Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום, בחצר של סבתא של אישתי מונחת פרינץ ישנה (נדמה לי שזה הדגם) אשר היתה שייכת בזמנו לסבא של אישתי. הרכב היה חונה בחנייה של הבית אך לאחר תלונות שכנים החנייה גודרה ואין אפשרת גישה ע"מ למנוע מפגעים בטיחותיים. בטח מצב הרכב גרוע, אך אני יודע כשסבא של אישתי היה חי הוא טיפל בו בדקדקנות (היה רופא יקא אורגינל...).

יכול להיות שיש מי שיהיה מעוניין ברכב כזה לאספנות? בכמה ניתן לדעתכם למכור אותו?

** עכשיו ראיתי שאולי זה לא המקום הנכון לפרסם את השאלה, מתנצל. אולי צריך להעביר לדביק מכירה/קנייה של רכבי אספנות.

לאחר בירור, בינתיים הסבתא לא מוכנה להפטר מהגרוטאה ממניעים סנטימנטליים...:? אעדכן בהמשך אם יהיו התפתחויות ואנסה לארגן תמונות. תודה לכל מי שהתעניין.

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ספר רכב מפורט כולל מספר קטלוגי של החלקים לרכבים הנ"ל

פיגו 404

רנו ,5,8,10,15,17,30

פורד טרנזיט

פיאט 600

סובארו משנת 80 - עד 84

מחיר כל ספר 100 שח

0525702260 לירוי אני מהקריות

התמונות של הספרים הם במצב מצוין

מוריס 1800 043.jpg

מוריס 1800 041.jpg

מוריס 1800 039.jpg

מוריס 1800 040.jpg

מוריס 1800 038.jpg

מוריס 1800 036.jpg

פורסם

למכירה חלקים לאופל אסקונה,כגון:פנסים קדמיים,אחורים,פלסטיקה,ועוד..

נא לפנות בה"פ.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אתה מתכוון אולי לווגוניר? לא היה אז משהו בשם קומנדר למיטב ידיעתי. הוא שווה בגלל שהוא אספנות. מאד מאד תלוי מה המצב האמיתי שלו.

Jeepolog.com

פורסם

ככל הידוע לי, ג'יפ הציגו את השם קומנדר לראשונה ב 2005, אתה מתכוון לצרוקי או ווגוניר?

_Jeep_Grand_Wagoneer.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
זה ספקולטיבי לגמרי בלי לראות אפילו תמונות,אבל בוא נגיד וזה ממש בשליפה 15-20.

אחינו , וריאנט סטיישן במצב טוב (מצב טוב בארץ זה לא מוזיאון , זה אומר בדרך כלל שהרכב נוסע בסדר - ז"א יש מה לסדר ומצב הפח סביר בלי קירבונות וחורים . ז"א רכב ישן בשימוש יום יומי )

אין שום מצב שהבן אדם יקבל מעל 15 כמו שציינת , אולי מאיזה פסיכי שלא מכיר את העלויות של השיפוץ והיה לו רכב כזה לפני 30 שנה . אבל שוב הסיכוי מאוד מאוד מאוד נמוך .

כל הספקולציות בסוף והמחירים של "מצליח" בסוף אנשים מוכרים אחרי חודשים בפחות מחצי מחיר אחרי שבילבלו להם את המוח והם שיגעו את כולם .

קח דוגמא ...

יש ביד2 וריאנט סטיישין יד ראשונה לטענת הבעלים במצב מדהים\חדשה מכאנית וחיצונית .... (לא שופצה\שוחזרה - מקורית , ז"א בטוח שיש מה לעשות וזאת גם אם לא רואים חורים ) הוא לפני הרבה חודשים דרש איזה 25 , וכבר חודשיים בערך דורש 18 (הבנתי שמוכן בשמחה לתת אותה ב 15) ותראה בסוף היא תימכר באזור ה 10 במקרה הטוב ...

למה הוא בטוח שהרכב שלו שווה מעל 20 ... כי הוא ראה מחירים שדורשים אחרים .

שמתי לב לתופעה מוזרה שאספני מכוניות תמיד מתמחרים מכוניות של אחרים (שהם לא מעוניינים בהם ) במחירים לא מציאותיים וזה אולי כדי לצאת בסדר ...

הערה: אני ממש לא מעוניין בוריאנט סטיישן , ז"א התגובה שלי נכתבה בתור משהו שקנה מספר ריכבי VW אספנות ומכיר עוד כמה עשרות עיסקאות בשנה האחרונה .

פורסם

למכירה

סט בוכנות + רינגים . חדש לגמרי ללא כל שימוש או הרכבה.

לפורד אסקורט דור ראשון או שני (ברנדה)

למנוע שעבר חריטה (+0.40) oversize

כמו כן

אני מחפש מחזיר שמן אחורי למנוע (פורד ברנדה) ,המחזיר שמן שנמצא על הגל ארכובה (קראנק).

ירון מאיר

050-6533379

פורסם

היי

מחפש עבור חבר פורד קאפרי לקניה, בכל מצב. אבל חשוב שיהיה עם ניירות.

מי שיודע על אחת למכירה או שיש לו אחת כזאת שיפנה בה"פ.

בתודה מראש.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

פורסם

שלום לכם,

מצאתי אצלי במחסן, למסירה לבית טוב. הטאסה, אני מקווה שאני לא טועה בזיהוי, היא של הרנו 4 היותר חדשות, במצב ככה ככה.

נא ליצור קשר בפרטי.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...