Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים,

ברצונו של אחי לקנות את הרכב שבכותרת. הייתי מעוניין בכל מידע שיש בידיכם, כגון אמינות כללית,מ"ס כ"ס, צריכת דלק וממש כל מה שאתם יודעים על הרכב הנ"ל. אני מניח שהוא זהה לGRAND PRIX שקיים בארץ ואני אבקש לא להגיב מאנשים שמגיבים תגובות בסגנון:אתה צריך דוד שייח כדי לתדלק אותו או זה רכב אמריקאי וזה סתם ח*א.הרכב עבר 226000 ק"מ,האם צריך לחקות לשיפוץ גיר?וגם הייתי רוצה לדעת עד כמה אמין המנוע שהוא מסוג ה PUSH ROD?והאם הוא באמת כל כך פשוט לטיפול כמו שאומרים?

תודה רבה מראש לכל המגיבים.

בברכה יעקב

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

ממליץ לך לקחת את הרכב לבדיקה , כדי לבדוק את המנוע והגיר , בדיקה ממוחשבת ולא שסתם "יעשו עליה סיבוב",

תקלות ברכב כזה יכולות להיות לא זולות בכלל, ואם תיפול על רכב מנחוס תצטרך להשקיע סכומים שיצטברו עד כדי מחיר הקניה

תתיחס לכל ממצא בכובד ראש, ותלך לבקש הצעת מחיר על התיקונים,

בנוסף תבדוק אם הרכב לא מעביר הילוכים בצורה של "מכה" ושאתה מכניס מ D ל R א אין רעש מיוחד או דפיקה, זה בתור התחלה לבדוק את מצב הגיר

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

זה היה רכב חלומותיו, אם יש לך משפחה גדולה ואתה מרבה לחרוש את הארץ, זה רכב טוב ,חזק ואמין, לדעתי חבל על הבדיקה, במכון יחסלו את הרכב ויוציאו לך את החשק לרכב זה. סע עם המכונית כ10 ק"מ , בדוק יציבות ,רעשים, עישון , תחנה את הרכב עם מנוע פועל (לאחר ה-10 ק"מ) תן למנוע לעבוק כ-3 דקות הזז את המכונית ובדוק כתמי שמן על הרצפה !.

בדיקה זו מספקת !, אם אתה חש רעידות ואי יציבות או נקישות מתלה וגם כמובן נזילות 1 ,אל תקנה !, אם הכל בסדר ...מזל טוב !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

קודם כל תודה לחברים על התגובות! האם למשהו יש יותר מידע על הצד המכני/חשמלי?ובמיוחד על ה PUSH ROD?ולבחור שמעליי,אנחנו מדברים על פינלנד.

EDIT:כל כמה ק"מ מחליפים שמן גיר?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אני יודע שפינלנד אבל עדיין. בד"כ מי שקונה את הגרנד-פרי עושה זאת בשל התמורה ביחס למחיר, מפני שרכב זה לא מצטיין ביוחד בשום פרמטר (אולי חוץ מפתיחות).

• תוכן חדש...