Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 5

bmw123
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הוצאתי לפני 4 חודשים רשיון ואני מעונין לקנות רכב קטן להתחלה.

ראיתי רנו 5 שנת 91 ,הבן אדם רוצה 3000 שקל והוא טוען שהמחירון הוא 10000,האם הסיפור נשמע אמין? כמוכן רציתי בבקשה ממי שיודע קצת פרטים על הרכב,בעיות שיכולות לצוץ והאם הוא "אוהב" לראות מוסך.

אשמח לקבל פרטים על מכוניות נוספות שאני אוכל להרשות לעצמי בטווח המחירים של עד 5-6 אלף שקל.

בתודה מראש.

פורסם

שים לב, חבר שלי קנה רנו5 שנת 87 ב3500, כך ש3 לשנת 91 זה נורא מוזר.

האוטו עבר תאונות?

האוטו אצל חבר שלי כחודשיים, כרגע חוץ מספידומטר שהתקלקל (אחרי שהחבר ניסה לנקות אותו) ופעם אחת שהאוטו לא הניע בגלל שלולית נורא עמוקה(התניעה יום למחרת בהתנעה ראשונה, כרגיל) אין שום בעיות.

אם אני לא טועה, במחיר שלך אתה יכול גם לבדוק סובארו ג'אסטי ופיאט אונו.

בהצלחה.

אני שונא צרפתים.

פורסם

ככה.

ב3000 זה לא רע.

תבדוק באוטו רעש מהשסתומים.

תבדוק שהמנוע עובד עגול, ושים לב לתושבות הבולמים הקדמיים (שאצלי משום מה נוטים להשחק מאוד מהר)

שים לב גם לנוזל הקירור ושהמזגן עד עובד - אם בכלל -

ההילוכים אמורים להשתלב בסדר, שים לזה לב, כי חבל לקנות אותה ואחרי חודש לעשות לה קלאצ'.

המנוע, אני מניח הוא 1400, מאוד פשוט ומאוד אמין.

והגיוני שהאוטו נמכר ב3. אלה מכוניות ללא "שוק" של ממש...

הבאסה עם האוטו זה שהחלקים שלו יקרים יחסית. ואין הרבה מכנאים טובים להתיעץ איתם או לתת להם לטפל ברכב.

בקשר למשהו מסריח? מה כבר יכול להיות? האוטו עבר תאונה? הוא נראה לך בסדר? הכל יושב במקום? האוטו לא "עקום" באופן חריג? אם לא אז מה רע? גם אם הוא עבר תאונה, ב3 K שקל אתה לא תביא את הפורש של החיים :).

אבל אני חושב שאם היא במצב טוב אז זה שווה. האוטו נחמד. ואם קורעים אותו ו\מכוונים אותו כמו שצריך הוא יכול להיות לא-רע-בכלל.

לי יש אחת אני די מרוצה ממנה. אתה מוזמן לשאול מה שבא לך אם יהיו לך שאלות אם ואחרי שתקנה.

רון.

-על שלי הציעו לי 6 לפני חודשיים וסרבתי. אבל כעת אם יציעו לי 6 אנחנו נפרד.ושלי היא 88 1250. והיא אפילו לא נראית טוב.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אם היא לבנה, היא בטח מהמכרז אחרי איזה סא''ל. :lol:

אבל עדיין אין לשלול אותה בגלל זה. תבדוק - אולי דווקא סא''ל שמר עליה...

גם פייסטה יכולה לבוא בחשבון בתקציב שלך.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

אפשר לבדוק גם 205 שנת 88 +-

לי יש אחת כזאת - שנת 88 ואני מאוד מרוצה - עברה 250 אלף וכמעט שאין לי בעיות איתה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אם היא לבנה, היא בטח מהמכרז אחרי איזה סא''ל. :lol:

אבל עדיין אין לשלול אותה בגלל זה. תבדוק - אולי דווקא סא''ל שמר עליה...

גם פייסטה יכולה לבוא בחשבון בתקציב שלך.

כן היא לבנה!

אתם במקומי ההיתם הולכים על הרכב?

• תוכן חדש...