Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חזרתי לעדכן: רכשתי את המזגן ביום שישי האחרון ואתמול התפנתי סופית להתקנה שלו (יום קודם חצבתי בקיר טרומי של 15 ס"מ לצורך העברת הצנרת החוצה - וגם תליתי את היחידה הפנימית בחדר).

אין פרויקט מצולם? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קצת מאוחר, אבל יצא לי לשכור חדר בדירה בעלת חדרים בגודל זהה.

בשנה השניה לשכירות, עברתי מחדר בו היה מזגן עילי חדש של אלקטרה - 1כ"ס לחדר בו היה מזגן של 1.25 כ"ס של אלקטרה מאותה סדרה, וההבדל היה עצום. (הגילאים שלהם היו זהים)

למזגן של ה1 כ"ס לקח הרבה יותר זמן לקרר ,במיוחד אחרי יום חם שהחדר היה סגור.

כיום יש לי מערכת מיזוג מרכזית, ואני מרגיש שזה פשוט בזבוז להפעיל מיזוג בכל הבית כשאני רוצה רק למזג את חדר השינה.

האם ידוע למישהו אם ניתן לרכוש מערך של תריסים/דלתות פנימיות בתעלות האיורור שבבית שיסגור את המיזוג לחלקים הלא הרלוונטיים ע"י השלט רחוק?

המיזוג המרכזי שלי הוא של אלקטרה, לא זוכר בדיוק את הדגם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ההבדלים ביכולת הקירור של המזגן לא קשורים רק למזגן ולהתקנה (שזה חשוב אבל לא רק) אלא גם לבידוד של החדר, לגודל, תכולת החדר (ריהוט), קומה, מכשירי חשמל שעובדים בחדר ומספר האנשים השוהים בחדר. אצלי לפחות מדובר בקומת ביניים עם בידוד מעולה וחדר מרוהט. החדר מתקרר תוך דקות ועושה רושם ש 8000BTU פשוט תפורים לחדר כזה.

מיותר לציין שמבחינת התקנה דאגתי לבצע את הכל על הצד הטוב ביותר ולא חסכתי בשום בידוד לצנרת ובטח שלא הצמדתי 2 צינורות יחד בבידוד אחד כמו שאיזה מתקין פעם סיפר לי...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תגובה לאייל

יש חברה שנקראת מיטב שיושבת בראשל"צ ומייצרת מערכות כאלו.

http://www.meitavhq.com/Product-Category.aspx?PrdCategory=Multi-Zone%20Systems

המערכת מורכבת מטרמוסטטים בכל החדרים, ודמפרים (ברזים חשמליים לצנרת מיזוג) לכל חדר.

המערכת חכמה ויודעת להשתלט על מהירות המאוורר, הפשרה, מדחס כפול והיא מבטלת למעשה את הטרמוסטט היחיד שיש לך.

אם אתה מעוניין במערכת ישנה כזו (פרקתי מהבית שלי) צור קשר בפרטי.

אריאל :-)

פורסם

חזרתי לעדכן;

אתמול סיימתי להתקין את המזגן השני (כי קיבלתי אותו רק אתמול :-P) ואפשר לסכם ש;

1. המזגנים מקררים פ33ה, שקטים מאוד ויעילים.

2. למרות שההבדל בין המזגן הראשון לשני נעוץ באורך הצנרת - שניהם מקררים מצויין את החדרים ועושה רושם שאורך הצנרת משפיע בצורה זניחה עד אפסית על המזגנים הללו (אחד נשאר עם צנרת סטנדרטית באורך 4 מטר - והשני קיבל צנרת של כ-11 מטר !!)

3. אחד הדברים שהכי חששתי מהם בהתקנה של המזגן עם הצנרת הארוכה היה צינור הניקוז. לשמחתי הרבה והודות לעבודה מדוייקת ושמירה על שיפוע לאורך כ-ל הצנרת, המים מתנקזים החוצה כראוי ואין נזילות בבית (!).

4. אחרי לילה ראשון עם המזגן נוצר מצב ש: א. אני מבסוט כי ישנתי טוב ולא הזעתי :-) ב. אישתי התקררה מהמזגן :?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
חזרתי לעדכן;

4. אחרי לילה ראשון עם המזגן נוצר מצב ש: א. אני מבסוט כי ישנתי טוב ולא הזעתי :-)ב. אישתי התקררה מהמזגן :?

איציק

אז עכשיו אתה צריך להיות דווקא מבסוט ... עכשיו לא יהיו לה תרוצים כגון:"חם לי..אני מזיעה.. אל תתקרב אלי..."

פורסם
קצת מאוחר, אבל יצא לי לשכור חדר בדירה בעלת חדרים בגודל זהה.

בשנה השניה לשכירות, עברתי מחדר בו היה מזגן עילי חדש של אלקטרה - 1כ"ס לחדר בו היה מזגן של 1.25 כ"ס של אלקטרה מאותה סדרה, וההבדל היה עצום. (הגילאים שלהם היו זהים)

למזגן של ה1 כ"ס לקח הרבה יותר זמן לקרר ,במיוחד אחרי יום חם שהחדר היה סגור.

כיום יש לי מערכת מיזוג מרכזית, ואני מרגיש שזה פשוט בזבוז להפעיל מיזוג בכל הבית כשאני רוצה רק למזג את חדר השינה.

האם ידוע למישהו אם ניתן לרכוש מערך של תריסים/דלתות פנימיות בתעלות האיורור שבבית שיסגור את המיזוג לחלקים הלא הרלוונטיים ע"י השלט רחוק?

המיזוג המרכזי שלי הוא של אלקטרה, לא זוכר בדיוק את הדגם.

כל מתקין וכל מקום שבו מוכרים חלקים יכולים להשיג לך דמפרים - זהו בסה"כ תריס שמתחבר בתוך הצנרת שמובילה לחדרים, עדיף שהדמפרים יחוברו קרוב יותר למעבה כדי למנוע בזבוז לאורך הצנרת.

את הדמפרים אפשר לחבר לעין אלקטרונית בכל חדר.

בריאות לכולם!

פורסם
איך חיברת את הצנרת, לא היה צריך להלחים חיבורים?

החיבורים הם קוניים, יש לבצע FLAIRING (הפשלה) בקצה הצינור נחושת.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...