Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל עוד רכבך יהיה ללא טרמוסטט אין סיכוי שרכבך יתחמם

כל התיקונים שביצעת עד עכשיו לא היו קשורים לבעיה שלך

הוצאתה כסף לחינם מיצטער לרשום לך את זה

עם תירצה שרכבך ינוע בכבישי ארצנו עם תרמוסטט ולא יתחמם

הפתרון הוא לבטל את מערכת החימום או להחליפה בחדשה

רק כך תיפתר בעייתך

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

ניצן ידידי

להזכירך השתתפת וקראת את התקלה והשתלשלותה בעבר- מדוע אז לא הצעת להאשים את מערכת החימום מההתחלה?

עידכנתי כאן על כל צעד אם לעשות או לא ואתה אף ענית כמה פעמים...

באיזו ודאות אתה בטוח שמערכת החימום אשמה- האם אתה מתחייב שבמידה ואני מגיע אליך ומחליף אותה הבעיה נפתרת ?

פורסם

הבעיה בהתחממות המנוע ( אני קורא את ההודעות שלך, מהיום הראשון ) באמת משגעת .

אין לי תשובה בדוקה - אלא נסיון,טעיה, ותיקון ..

הייתה לי בעיה, בהתחממות לא מובנת כשלך . ברכב אחר - אופל קדט .

- החלפתי לטרמוסטט גרמני, עם חור מובנה בדופן - והבעיה נפתרה -

ראה קישורים .

navbits_finallink_rtl.gif פיג'ו 205 - התקנתי תרמוסטט והוא מתנהג באגרסיביות יתרה לדעתי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172590&highlight=205

navbits_finallink_rtl.gif החזרת תרמוסטט פעם שלישית ואחרונה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=187329&highlight=%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A8&page=2

וראה את הרעיון של חבר הפורום " בני ל .

בעניין: סובארו לאגסי - החזרתי תרמוסטט והמנוע התחמם

שלום.

דבר ראשון יש לפרק את הטרמוסטט ולקדוח שתי חורים [צריך לדעת היכן] ולהרכיב אותו בחזרה.

לאחר מיכן למלות נוזל קרור לאט ובסבלנות עד אשר יהיה מלא הראדיאטור לחלוטין וזה לוקח זמן.

ליסגור את מכסה הראדיאטור להניע את הרכב עד אשר המאוורר ידלק ויכבה.

לתת לרכב לנוח מעט ולאחר מיכן לפתוח את מכסה הראדיאטור בזהירות ושוב למלות נוזל קרור.

יש לבצע את התהליך לפחות פעמים ואחרי נסיעה לתת לרכב להתקרר ולבדוק אם צריך להוסיף נוזל.

אין טעם להניע את המנוע כאשר המכסה פתוח כי אופן פעולת מערכת הקרור תיגרום לנוזל קרור לצאת מהראדיאטור.

בברכה בני ל.

לכן - אם כל המערכות נבדקו, טופלו, ואין בהם בעיה . הייתי מנסה פתרון זה .. ואולי זה יצליח .

אבל לפני כן,הייתי מתחבר גם למחשב, במוסך מורשה חברה מרכזי , ובודק את כל המישתנים, במקום ובנסיעה .

ובהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

הייתה לי בעיה דיי דומה במנוע שדיי דומה לשלך,

הפתרון הדיי משעשע היה שהניפל של הצינור שיוצא מבית התרמוסטט למיכל העיבוי היה סתום בבוץ.

הרכב היה מתחמם דיי במהירות אחרי נסיעה בעליה לדוגמה.

שווה הצצה.

זה הצינור שנמצא ליד הבורג הכי שמאלי של בית התרמוסטט.

ClosershotofLeakarea.jpg

פיאסטה - ההצלחה שלי.

• תוכן חדש...