Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6703 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש

נראה טוב אבל התיבה לא קטנה מדי?

כמה עלה לך כל הבניה כולל הכול פורט, עצים, דבק וכדומה?

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

תתחדש ! כל הכבוד על היוזמה והבנייה העצמית

אך

1.נראה כי החלק הימיני בחזית אינו מקובע ומחובר היטב -כאילו ישנו מרווח קליל- (או שהאיכות ממש גרועה)

2.איך אטמת את התיבה? השתמשת בחומר איטום בפנים ? ברגים? דבק? (ואיזה) - כך יהיה נחמד לדעת וששאר החברים שירצו בעתיד גם לנסות לבנות לבד ידעו במה כרוך העסק.

3.האמת התיבה נראה לי מאוד קטנה יחסית לתיבות שאני ראיתי אצל אחרים בעלי סאב של פיוניר (מספר של כמה וכמה דגמים)

סה"כ כל עוד אתה מרוצה והכול בסדר זה הכי חשוב 8)

:roll:

פורסם

תתחדש.

מאיפה הנתונים? ולפי מה בנית?

כמה זמן המתנת לפני הרכבת האלמנט מרגע מריחת הדבק? / סיליקון.

כי התיבה ממש ניראת קטנה. מה המרחק מהקיר האחורי למגנט?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תתחדש ! כל הכבוד על היוזמה והבנייה העצמית

אך

1.נראה כי החלק הימיני בחזית אינו מקובע ומחובר היטב -כאילו ישנו מרווח קליל- (או שהאיכות ממש גרועה)

2.איך אטמת את התיבה? השתמשת בחומר איטום בפנים ? ברגים? דבק? (ואיזה) - כך יהיה נחמד לדעת וששאר החברים שירצו בעתיד גם לנסות לבנות לבד ידעו במה כרוך העסק.

3.האמת התיבה נראה לי מאוד קטנה יחסית לתיבות שאני ראיתי אצל אחרים בעלי סאב של פיוניר (מספר של כמה וכמה דגמים)

סה"כ כל עוד אתה מרוצה והכול בסדר זה הכי חשוב 8)

בנוגע לחלק הימני הוא מקובע היטב פשוט החתיכה של הבד לא יושבת שם טוב אז זה ניראה מופרד כזה

השתמשתי במסמרים סיליקון וחומר איטום ספוג כזה שאבא שלי אמר שזה ישפר תאכות של הצליל

והתיבה לא כזאת קטנה זה לפי המידות היא בערך 36 ליטר

ואני מרוצה :-)

פורסם

36 ליטר זה כ 1.2 כיוביק פיט. זה טיפה קטן. בהתחשב בנפח של האלמנט.

וכמה זמן עבר מרגע ההדבקה. עד שהרכבת את הרמקול בפנים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה פורט ? ועל פי איזה נתונים הרכבת אותו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בנוגע לחלק הימני הוא מקובע היטב פשוט החתיכה של הבד לא יושבת שם טוב אז זה ניראה מופרד כזה

השתמשתי במסמרים סיליקון וחומר איטום ספוג כזה שאבא שלי אמר שזה ישפר תאכות של הצליל

והתיבה לא כזאת קטנה זה לפי המידות היא בערך 36 ליטר

ואני מרוצה :-)

מסמרים? אתה הולך להיצטער על הטעות הזאת!:lol:

במשך הזמן מהבאסים הלוחות יפרדו ויהיו לך בריחות של אויר. וזה בדוק!

עריכה: כדי לך כבר עכשיו לחזק בברגים. לפני שאתה מכניס ברגים אתה קודם חור עם מקדח ב2/3 מהעובי של הברגים ואז מכניס את הברגים לאט לאט כדי שהאמדיאף לא ''יתפוצץ''

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
מסמרים? אתה הולך להיצטער על הטעות הזאת!:lol:

במשך הזמן מהבאסים הלוחות יפרדו ויהיו לך בריחות של אויר. וזה בדוק!

עריכה: כדי לך כבר עכשיו לחזק בברגים. לפני שאתה מכניס ברגים אתה קודם חור עם מקדח ב2/3 מהעובי של הברגים ואז מכניס את הברגים לאט לאט כדי שהאמדיאף לא ''יתפוצץ''

אולי תבנה לי משהו :lol:

תיבה ראשונה שלי

פורסם

בכיף אני יבנה לך! אבל כמה אתה משלם לי?:lol:

וברצינות בכל אופן תיבה ראשונה או לא. תחזק עם 5 ברגים לפחות כל צלע

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...