Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיאסטה 88 CL מנוע גיר 5 מזגן במצב טוב מחיר ירד 2000שח בלבד

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ספר טכני מפורט לחפושית בשפה הרוסית רק 150 שח

2 לוחות שעונים ללא מד דלק כל אחד 100 שח מי שלוקח את הכל ביחד כולל הספר מחיר חיסול 250 שח

אני מהקריות 0525702260 לירוי

מוריס 1800 025.jpg

מוריס 1800 026.jpg

מוריס 1800 027.jpg

פורסם
כן , אם אני לא טועה לדברי הבעלים זה היה רכב של גולדה.

כן והיא היתה עושה איתו כל הזמן חארקות בכניסה לכנסת, איזה צחוקים היו אז....היא המיסדת האמיתית של F.S לידעתך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

עקב קניית מנטה נוספת אני נאלץ למכור את האסקורט.

פורד אסקורט 2 דלתות שנת 71 מנוע 1100 סמ"ק.

מצב מכאני מושלם, החלפתי כמעט הכל באוטו חוץ ממנוע (הבעלים הקודמים היה חרט והמנוע עובד פשוט מדהים):

מערכת קירור חדשה (צינורות חדשים מאנגליה, רדיאטור פורק וחודש), דיפרנציאל הוחלף, דיסקים מקדימה כולל החלפת משאבת ברקס מרכזית לכזו שמתאימה לדיסקים + הוספת בוסטר, מסרק הגה עבר שיפוץ והתאמה מיוחדת לבלמי דיסק שירדו מברנדה (הסבה גאונית מבית המפעל של בני ל'), גיר, צלבים, קלאץ, משאבת דלק חדשה, סטרטר עבר שיפוץ, בולמים, ידית איתות, קרבורטור שופץ לפני 3 חודשים אצל צביקה.

השבוע האוטו יעבור טסט ואז יהיה גם טסט לחצי שנה.

הגעתי למצב שהאוטו נוסע יפה מאוד וגם לא עושה בעיות (כי החלפתי/שפצתי כמעט הכל :wink:). הדבר היחיד שנשאר לעשות זה רק פחחות, מצב הפח לא כזה גרוע (ראיתי ושפצתי גרועים יותר). יש לי הרבה חלקים שהכנתי לפחחות כגון טמבונים חצויים (יבוא מאנגליה), גומיות לדלתות, פחים להחלפה לבית בולם (גם חדש מאנגליה) ועוד הרבה חלקים מכאניים שקניתי (קלאץ נוסף חדש בקופסא, כבל קלאץ, כבל גז, לוח שעונים עם 6 שעונים, גריל חדש בניילון וכו') וגם פרקתי מברנדה (מנוע 1300 סמ"ק מפורק, בקאקס, פנסים וכו').

המחיר הוא 10K ש"ח, הציעו לי כבר 7K ש"ח וסירבתי. לא משתלם לי למכור בפחות, במקרה הכי גרוע לאחי נגמר המלווה עוד חודש והוא יקבל את האוטו (זה אחלה אוטו כרכב ראשון), אני מעדיף לראות אותה אצלו נוסעת ובועטת ולא עומדת ומחלידה אצל ילד שחושב שב-20K ש"ח אפשר להרים פרויקט קוזי/מקסיקו/RS2000. אין לי בעיה להתגמש טיפה במחיר אבל בלי הצעות מצחיקות, אני כותב את טווח המחירים שלי בכוונה כדי לסנן מראש את כל המציקים. 0524626633 אלעד.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מחפש ג'יפ סי ג'יי 5 לחלקים.

בעל מרכב (בודי) טוב ורצפה בריאה ללא רקבונות.

ניתן ליצור קשר בה"פ ו / או במייל: [email protected]

או בפלאפון: 050-2527772

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

למכירה פורד אסקורט שנת 79 עם 80K,הרכב ללא טסט והוא נמכר לפרוק. הוא חייב להימכר עקב נסיעה לחו"ל.

בבקשה,לא להתקשר סתם. 054-4490598 מורן

DSC00575.JPG

DSC00733.JPG

DSC00576.JPG

DSC00578.JPG

DSC00736.JPG

פורסם

מחפש חלקים-בעיקר קוסמטיים לאופל רקורד P1.

מי שיש לו/יודע איפה יש- הודעה פרטית בבקשה.

תודה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
מחפש כל חלקים לרנו 4 פח חשמל או מכניקה

אם אתה עדין צריך אז תראה בחתימה שלי תתקשר למספר אני מחפש למכור כמה חלקים של רנו 4 תראה אם יש משהו שאתה צריך (השם זה אייל)

פורסם

מחפש לקנות טנדר פיג'ו 403 \ 404 בכל מצב.

רשיונות חובה!!!8)

====================

לפנות בהודעה פרטית:-)

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

מי שמעוניין במכונית מיוחדת שבבוא היום תהיה יופי של רכב אספנות - יש לכם הזדמנות במחיר זול להפליא...

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=298&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

מיותר לציין שאין לי קשר לרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...