Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי חברה , אולי זו הפעם הראשונה שאני כותב איזה הודיעה בפורום האודיו מהסיבה שדווקא אני לא ממש מבין בדברים האלה .

אבל יש לי שאלה על הסאב ההפוך , כי אני אוהב לשמוע את המוזיקה באוטו לא עם באס קולני ורועש מידיי , אני אוהב אותו עמוק וצלול , אני גם אוהב את הטריפל והמיד באס הרבה יותר מהבאס החזק .

אז שמעתי שהסאב ההפוך מספק באס עמוק ואיכותי יותר אבל לא גבוהה כמו הסאב הרגיל .

האם זה נכון ?

מה היתרונות שלו מול החסרונות ?

תודה לכל העונים

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אין שום הבדל .

תגיד איזה מין תשובה זו ??

אני לא ממש מבין בעניין זה אבל אני דיי בטוח שדווקא כן יש הבדל !...

תיבה עם סאב רגיל ואתה שומע את הבאסים חזקים וישירים ...

במקרה של סאב הוך דומאני שאתה שמוע את הREFLECT של הסאב שחוזר לאחר פגיעה ברכב או בתיבה או משהו .... והסאב ההפוך דומני שלא ממש בעל קצה נשימה אורך ( הוא לחוץ יותר )

נ.ב. אני לא בטוח מזה אבל זה נשמע לי הגיוני -- מה שהסברתי .. אז תיקונים יתקבלו .. אבל עם הסבר בבקשה ...

תודה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
מצד אחד אתה לא מבין בנושא ומצד שני אתה בטוח שיש הבדל למרות שאמרו לך שלא.

ובכן, אין הבדל!

אוקי , מצטער ....

אבל תוכל להסביר לי אז למה בכלל משתמשים בסאב הפוך ?

Henry Miller

פורסם

אפשרות אחת : כי זה יכול להיות יפה.

אפשרות נוספת : אם אתה בונה תיבה מאוד קטנה שאין מקום לסאב.

פורסם
אפשרות אחת : כי זה יכול להיות יפה.

אפשרות נוספת : אם אתה בונה תיבה מאוד קטנה שאין מקום לסאב.

אוקי....

אבל במקרה של תיבה קטנה אתה יכול לשים את הסאאב בשני הכוונים ( אני משער שאפשר לשים את הסאב או באופן רגיל או הפוך ..

ולמה הצליל יוצא יוצא יותר עמוק עם סאבים הפוכים ( משמיעת הרבה מערכות אני יכול להגיד שלפחות אלו ששמעתי עם סאבים הפוכים היו לטעמי הרבה יותר עמוקים :?:

Henry Miller

פורסם

שאתה אומר הפוך אתה מתכוון שהסאב בתוך התיבה והוא לכיוון פנים הרכב או שאתה מתכוון שהסאב בנוי על התיבה הפוך??

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
שאתה אומר הפוך אתה מתכוון שהסאב בתוך התיבה והוא לכיוון פנים הרכב או שאתה מתכוון שהסאב בנוי על התיבה הפוך??

הסאב בתוך הקופסא הפוך , ותיבה עצמה הפוכה ברכב ( פוגעת מיידית בשלדה הרכב איכשהו )-- מקווה שהבנת למה אני מתכוון

Henry Miller

פורסם

WHITE-NIGHT אני לא מאמין שיצא לך להשוות בדיוק את אותו הסאב, באותו הרכב ועם אותו המגבר, האחד מורכב הפוך בתוך התיבה והשני לא. יש גם לקחת בחשבון שאפילו אם מדובר באותו הרכב ופעם חיברו את הסאב הפוך ופעם רגיל הנפח שהסאב רואה משתנה שכן ברגע שאתה מתקין אותו בתוך התיבה הוא לוקח נפח.

בקיצור, אין הבדלים בסאונד.

פורסם
WHITE-NIGHT אני לא מאמין שיצא לך להשוות בדיוק את אותו הסאב, באותו הרכב ועם אותו המגבר, האחד מורכב הפוך בתוך התיבה והשני לא. יש גם לקחת בחשבון שאפילו אם מדובר באותו הרכב ופעם חיברו את הסאב הפוך ופעם רגיל הנפח שהסאב רואה משתנה שכן ברגע שאתה מתקין אותו בתוך התיבה הוא לוקח נפח.

בקיצור, אין הבדלים בסאונד.

אוקיייי....

אז שאלה אחרת ... ( טוב נו אני יודע שאני לא חכם גדול באודיו לרכב.. אז) איזה סאבים יש להם קול עמוק וצלול מאוד .. לא סתם קולני וחזק .. אלא ... קשה לי להסביר את הקול .. אז מקווה שתבין למה אני מתכוון ..

Henry Miller

פורסם

רגע רגע לא הבנתי -

ההתקנה ההפוכה שמדובר עליה היא שממברנה של הסאב פונה לתוך תיבה אטומה,

ווהמגנט בחוץ בנפח של בגאז'?

כל חור שחור בלילה.... גם אגזוז.

פורסם
רגע רגע לא הבנתי -

ההתקנה ההפוכה שמדובר עליה היא שממברנה של הסאב פונה לתוך תיבה אטומה,

ווהמגנט בחוץ בנפח של בגאז'?

כן

Henry Miller

• תוכן חדש...