Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשר לי חלק מהגריל הקדמי התחתון , אותו החלק השחור שמשום מה תמיד נושר גם לגולפים וגם לפולו . מאחר ולא נראה לי שצ'מפיון יחזיקו את החלק הזה אצלם במלאי , הרי מדובר באוטו משנת 1998 - קורדובה . האם מישהו מכיר פירוקיה טובה באיזור באר שבע , ביצעתי חיפוש בפורום וזה מצא לי רק את כדורי שאצלו לא היה .

תודה מראש

פורסם

בעמק שרה בבאר שבע יש פירוקיה של איציק כדורי , שם הבחור האחראי רן.ברחוב של מכון אלן לטסטים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
בעמק שרה בבאר שבע יש פירוקיה של איציק כדורי , שם הבחור האחראי רן.ברחוב של מכון אלן לטסטים.

תודה רבה

יום שני האחרון לא היה אצל כדורי

יש עוד מקומות שאתה מכיר אולי ?

פורסם

תנסה במורשה לבדוק עם יש את החלק,במידה ואין הם יכולים להזמין לך.

אתה תתפלא שזה יעלה לך יותר זול מאשר בפירוק(מנסיון)

פורסם
תנסה במורשה לבדוק עם יש את החלק,במידה ואין הם יכולים להזמין לך.

אתה תתפלא שזה יעלה לך יותר זול מאשר בפירוק(מנסיון)

תודה רבה

שלחתי מייל לצ'מפיון

נראה האם יש מצב

פורסם

במידה ולא יענו לך,תיגש למוסך ברק ותבקש מהמחסנאי שהוא מקצוען בתחומו והוא ידאג לך לחלק.

בהצלחה.

פורסם
במידה ולא יענו לך,תיגש למוסך ברק ותבקש מהמחסנאי שהוא מקצוען בתחומו והוא ידאג לך לחלק.

בהצלחה.

הכוונה שלך היא למוסך המרכזי בבני ברק ?

פורסם

יש בבאר שבע מוסך בשם "ברק". אני מאמין שלזה הוא התכוון.

יש עוד 3 מוסכים: דרור שהוא מוסך פחחות, ריטס וברע"מ שהם מכונאות חשמל וכו'.

למה לשלוח מייל? גש למוסכים לבדיקה.

תתפלא אבל גם לפעמים המוסכים המורשים מביאים מפירוק (לכן שים לב שלא יתחמנו אותך, לכן אני ממליץ לך לגשת קודם כל לפירוקיות).

האוטו שלך לא נדיר, וזה לא סיפור רציני להביא לו את החלק הזה.

פורסם

ברע"מ - 086271818

מ.ג.י.י - 086279998

ריטס - 086900505

כולם מורשי צ'מפיון, כולם ישמחו לקחת את כספך :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...