מה כמות האנשים בערך שאמורה להגיע לדוגית למשל בזמן הזה של השנה?

איך שם ביום\לילה? קר\חם? בראש השנה שנה שעברה היה בלילה כלכך חם שלא הייתי מסוגל לישון באוהל שעברתי לישון ברכב.

ולגבי הכניסה, שנה שעברה שהיינו זה היה חג ואם אני לא טועה שילמנו 70 שקל לרכב, כמה זה יהיה עכשיו?

בכללי אם משהו השתנה שם אשמח לשמוע ממי שהיה,

אוהד.

פורסם

הייתי בכנרת לפני כמה שבועות. המחיר היה 70 ש"ח למכונית ליום, אבל אני לא זוכר באיזה חוף היינו. אני מניח שהמחיר דומה בכל החופים.

בכל מקרה - תתכונן מעכשיו לראות כנרת יבשה. היא נראית יותר כמו שלולית מאשר אגם, לצערי.

פורסם

ההמלצה שלי היא לנסוע לחוף גופרה.

נכון, בקצה של החוף של החוף יש מעיין גדול ומסריח של מי-גופרית, שעושה ריח ביצים על הבוקר.

אבל לזכותו של החוף יאמר ש:

א. יש מכולת בתוך החוף עם כמעט כל מה שצריך (לא זולה, אבל עדיין מכולת).

ב. כמעט ולא מריחים את הגופרית בצד הרחוק של החוף.

ג. בתוספת של עוד כמה עשרות שקלים ללילה אפשר לקבל חלקה מסודרת עם חשמל, תאורה מעולה, מקרר, מחסן עם מנעול (=הרבה שקט נפשי), ריצפה מבטון שנוח לישון עליה וים של צל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השאלה היא איך בדוגית השנה אם מישהו היה?

לגבי תאורה, שנה שעברה שהיינו מצאנו במקרה כזה מקום עם 2 פנסים שנדלקים בערך מהשעה 7-8 שממש האירו עלינו, פוקס לחלוטין.

לגבי המכולת זה לא בעיה, יש תחנת דלק 10 דקות נסיעה משם אז קנינו מה שהיה חסר שם (בעיקר הרבה מאד מים שלא לקחנו בחשבון שיהיה חסר עד כדי כך כי ביום הראשון כבר נגמרו 10 בקבוקים)

שוב, איך הטמפ' ביום\בלילה בזמן כזה?

כמות האנשים שמגיעים?

מה לגבי מצב המים וזיהום? שנה שעברה היו חיתולים ושקיות עם אוכל צפות במים באזור הרדודים, אני מבין שיש סיכוי שהשנה כבר יותר גרוע?

אוהד.

• תוכן חדש...