Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחזק את איתמר בקשר לתופעה של ה- F-ARS ,היא הולכת להיות ההונדה הבאה בעוד שנתיים-שלוש

וזה כל כך עצוב:roll: אני באמת אוהב את האוטו הזה:-(

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן אתה בתור בעל איביזה אני מתפלא עליך,אנחנו בחיים לא נגיע להנאה של הקליאו בסיבובים לא משנה כמה שנשקיע ואני השקעתי בהכול,אתה פשוט צריך לחפש כיף אחר מהאיביזה! וזה לנסות ולתת לקליאו לרדוף אחריך ופשוט להנות מזה שאין לה תכוח לעקוף אותך ולסגור תפער:wink:.

פורסם

הקליאו באמת טובה יותר בכל פרמטר שהוא התנהגות.

אבל זה לא אומר שקופרה גרועה , ואכן זוהי כתבה ממוסחרת, וקל לשים לב לזה.

"סיאט קופרה נראית אנמית וחסרת ייחוד. למעשה, מלבד מפלט שמנמן, לא הרבה מפריד בינה לבין גרסאות רגילות של האיביזה" , פשוט עיוות של המציאות(כבר אמרתי שהכתבה ממוסחרת?) , הקופרה שונה בכל דבר מהכל הגרסאות של האיביזות , הטמבונים קדימה והאחורה הג'אנטים הספויילר.

והקופרה באמת מיושנת .. משנת 2003 לא השתנה שום דבר.

נחכה לקופרה הבאה שצריכה באמת לתת מענה טוב יותר.. סיאט באמת התחילו לשים דגש על התנהגות.. ראו ערך 'ליאון קופרה החדשה' שמהווה שיפור ענק בהתנהגות לעומת הקופרה הקודמת..

מה שנשאר זה להמתין , הקופרה החדשה תיהיה בהרבה יותר יפה מבפנים.

לעומת הקליאו שמאוד פשוטה מבפנים.

פורסם

עזבו אתכם משטויות.

אין שום רכב חדש באיזור המחירים הזה שמזכיר מכונית אמיתית לנהג, למעט מיאטה והקליאו (ואולי גם אוקטביה RS משתחלת).

אז מי הראשון שרושם את עצמו בפנקס ההזמנות של קרסו?

פורסם

מבחן מגניב . אבל למה על מיניוואנים ולא על מכוניות ספורט ?

קחו תזכורת לימים שבהם מכוניות ספורט היו בגובה הנכון :

0607263.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
הקליאו באמת טובה יותר בכל פרמטר שהוא התנהגות.

אבל זה לא אומר שקופרה גרועה , ואכן זוהי כתבה ממוסחרת, וקל לשים לב לזה.

"סיאט קופרה נראית אנמית וחסרת ייחוד. למעשה, מלבד מפלט שמנמן, לא הרבה מפריד בינה לבין גרסאות רגילות של האיביזה" , פשוט עיוות של המציאות(כבר אמרתי שהכתבה ממוסחרת?) , הקופרה שונה בכל דבר מהכל הגרסאות של האיביזות , הטמבונים קדימה והאחורה הג'אנטים הספויילר.

הכל נכון, רק שההבדלים האלו נשחקו עד דק עם שפע הגרסאות החצי, רבע וכמעט-לא ספורטיביות שסיאט מוכרים כאן. כבר קשה להבדיל בין קופרה לבין סתם איביזה 1.4 ספורט לבין FR לבין איביזה 1.6 צהובה אוטומטית לבין קופרה.

נכון לגבי הגולף GT, אגב - אבל אין טענות...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מבחן מגניב . אבל למה על מיניוואנים ולא על מכוניות ספורט ?

קחו תזכורת לימים שבהם מכוניות ספורט היו בגובה הנכון :

אל תעבוד עלינו יאשה. לימינית שכחו להרכיב קפיצים או שישב בה מישהו שמן מאוד. :twisted:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

אתה מתכוון שאף אחד לא בודק אם הרכב יכול לסגור סקאלה. :)

פורסם

לפחות 8 תגובות שם נראו כאילו הן נכתבו על ידי אנשי מכירות מסיאט. פשוט בדיחה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אחרי כתבה כזאת הייתי מצפה שתזמין רנו ספורט מהכסף שקיבלת. :angel:

פורסם
בוודאי. אני עדיין מתלבט אם להזמין S2000 או בוקסטר S חדשות מהכסף שקרסו שלחו למערכת.

כי באמת ציפיתי שתודה שזה נכון.

פורסם
בוודאי. אני עדיין מתלבט אם להזמין S2000 או בוקסטר S חדשות מהכסף שקרסו שלחו למערכת.

חשבתי שמיאטה זה הדור 3 וחצי של חובב הצרפתיות הממוצע...

פורסם
כי באמת ציפיתי שתודה שזה נכון.

די עם השטויות.

אתה הרי לא באמת מאמין בזה וגם אם במקרה אתה כן, זאת האשמה די חמורה כלפי עיתונאי.

ולשאלתך...כן, הייתי כותב את זה גם אם הקופרה היתה מנצחת.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...