Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תנועה ברכב צבאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קיבלתי דוח תנועה כשנהגתי על רכב צבאי. לא הגשתי אותו למשטרה צבאית (תלונה, משפט וכו') אלא שילמתי אותו בדואר וזהו.

אני יודע שכיום במחשב של משטרה צבאית רשום שאין לי עבירות תנועה (בדוק מולם). שאלה: אם מחר משטרה צבאית מבקשים היסטוריה של דוחות תנועה שקיבלתי ממשטרת ישראל - המשטרה יכולה או חייבת לתת להם?

תודה...

פורסם

שילמת זה הכל.

שב בשקט ואל תעיר את הדובים כמו שאומרים.

לפעמים לא צריך להיות צדיק גדול.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
המשטרה יכולה או חייבת לתת להם?

הם לא צריכים לבקש.

יש להם מסוף והם יכולים לבדוק לבד את עברך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אהלן, תודה על העזרה.

רועי - ממך אני מבין, שאם שילמתי אז הכל בסדר ולכאורה הדו"ח לא אמור להגיע למ"צ (זה היה לפני 4 שנים ואתמול הם בדקו במחשב שלהם ואמרו שאין לי עבירות - תכף אסביר למה דיברתי איתם...).

אמיר - ממך אני מבין שהכל שקוף והם יכולים לדעת שביצעתי את העבירה - אז איך הם אמרו לי שאני נקי?

אני אסביר למה עלתה השאלה:

מישהו נהג על הרכב הצבאי-צמוד שלי, לא מילא שורה בכרטיס עבודה ועשה עבירה. מ"צ קיבלו דוח ממשטרת ישראל ומכיוון שאין שורה בכרטיס - אני אשם...

יש לי הוכחות מצויינות שלא אני נהגתי באותו זמן ברכב (הייתי בבסיס - מגובה באישור מפקד היחידה) והעברתי אותן למ"צ.

הם מעבירים את זה לפרקליטות תעבורה של צה"ל (התביעה) ובפרקליטות אמורים להחליט אם לבטל את הדו"ח, להעביר אותו לדין משמעתי ביחידה או משהו אחר.

הבעיה: במסגרת השיקולים של התביעה, הם ירצו מן הסתם לדעת האם זו עבירה ראשונה שלי או לא.

נשאלת השאלה: להכחיש או להודות? הם יכולים לדעת על הדו"ח הזה או לא? אם ייוודע להם ששילמתי את הדו"ח ולא העברתי אותו למ"צ לפי הנהלים - הם יכולים לקרוע אותי (גם) על זה?

האמת שאני די מבולבל - יש למישהו מושג איך עובד המנגנון של העברת הדוחות מהמשטרה למ"צ? אם שוטר עוצר אותי (ולא מצלמה אוטומטית מצלמת) ושילמתי את הדוח - לא מעבירים את זה למ"צ? למ"צ יש או אין עמדת מחשב של המשטרה עם הדוחות של כל הנהגים? מתנצל על אריכות הדברים - יש למישהו אפשרות לחבר אותי לגורם מבפנים (כולל "לשעבר") שמבין בעניינים האלו?

תודה רבה!!

פורסם

מספר אפשרויות:

1. הדו"ח עוד לא הוזן במערכת ולכן אין נתונים.

2. הקלדן טעה ורשם ת.ז של מישהו אחר.

3. כאשר נהג מקבל דו"ח ידני, במחשב עדיין אין קישור בין הנהג לבין מס' הדו"ח ומס' הרכב.

בשלב ראשון המערכת מצפה לראות כסף, ואם התשלום בוצע במועד לא מחפשים למי לשלוח עותק דו"ח.

גם אם מ.צ בודקים במסוף, הם לא נכנסים לבדוק כל שורה ושורה אם נסעת ברכב שלהם או ברכב פרטי של ההורים/חברים וכד'.

אני לא חושב שיש להם את היכולת לראות פרטים מלאים של כל דו"ח.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מצטער לעכזב בעוד כ שלושה חודשים זה יגיע למשטרה צבאית לבד כל העבירות תנועה ברכב צבאי שנרשמו ע"י משטרה אזרחית מעוברים למשטרה צבאית

פורסם

ברגע שאתה משלם נסגר הסיפור, לא מגיע למ.צ ולא מעניין אותם...

מדבר מנסיון כקצין רכב בצבא

אם לא נלמד איך נדע

• תוכן חדש...