Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי בלנו שהדלתות שלה הם בעובי של פחית קולה ,אני מעוניין לבצע איטום מסיבי לדלתות :החלק הפנימי של הדלת,איפה שיושב הרמקול וגם את כל החלק הפנימי של ריפוד הדלת .מבחינה של עלות ותועלת ראיתי שהרפה בנד הוא מוצר מאוד סביר .

אבל יש כמה שאלו שמסקרנות אותי:

1.מה העמידות של החומר ,כלומר האם הוא נדבק טוב ולא מתחיל להתקלף בקיץ .

2.מומלץ גם לשים שכבה על הריפוד של הדלת

3.כמה שכבות לשים על הדלת עצמה .

תודה מראש לכל העונים ,אלכס.

פורסם

אז כך:

דבר ראשון הוא נצמד חבל על הזמן ועם החום של הקיץ הוא נהייה רק יותר דביק אז הוא נהייה בטון אחרי הקיץ מומלץ אפילו לחמם אותו בעבודה שהייה יותר גמיש בקשר ושכבות אני שמתי 3 שכבות וזה מספיק פחות מזה זה לא יעיל...

הרכב שלי הוא הונדה סיוויק 4 דלתות.

בהצלחה.

פורסם

תגיד שאתה אומר ששמת 3 שכבות ופחות מזה לא יעיל לפי מה אתה מבסס את זה ? היה לך שכבה אחת והרגשת שזה לא מספיק לך ?

ואם כן אז יש לך בסיס השוואה לאקסטרים ? , כי בעיקרון 2 שכבות=כפול מאסה משכבה של אקסטרים ואני לא מוצא בדיוק איך יתכן שזה לא יעיל

פורסם

אין לו בסיס להשוואה.

הוא פשוט שם:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אז בעצם יתכן (אפילו מאוד) שגם שכבה אחת של אקסטרים לא היתה מספיקה, ומנגד יתכן ששכבה אחת של ריפה בנד היתה מספיקה אם היה נותן לה הזדמנות

בקיצור הוא החליט לעשות אוברקיל מראש (שזה סבבה, אבל לדעתי זה לא נכון לנפנף עם זה בכל שרשור בפורום ולהציג את הדברים כאילו חובה 3 שכבות)

פורסם

אם היית רואה ריפה בנד, היית מבין ש2 שכבות ממנו מקבילות לשכבה בודדת של אקסטרים\SS.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זהו שראיתי אותו ודווקא לי הוא נראה מ-א-ו-ד דומה לאקסטרים במיוחד במשקל, העובי פחות משנה אחרי הכל אם זה דק יותר ומוסיף מאסה זהה אז זה עושה את העבודה...

פורסם

אז לא הוא לא שווה בכלל לאקסטרים.

וכן יש לי גם אקסטרים ברכב, והם מאוד דומם אבל ברור שהאקסטרים יותר עבה וטיפה כבד יותר.

אני קניתי גליל של רפה בנד. ושמתי חצי גליל על דלת ימין וחצי על דלת שמאול.

האטימה רצינית מאוד ואני חושב שעכשיו זה שווה ל2 שכבות של אקסטרים(3שכבות רפהבנד=2שכבות אקסטרים)זה מה שאני מרגיש.

יכול להיות שיחלקו עלי אבל מהנסיון שלי זו הנוסחה.

אני הייה ביום שבת במפגש מרכז, תוכלו לבדוק זאת בעצמכם ולהחליט עם זה אותו דבר או לא...(זה מיועד לפותח השירשור)

בשורה התחתונה אני ממליץ על רפהבנד.:wink:

פורסם

שוב זה שיש לך אקסטרים זה אחלה אבל עדיין אין פה בסיס להשוואה כלכך, כי לא היה לך אקסטרים על הדלת ואתה לא יכול להשוות, דין אטימת תא מטען אינו כדין אטימת דלת כמובן

• תוכן חדש...