Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מייקרוסופט מכחישה פעם אחרי פעם את יציאת כונן הBLUE RAY לXBOX , וגם אם יצא הוא ישמש רק סרטים כמו שכונן הHD DVD שימש עד שהפורמט נכשל.

בקשר לגודל הדיסק הקשיח - 20 גיגה מספיקים , כי הם לא כוללים התקנות לדיסק הקשיח של משחקים (בגלל שיש גירסאות בלי דיסק קשיח , המשחקים לא תומכים בהתקנות שהרבה פעמים מצמצמות את זמני הטעינה , מצד שני הכונן DVD של הXBOX קורא יותר מהר מהכונן BLUERAY של סוני, לא בהרבה , אבל יותר מהר)

 

אצלי בסוני מתוך 60 גיגה אני כבר עם 40 תפוסים.

 

מחיר המשחקים זהה אם אתה קונה משחקים , והזמינות של המשחקים לסוני בארץ גבוהה יותר (והם לא REGION CODED ככה שאתה יכול להזמין מכל מקום בעולם , ומכיוון שבבלו ריי אין יותר מדי הגבלת מקום - כל הגירסאות תמיד כוללות את כל הדיבובים וכו....)

 

בקשר למחירי חלפים , קח בתור דוגמא את הדיסק הקשיח , דיסק קשיח 20 גיגה (למי שיש את הגירסאות בלי) עולה 90 דולר , דיסק קשיח 120 גיגה כמו באיליט עולה 180 דולר!

לשם השוואה - ב100 דולר אתה קונה דיסק 250 גיגה של WESTERN DIGITAL שמתאים לניידים / PS3 ומחליף לבד (בלי לאבד אחריות - נתמך מהיצרן) ללא בעיות תאימות כלשהן (מחירים בחסות AMAZON , ההבדל בארץ עוד יותר עצום)

 

הLIVE בתשלום , אבל שווה כל שקל ופה אין לי מילה אחת רעה להגיד , כל עוד לא יוצא הHOME לPS3 , הXBOX חד וחלק מוביל בתחום הזה עם שרתים טובים ואיכותיים יותר (אבל בתשלום , או 50$ עם כרטיס אשראי / GIFT CARD אמריקאים , או 50 יורו באירופאי כמדומני לא?)

 

ל2 הקונסולות יש יתרונות וחסרונות , גם בתחום הגרפי וגם באחרים , להגיד שאחת "דורסת" את השנייה זה מגוכך בכל רמה כלשהיא.

 

תמיר , בקשר למזל שלך - אני מחזיק לך אצבעות, כי ביום שתקבל BAN , אני לא מקנא בך.

ד"א , במשחקי רשת אתה משחק עם משחקים גנובים ? או מקוריים?

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן 50$ ל13 חודשים.. שזה בערך 13 שקל לחודש... כלום כסף לעומת התמורה :wink:

 

משחק אך ורק עם משחקים פרוצים , COD 4 , GTA4 , FORZA2 , GOW , FIFA08 , HALO3 , VEGAS 2 , PGR4..

כל אלה משחקים שאני משחק ברשת זה לא כולל עוד כמה משחקים שאני משחק בהם שאין להם LIVE כמו DEVIL MAY CRY 4..

ובוא רגע נצא מנקודת הנחה שמשחק עולה 300 (למרות שחלקם הגדול עולים גם 450) יש לי יותר מ10 משחקים , האם נשמע לך הגיוני לבזבז 3000 שקל רק על המשחקים ? אם אני חוטף באן אני מוכר את XBOX שלי ב1000 שקל ומביא עוד אחד (1300 שקל מניו יורק[פרימיום 20GB] , אגב את שלי קניתי ב1900 שקל [אליט 120GB] ועכשיו הוא למכירה ב2800 שקל במקום 4000 חדש [בארץ])

 

מייקרוסופט כבר כמעט שנה שלא מצליחה לזהות את הפריצה כי הפריצה שיש על הכונן בלתי ניתנת לזיהוי , הדבר היחידי שניתן לזהות את הפריצה זה הדיסקים הצרובים עצמם , וכרגע כל הפריצות הם ברמה הכי גבוהה שניתן. הדיסקים שנצרבים זהים אחד על אחד

ויש תוכנות שמשתמשות במסד נתונים מעודכן מהאינטרנט שסורקות את הדיסק שנצרב על מנת שלא יהיו בעיות תאימות(לא זהה? תחטוף חסימה)

במידה ויש חוסר תאימות התוכנה מודיעה , ואפשר גם לעשות סריקה לקובץ IMG לפני שהוא יצרב כדי לבדוק בעיות תאימות ואז התוכנה משנה קבצים בקובץ IMG ואז הוא מוכן לצריבה.

 

נ.ב המטרה של התרד' הזה הייתה להוציא את כולם מהאשליה שPS3 דורס את הXBOX360 בגרפיקה , כי הוא לא , ואם היה GT5 לXBOX הגרפיקה שם לא הייתה נופלת מPS3. ואל תזבלו בשכל על הגרפיקה של FORZA2 , זה משחק בין הראשונים שיצא לXBOX והיום הוא עולה 100 שקל חדש בדיסק שיש בו 2 משחקים.. בניו יורק הוא עולה פחות מ10 דולר למקורי.

 

בקשר לBLUERAY , אני לא יודע איך זה יעזור מבחינת גרפיקה למשחקים . זה כמו "איך יעזור טנק דלק גדול לפיאסטה מבחינת ביצועים ?"

 

לגבי הסרטים , אני אישית לא חובב סרטים וואם כבר סרטים איכותיים אני רואה אותם בקולנוע ולא בבית.

ואגב לגבי מחירי החלפים , אני לא רוצה לדעת מהמחיר של עינית BLUERAY לPS3...

ואכן זה דבילי ומטורף לגמרי מחירי הדיסק קשיח לXBOX..אך הסיכויים שהוא יהרס הם נמוכים מאוד.

 
 

 

 
 
פורסם

תמיר , ביני ובינך יש הבדל מאוד מהותי , אני לא מאמין בפיראטיות וגם בPS2 לא היה לי צ'יפ ככה שמבחינתי זה לא הבדל.

בקשר לGT5 , צא מהסרט , אבל כנאמר נחכה ונראה מה יצא במקביל אליו.

 

הBLUERAY עוזר המון מבחינת שטח איחסון , כרגע מפתחים (כולל של GTA4) כבר הצהירו שמתחילה ליהיות להם בעיה עם הנפח של DVD והחוסר התקנה בXBOX (המפתחים של GTA , המפתחים של UNREAL שחלק מהתוספות צריכות הורדה , המפתחים של DIRT שהפשרו באיכות המוסיקה ושמו בגירסאת הXBOX קבצים מקווצים וקבצים איכותיים יותר בPS3) אז אל תיתמם.

 

הפיאסטה תוכל ליסוע באילת בלי להיתקע בכביש הערבה כמו שהג'אסטי תיתקע :)

 

אני חובב סרטים גדול + מחירי בלו ריי של כ20 דולר (ומבצעים בארץ לפעמים של 100 - 120 ש"ח) אז בהחלט יש לי כמה סרטים.

 

מחיר עינית לPS3 - והנושא בדוק - 450 ש"ח , 600 כולל תיקון ואחריות לחצי שנה.

מחיר לתיקון RROD? (ואני אחסוך לך ניסיון מכמה חברים... זה לא כזה נדיר ושנינו יודעים את זה)

מחיר למתאם רשת אלחוטי?

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לכל אחת יש את הייתרונות והחסרונות.

אבל העובדה הקיימת היא : כל קונסולת PS3 נמכרות 2 קונסולות XBOX360. ואי אפשר להתעלם מזה.

ועל כל קונסולת XBOX נמכרו 3(או 4 אני לא זוכר) PS2. הPS2 הייתה באמת אחלה קונסולה , ואנשים פשוט קונים את הPS3 כי הם "רגילים לג'וייסטיק" או בגלל שהם בטוחים שזה הכי טוב שיש. פתח YAD2 ותראה שיש לא מעט בעלי PS3 שמעוניינים בטרייד אין על XBOX360.

 

כרגע אני לא רואה שזה מהווה בעיה הDVD DL... אולי בDIRT כמו שאתה אומר , שיחקתי בדמו (בXBOX)ואיכות הסאונד הייתה נשמעת זהה לגרסאת המחשב.

 

גם אתה אל תיתמם , כמעט שאין מפתחת משחקים שלא אומרת שהקונסולת הPS3 היא בעייתית , מעבד חזק(פי כמה וכמה מהXBOX360) אבל מעבד גרפי חלש בהרבה משל הXBOX360 והעובדות מדברות בעד עצמן , טקסטורות מטושטשות יותר ועומק צבעים "אנמי" יותר.

 

אני מאמין שאם הייתי חובב סרטים הייתי שוקל ברצינות את הPS3.

 

לגבי RROD הייתה בעיה קשה בקונסולות הראשונות של XBOX360..

הקונסולות של היום ה65NM כמעט ואין תקלות.

 

יש שמועות שכבר באמצע 2009 תצא גרסא קטנה וחזקה יותר של XBOX360.. אולי נראה שם את הBLUERAY :wink:

 
 

 

 
 
פורסם

תמיר , אך איזה יופי להוסיף מכירות לענין.

הXBOX קיים בשוק שנה לפני (בטיימינג אדיר מצד מייקרוסופט על חשבון לקוחות שקנו את האקסבוקס הראשון ונדפקו) , ואם משווים פר תקופות ובמכירות עכשיו - הם שווים פחות או יותר עם יתרון קל הפוך לכיוון השני דווקא.

 

בקשר למקום , את UNREAL יש לך ?

המפות און ליין , הורדת או קיימות בדיסק?

 

הפיתוח אכן קשה ומסובך יותר (בעיקר בפורטים ל2 הקונסולות).

המעבד הגרפי בהחלט חלש יותר , אבל משמעותית ? נו , אם אתה חושב , מה שכן יש כמה יכולות טכניות שאין לו לעומת המעבד של האקסבוקס (לדוגמא AA ביחד עם HDR).

 

בקשר לעומק צבעים , הPS3 נבדק ברוב המקומות עם RGB מוגבל לLimited (גם בGameTrailers) מה שמוריד מהפלטת צבעים - תעביר לFULL ותבין שכל ההבדלים בצבעים הם תיאורטים לגמרי (בDisplay settings בPS3).

 

בקשר לשמועות - הם גם דחו את השמועה של המוקטן , וכמו שאמרתי כל עוד הכונן בלו ריי רק עבור סרטים זה חצי עבודה מה שנקרא.

 

בכ"א , Trading blows בערך.

 

עוד סיבה שלא קניתי את ה360 היתה אורך החיים של האקסבוקס הרגיל אצל מייקרוסופט - חצי מזה של הPS2.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

דביל - לא אין יבואן רשמי , אם מייקרוסופט היו מייבאים אז היה נחמד , גם אחריות 3 שנים על RROD כמו בכל העולם.

 

אבל תיהיה בטוח שהמחיר היה קרוב מאוד לPS3 מיבוא רשמי.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כן כן גם אני הצטרפתי היום למשפחת XBOX

אחלה מכשיר

 

אבל שאלה, אם אני מחבר את הכבל HDMI, איך יש לי מקום ליציאת קול חוץ מבכבל HD

המתאם לחיבור האחורי מעל הHD תופס את המקום של הכבל

 

מוזר

פורסם

מר חבר היקר

 

למרבה צערך לא באתי לערוך תחרות למי יש יותר גדול

 

לא ממש מעניין אותי לצערך אם הPS3 שלך יותר טוב או לא

 

אולי כן ואולי לא, אני קניתי היום את האקס בוקס שלי , כי ככה

 

לא מעניין אותי אם הפלייסטישן חתיך יותר

 

לא מעניין אותי אם הוא כבד יותר

 

ולא מעניין אותי אם האקס בוקס הוא חתיכת זבל גדולה

ואם הPS הוא כזה גם

 

לא מעניין אותי אם המעבד הגרפי יותר טוב או פחות טוב

 

הדבר היחיד שמעניין אותי כרגע בנוגע לXBOX הוא איך אני יכול לחבר את הכבל HDMI

ועדיין להשתמש במתאם שמצורף באקסבוקס על מנת להיות מסוגל לחבר כבל אופטי

 

ובמקום לפתוח ת'רד חדש חשבתי שיהיה נחמד אם יענו פה

 

 

אני מרוצה ממה שקניתי, והטפות למינהן לא מיעניינות אותי כל כך, עמך הסליחה

פורסם

שרגאמן אני מציע שדבר ראשון תרגע תקח נשימה עמוקה, שתה כוס מים ותחזור לפה.

אתה הוא כאן החצוף שנכנס לתרד לוקח אותו למקום שונה לגמרי ומתלונן על תגובות בכלל לפני שהתחלת לכתוב כאן!?

 

 

הדיון כאן הוא השוואתי, ובמידה ויש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשרש אותן אבל אל תתלונן על תגובות שהיו כאן לפנייך, על אחת כמה וכמה שאתה בכלל לא קשור לנושא.

 

מעבר לכך, למיטב ידיעתי כשאני מחבר את הפליסטיישן אל הטלוויזיה הוא מעביר בכבל HDMI גם את הסאונד, אם אפשר באקסבוקס להעביר את הסאונד בנפרד אני לא יודע (בהנחה שאתה מתכוון לחבר אותו למערכת קולנוע ביתית וכד')

 

אבי.

פורסם

אבי ברור שב2 הקונסולות חיבור HDMI מעביר גם את הסאונד , הנקודה היא שב2 הקונסולות אפשר לפצל את הסאונד לחיבור אחר כדי לחבר למגבר חיצוני ביציאה אופטית או אנלוגית.

 

שראגא - למיטב זכרוני הם שינו את הכבלים החדשים שתיהיה להם מגרעת כדי שתוכל לחבר אותם ככה.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו, גם אני חשבתי שזה יהיה ככה אבל זה לא אפשרי

 

 

יכול להיות שהכבל הזה לא מגיע עם הערכה?

 

קניתי את גירסאת הפרימיום החדשה NM65

 

זה מגיע עם חיבור RGB וAV

 

כאשר מתחתיו HDMI

 

והמתאם AV RGB לא כולל מגרעת

פורסם

אני יודע שבאליט מגיע הכבל עם המגרעת.

תחפש בחנויות , אין לי פיתרון אחר (לחבר היה את הישן עם HDMI והוא הביא כבל של ELITE עם מגרעת).

 

תעיף מבט בhwzone.co.il בפורום קונסולות , בטוח משהו יכול להפנות אותך שם.

 

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting


×
×
  • תוכן חדש...