Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוף סוף החלפתי את הנאבה+בית הציריה , לכאלו מפירוק במצב טוב, בלי חופש במיסב. אפילו לא שעה של עבודה שעשיתי בעצמי.(קניתי ידית כוח של סיגנט ב40 ש"ח למטרה זו)

הכל התחיל כשהרכב עלה על מדרכה(לפני 3 שנים), והתעקמה הנאבה, הוחלף מיסב+ציריה, אבל זה לא פתר את בעיות המכות שנשמעו בעת בלימה.

אחרי שהחלפתי היום את הנאבה+בית הציריה(הישנה יצאה עם חופש במיסב למרות שנסע רק 50 אלף ק"מ), כבר אין רעידות בבלימה, ואין רעש של מכות בבלימה, אבל-

בעליה על באמפר יש רעש חזק של מתכת על מתכת, נשמע כמו כיווץ של קפיץ , הרעש כמובן היה גם לפני ההחלפה של היום, ולא בא בעקבותה.

כאשר אני מנדנד את הרכב מעלה ומטה בלחיצה על הכנף, נשמע גם כן הרעש הזה, הוא בא מחלקו העליון של הקפיץ.

פתחתי מכסה מנוע, ראיתי שמעל בית הבולם יש 3 ברגים קטנים, ואחד אמצעי גדול, התחלתי לחזק אותם, וראיתי שהם די משוחררים.

מה תפקידם של הברגים הללו, ולמה הם די משוחררים? האם זה יפגע בכיוון הפרונט אם אבריג אותם עד הסוף?

האם יש מיסב בחלקו העליון של הבולם שזקוק להחלפה ובעקבותיו באים הרעשים בעליה על באמפר?

תודה רבה למי שיכול לשפוך קצת אור על האיזור הנ"ל.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה יכול להעיף מבט כאן. אמנם זאת GTI ועוד של רזמל, אבל העיקרון דומה.

שלושת הברגים מקבעים את הבולם למקומו בתוך בית הבולם.

הבורג הגדול והמרכזי מחבר את "הכיפה" (מה השם של החלק הזה בכלל?) אל הבולם עצמו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום,

הוספתי לכאן תמונות של מידות הסגירה של שלושת הברגים הקטנים, והבורג של הפיסטון,

האם אלו ברגים שמשתחררים עם הזמן?

אצלי הם די משוחררים ולא צריך להפעיל הרבה כוח כדי לסובב אותם בכיוון הסגירה, אני חושש שזה מקור הרעש המתכתי בעליה על באמפר.

אין לי ידית מומנט, האם מישהו יכול לתת הערכה לגבי המידות שמצויינות בתמונה שצרפתי ולהגיד האם הם בוודאות אמורים להיות מחוזקים חזק כמו כמו בורג של הבולג'וינט למשל, או רפויים כמו שהם אצלי.

מכונאים אני זקוק לכם8)

תודה רבה.

עריכה תודה על הקישור צביקה, אני עדיין צריך לדעת אם לסגור אותם חזק את הנבלות, גם צד שמאל משוחרר:shock:

חבל שלא עשיתי פרוייקט מצולם, היום הלך די חלק, שלב הבא זה לפרק את המתלה הזה בעיניים עצומות:)

pic.JPG

midot.JPG

פורסם

פשוט חזק אבל עם רגש.

לא כל דבר צריך ידית מומנט.

שלא תעיז לפתוח את הבורג האמצעי!

יש סיכוי שבמידה וחיזוק הברגים הקטנים לא יפתור את הבעיה...

התושבת גומי שמעל הבולם (חלק מספר 6)ותפקידה לשכך את הזעזוע, גמורה וצריך להחליף אותה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

תודה רבה מוש, אני אנסה לחזק, לא התכוונתי לקנות בשביל זה ידית מומנט.

אגב, רעש החריקה שיש בעליה על באמפר, מופיע גם בגירסא אחרת בעת סיבוב ההגה בחניה ברוורס למשל.

אודה למי שנתקל ברעש כזה בפיג'ו, ויכול לכוון אותי אל הבעיה.

• תוכן חדש...