Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, מישהו שם לב שבחלק מהדגמים של הפריוס מלבישים טאסות על הג'נטים?

הזוי לחלוטין...

בכלל לא.

תמיד היברידיות יהיו בצורה מוזרה וטסות שסוגרות את כל הגלגל.

התשובה היא פשוטה, אוירודינאמיקה.

דבר מאוד חשוב בצריכת דלק.

לפותח, תתחדש !

ותתן חוות דעת בפורום של www.honda.co.il

זה חשוב להרבה אנשים שעדיין מתלבטים שם.

Omnia mea mecum porto

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני כבר עם רגל אחת עם מזומן ביד בדרך לסוכנות ... יש רק דבר אחד שמאוד מפריע לי בהונדה היברידית... האחריות הקצרה (3 שנים בלבד) על הקטע החשמלי לאומת פריוס (8 שנים). אני חורש אינטרנט בניסיון למצוא כמה יעלה לי להחליף את המצבר ואת המנוע במידה וילכו לאחר 3 שנים ולא מוצא. נניח הסכום יהיה 30 אלף או 3 אלף. זה די משפיע על כדאיות העיסקה.

פורסם

בפריוס עלות החלפת המצברים לפי מקורות בחו"ל הוא כ-1500$

לא ברור מה העלות לגבי הסיוויק,אולי אפשר לברר באחד המוסכים המורשים שלהם כדי לקבל לפחות מושג על מה מדובר.

פורסם

אתה בטוח שמדובר על 3 שנים על החשמל? בזמנו קראתי שהסוללה בנויה להחזיק 10 שנים אבל עד 8 שנים היבואן יחליף אותה ללא תשלום. יכול להיות שבהונדה התחרטו לגבי כמה סעיפים.

בכל אופן, עלות סוללה בהונדה היא 5K ש"ח. אל תשכח גם שיש עכשיו את המבצע בהונדה שבו נותנים תווים לדלק בשווי 12K ש"ח לכל רוכש סיוויק היברידית.

פורסם

הרעיון של הונדה נהיה ריאלי כאשר דגתי עוד קרנות השתלמות נשכחים ממקומות עבודה קודמים. כרגע אני נלחם עם קרנות האלה והם ממצאים תרגילים מלוכלכים למינהם על מנת שלא אמשוך משם את כספיי. אחד הנציגים כמעט שיכנע אותי במרמה לעשות דבר איום ונורה - לאחד קרנות ולמשוך אותם ביחד בטענה שזה יקח שבוע. חבל שלא הקלטתי אותו - הייתה הילה מצויינת לתביעה. למזלי הספיק לי השכל לגשת ליועץ פנסיוני אשר הסביר לי שהליך זה יכול לקחת חודשיים. כרגע אני נמצא בשלב של הוצאת נייר על החלת ותק באחד הקרנות. כנראה השבוע אצטרך לנסוע לשם ולעשות קצת סקנדל והפיכת שולחנות כי לא בא להם להנפיק את הנייר. בקיצור המציאות הרגילה שלנו. ברגע שיבוא הכסף אבצע את העיסקה. אגב... אני מניח כי ניתן לבקש איזה הנחה על תשלום במזומן של כל הסכום בזמן העיסקה... כמה הגיוני לבקש?

• תוכן חדש...