Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לאחר ששגעתי אותכם במשך 4 חודשים, מחר בבוקר אני קם ליום חדש. יום שבו אני נגש לסוכנות הונדה וקונה סיוויק היברדית.

למה? פשוט מאוד, בכל אחד מהטריידים הרבים שפתחתי (מונדאו,מאליבו,אוקטביה RS,גט'ה...) מישהו אמר היברדית....

עכשיו תמיד זה היה נראה לי רכב מגושם ולזקנים בלבד. אבל! היום נסעתי ברכב (ששייך לזקן בן 62 :-)) התייעצתי עם leo69. והחלטתי שזו הבחירה שלי.

למה לא פריוס? מבחינת צריכת דלק בבין ערוני אין הבדל (לא יודע למה מגזין אוטו מבלבל מוח) כפי שנית לראות צילום המצורף מהאתר הזה.

הונדה בעלת מושבים מאוד נוחים בצורה מפתיע, מרגישה מחוברת על הכביש בצורה מדהימה ובכלל נהנתי מהרכב.

אני מקווה שיתנו לי טריידין מכובד או שאצטרך לכתת את רגלי בין הקונים (סניק 2006, ב-90,000 ש"ח, נקיה, 60,000 ק"מ מישהו??)

ברגע שיהיה לי את הרכב אשגר לכם תמונות.

בלסינג מבקשים 3,500 ש"ח (כולל מע"מ) מחיר סביר אבל מכיוון שביטוח מקיף לרכב נמוך בצורה קיצונית (2,500 ש"ח!) אזי אני נוטה לכיוון הפרטי במיוחד אם יקחו את הסניק של אישתי.

תודה לכל המסיעים בשלל הפורומים!

שבוע טוב!

Hybrid.jpg

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפריוס יותר חסכוני בכל מבחן שבוצע בכל מגזין שבדק,לא יודע למה אתה מסתמך על אתר עלום ולא ברור לפי מה מתבצע שם החישוב.

בכל מקרה אם עשית החלטה אז תתחדש,תמונות לא ממש יעזרו לדעתי כי ההיברידית נראית בדיוק אחד לאחד כמו הבנזין הרגילה.

נשמח לדעת אחרי תקופה את הצריכת דלק האמיתית של האוטו רק בשביל ההשוואה.

פורסם
הפריוס יותר חסכוני בכל מבחן שבוצע בכל מגזין שבדק,לא יודע למה אתה מסתמך על אתר עלום ולא ברור לפי מה מתבצע שם החישוב.

בכל מקרה אם עשית החלטה אז תתחדש,תמונות לא ממש יעזרו לדעתי כי ההיברידית נראית בדיוק אחד לאחד כמו הבנזין הרגילה.

נשמח לדעת אחרי תקופה את הצריכת דלק האמיתית של האוטו רק בשביל ההשוואה.

יש את האתר המדהים הזה שמאפשר לאנשים לעלות את נתוני הצריכה שלהם.

והנה התוצאות של הרכבים הבאים:

1. הונדה סיוויק היברדית 2006 ומעלה - 50 רכבים - ממוצע 17.6 ק"מ לליטר (הפניה) הממוצע לפי 670,000 ק"מ.

2. טויוטה פריוס שנת 2006 ומעלה - 324 רכבים - ממוצע 19.3 ק"מ לליטר (הפניה) הממוצע לפי 5,400,000 ק"מ (!)

3. אוקטביה דיזל 1.9 ידני שנה 2004 ומעלה - 59 רכבים - 16.6 ק"מ לליטר (הפניה) הממוצע לפי 1,700,000 ק"מ

ככה שההבדל בין הפריוס להונדה הוא 8% לטובת הפריוס (בגלל נסיעה עירוני בלבד) וההבדל בין האוקטביה להונדה הוא 6% בלבד.

ההונדה מאובזרת הרבה יותר מהאוקטביה, ומאוד מהנה בנהיגה. וממש לא מתאים לי להמתין לרכב שלושה חדשים שמתחלף בשנה הבאה (הפריוס).

פורסם

שוב לא אמרתי שהקניה לא טובה

קודם כל תתחדש,היברידי זה משהו שאני לא הצלחתי לבצע עכב מגבלת תקציב.

אכן ההונדה מאובזרת יותר אבל ממש בדברים קטנים כמו CRUISE CONTROL

אני מאוד התרשמתי מהפריוס כשהייתי בסוכנות ובנסיעת מבחן הרבה יותר מההונדה אבל שוב על טעם וריח אין מה להתווכח.

ההבדל אכן יחסית קטן,והוא נובע מכך שבפריוס אתה יכול לנסוע על מנוע חשמל בלבד בעיר ובהונדה זה לא ניתן אבל הכל שולי :p

הכי חשוב אוטו חדש,כשתקבל אותו תעביר לנו קצת רשמים ממקור ראשון :p

והכי חשוב תתחדש!

פורסם

האמת שעשיתה בחירה מאוד מעניינת ומאוד נחמדה אבל אחרי כל התלבטויות שהיו לך על מכוניות ספורט לא נורא יכול להיות שזאת הבחירה המתאימה.

אל תשכח לעדכן ולפרט מה נסגר בסוף בהצלחה!!!

יניב

פורסם

תתחדש!!!

בחירה מצויינת והגיונית.

עם יש לך שאלות נוספות, אל תהסס לשאול.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
שוב לא אמרתי שהקניה לא טובה

קודם כל תתחדש,היברידי זה משהו שאני לא הצלחתי לבצע עכב מגבלת תקציב.

אכן ההונדה מאובזרת יותר אבל ממש בדברים קטנים כמו CRUISE CONTROL

אני מאוד התרשמתי מהפריוס כשהייתי בסוכנות ובנסיעת מבחן הרבה יותר מההונדה אבל שוב על טעם וריח אין מה להתווכח.

ההבדל אכן יחסית קטן,והוא נובע מכך שבפריוס אתה יכול לנסוע על מנוע חשמל בלבד בעיר ובהונדה זה לא ניתן אבל הכל שולי :p

הכי חשוב אוטו חדש,כשתקבל אותו תעביר לנו קצת רשמים ממקור ראשון :p

והכי חשוב תתחדש!

על הדבר הקטן הזה בטויוטה רצו ממני 3000ש"ח

בסיוויק קיים גם mp3 עם מחסנית ל6 דיסקים

חימום מושבים

אורות ערפל

ועל פסי צד בטויוטה רצו 1700 לפני מע"מ

יש עוד כמה פריטים ששכתי(אני עדיין חצי מנומנם:idea:)

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

אכן יש בעיה גדולה בטויוטה וזה היבואן שמתמחר את הרכבים לא ממש נכון,וזאת דוגמא מעולה לתמחור לא נכון של רכב מצויין

חבל שזה המצב,אני לצערי לא הגעתי למצב של לחפור בכל התוספות וכמה הן עולות אז אני אשמוח על המילה שלך :p

פורסם

cobraf: תודה. כמובן שאני אעדכן לגבי צריכת הדלק האמיתית.

לאון: תודה על עזרה ועלה לפה את התמונה של הצריכת דלק שלך ככה ש-cobraf יראה שלא עובדים עלינו :-)

roee: יותר קיצוני זה מקדילאק CTS שיש לי היום (ותיהיה עדיין לצידי אבל לא שלי. של השותף) להונדה היברדית. שאני יקבל את הרכב אני יצלם את שתי הרכבים אם הכיתוב לפני ואחרי 8)

gabi1973: :lol:. זה פשוט בגלל שעוד לא נולדה המכונית בשבילי (החשמלית הספורטיבית של חברת וונטורי פטיש).

idan2002lb: תודה.

שבוע טוב!

פורסם
דרך אגב, לא הזכרת איזה צבע הוזמן???

לא הוזמן אלא יוזמן. כחול כהה מטלי. אני צריך לעשות השוואת מחירים בין ליסנג לרכישה פרטית.

224740142_9971275ee5.jpg

• תוכן חדש...