Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

ברשותי AX 1.4 97

ואני מחפש כבר די הרבה זמן לוח שעונים של AX עם שעון חום ומד סל"ד אך בשל חוסר דגמים עם הלוח הזה בפירוקיות (AX ) דיי הרמתי ידיים .

חשבתי לקנות לוח שעונים של ZX ולשבץ את שני השעונים הנדרשים (שעון חום ומד סל"ד) בלוח שעונים שלי במקום השעון ובמקום הלוח הקטן שעליו ממוקמת נורת החום.

מה דעתכם , האם יש סיכוי שהעסק יתאים?

בתודה שי.

פורסם

בדרך כלל מכוני הספידומטרים רוכשים ומחזיקים אצלם במלאי לוחות שעונים מפרוקי רכב.

נסה במקומות הבאים:

1. "המחוון ספידומטרים" שברח' הפלד 25 א.ת חולון, טל' 03-5507254 לפניאל או רפי ואתרם www.speedometer.co.il

2. "אוו ספידומטרים" שברח' בית אלפא 4 ת"א (למטה ברחבה מצד ימין), טל' 03-5616880 לסיגל או שמואליק

ואתרם www.avo-spd.co.il

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

אמנם אני לא מכיר את שתי המכוניות, אבל לפי דעתי אין מצב.

כי אפילו אם פיזית הם מתאימים, הלוח עובד על מעגלים מודפסים ואין לך למה לחבר את השעונים החדשים. זה לא שעונים עם שני חוטי חשמל.

תנסה להשיג לוח מקורי מהעולם הגדול- או ב-EBAY או בפורומים של AX אם יש.

פורסם

פשוט נראה לי שמבחינת מעגלים כמעט ואין הבדל וההבדל הוא בעיצוב הצורה של הלוח.

חוץ מזה בלוח הנוכחי שלי ניתן לראות הכנה לקונקטור של שעון אחר במקום השעון שעה,אפילו הקונקטור כבר מחובר רק מה, הוא מחובר למחבר עיוור, כלומר בלי מעגל, מעין אופציה.

שי

• תוכן חדש...