Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שראינו כי ג'וניור (כבר בן חצי שנה, טפו טפו טפו) נהנה להסתכל על השמים הפתוחים מבעד לסאו-רוף של ה- TSI, הגיעה השעה להציג לו בסופי השבוע (ומידי פעם באמצע השבוע) שמיים פתוחים בסגנון קבריו.

התקציב: עד 50K +-

הדרישות מהרכב הן:

מושב אחורי ראוי, שמסוגל להכיל את הסלקל/מושב ילדים + אמא

בטיחות סבירה +

מושב נהג תומך (הגב, הגב, ...)

אמינות סבירה ככל הניתן (ברור שתלוי בטיפול וכו', אבל בכ"ז)

עדיפות לאוטומט אך לא קריטי

עלות אחזקה סבירה

שטח בגאז' לעגלה מלאה (ולא רק טיולון קטנטן) יהיה בונוס ראוי (בהנחה שבמושב הקדמי נשים את התיקים)

המועמדות שנשקלות כרגע:

גולף דור I מסוף שנות ה- 80, תחילת שנות ה- 90.

גולף דור III מאמצע שנות ה- 90.

306.

אשמח לשמוע דעתכם, בקשר לרכבים אלה ואחרים, וכן לגבי הדגמים השונים של רכבים אלה.

הערה קטנה: הרובר והפונטו ממש לא יפות לטעמי כך שהן לא רלבנטיות, על אף מחיריהן האטרקטיביים.

תודה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני זוכר את ההוצאות שהי וכרוכות באחת כזו חדשה, ואת הבעיות עם המזגן, כך שנראה לי שאוותר. אם כי, בהחלט רכב ראוי (ולדעתי אף נאה). מישהו יודע האם יש בארץ "פורום קבריולט" או משהו דומה? לא הצלחתי למצוא באינטרנט...

ראיתי שיש למכירה גם רנו 19 ודי הרבה אסקורט. דיעות? ניסיון?

פורסם

אם אתה לא בא למועדון הרודסטרים אז מועדון הרודסטרים בא עד אליך :lol:

306 זה טוב - אם תמצא אחת במצב נורמאלי.

יש גם פורד אסקורט משנתונים רבים.

מסתובבות גם כמה רנו 19 ופורד אסטרה קאבריו. ראיתי אפילו בלוחות.

אני קצת חושש מבחינת התחזוקה ממכוניות כל כך נדירות - אולי יש שם חלקים (חוץ מחלקי פח) שהם יחודיים.

אבל אולי אני סתם דואג יותר מדיי.

רנו מגאן קאבריו כנראה יש רק אחת והיא נמצאת במועדון והיא לא למכירה.

לבעלים של מגאן היה לפני זה אסקורט - הוא היה מרוצה מאוד - אבל היא נגנבה.

גם BMW סדרה 3 יכולה להתאים.

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

פיג'ו 306 יכולה להיות אופצייה טובה וגם פורד אסקורט היא אופצייה לא רעה.

בלי שום קשר לשאלת פותח השירשור, לפני כמה שנים שמעתי שבארץ ניתן לעשות גג נפתח בעלות של כמה אלפי שנים, האם זה נכון? עם כן כמה זה עולה ואיפה עושים את זה?

תודה לכם.

פורסם

סאב 9000 מודל 97 יעלה בסביבות 70 אלף, אחזקה יקרה. אוטו מהנה לנסיעה 4 מקומות מכובדים.. מנוע 2000 גדוש 252 סוסים אם אני זוכר נכון.

לדעתי לא בישבילך.

אבל בהצלחה.

פורסם
תודה, היו צריכים לשנות את השם למועדון מיאטה. :-)

נקווה שיוכלו לעזור.

יחסית למועדון מיאטות קיבלת לא מעט תשובות :-P

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
פיג'ו 306 יכולה להיות אופצייה טובה וגם פורד אסקורט היא אופצייה לא רעה.

בלי שום קשר לשאלת פותח השירשור, לפני כמה שנים שמעתי שבארץ ניתן לעשות גג נפתח בעלות של כמה אלפי שנים, האם זה נכון? עם כן כמה זה עולה ואיפה עושים את זה?

תודה לכם.

להפוך מכונית רגילה לקבריולט זה בלתי אפשרי. מה ששמעת עליו זה סאנרוף.

לעוד פרטים: http://www.sunroof.co.il

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

מחזק על 306 קבריולט, לדעתי עומדת בדרישות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

1. כבר כמה שנים שאני נוסע על אסקורט קבריולט (זוג + 2 ילדים גדולים ולפעמים מבוגר נוסף). תא מטען גדול וספסל אחורי נוח.

כ-2000 קמ לחודש ממכונית בת 20. אני מאוד, מאוד מרוצה - אמין מאוד וזול לתחזוקה.

2. אופציות דומות הן - 306 , במוו סדרה 3, סאאב, מוסטנג

3. את הרנו (19,מגאן) והאופל (קאדט,אסטרה) - הייתי שוקל רק במידה ויש לך סבלנות להתעסק עם מכוניות שנדירותן בשוק המקומי יכול להפוך את הטיפול בהן לבעיתי.

4. אם אתה מתכוון להשתמש מעט מאוד ברכב (רק בשבתות וכו') ומחפש במקביל מחיר זול - גם הקוואליר מתאימה.

5. אופציה מעניינת לשבות וחגים (וכן אחרי 9 בבוקר) היו רכב אספנות

פורסם
סאב 9000 מודל 97 יעלה בסביבות 70 אלף, אחזקה יקרה. אוטו מהנה לנסיעה 4 מקומות מכובדים.. מנוע 2000 גדוש 252 סוסים אם אני זוכר נכון.

לדעתי לא בישבילך.

אבל בהצלחה.

טעות בידיך , זה סאאב 900 ולא 9000 וגרסת 225 כ"ס יש רק בגרסת האירו (נדירה מאוד בארץ) רוב הגרסאות שנמכרו בארץ הן 2.3 או 2 ליטר טורבו בלחץ נמוך LPT אך יש גם גרסאת אטמוספריות 2 ליטר ו 2.3 ליטר . והמחיר ממש לא עומד על 70 אלף - ראיתי כמה לפני כמה חודשים שנמכרו בסביבות 50 אלף .

למשפחה נראה לי שזה רכב מעולה גם מבחינת בטיחות - מניסיון מר עם כמה אנשים שפגעו בסאאב שהיתה לי ויצאתי בקושי עם נזק כשמי שפגע בי הוריד את הרכב מהכביש - או לפחות זו ההתרשמות שאני קיבלתי בזמן הפגיעה- ויחסית חזקה אם אתה לא מחפש מיאוץ קלאסי - זמינות כוח מעולה גם בגרסאות האטמוספריות , מה שגם אתה מקבל בסאאב אבזור שלא תנמצא היום גם במכוניות מנהלים מפוארות החל מכסאות חשמליות ועד הדברים הקטנים ביותר , בכלל הרבה מאוד אוטו בכלום כסף !

החיסרון העיקרי של רכב כזה הוא טיפולים ותיקונים במקרה שיהיו עולים הרבה - רכב יוקרה איכשהו- אבל לדעתי שווה את המחיר.

נ.ב. ניסיון בסאאב 9000 בלבד שהיתה בבעלותי ועוד אחת שעדיין במשפחה

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה על התשובות. אני אתמקד כרגע ב- 306 2.0, עם פזילה לכיוון האסקורט והסאאב (זו ממש הרפתקה אמיתית, אפילו יותר מהרובר שהיתה לי :-) ).

• תוכן חדש...