Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבר'ה אני שחכתי הרי כל חבר פורום נוסע פה על מרסדס חדשה או בי אמ וי חדשה ואנחנו ערסים כי אנחנו נוסעים על סופר לנסר(אני אישית) חברי נוסעים על הונדות אז הם גם ערסים , מספיק כבר עם כל הטריוטי]פים !

כל אחד נהנה מהאוטו שלו איך שהוא ויעשה ממנו מה שבא לו כי הוא זה שנוסע עליו ולא אתם ואם בכייף של בן אדם לשים טסות ספינרס מסתובבות וליסוע עם שריף פול ווליום עד שהרמקוליפם נקרעים אז שיהיה לו לבריאות . גם לי יש סופר לנסר לבנה עם ג'ינט לבן שהייתה של סלבה וכבר בשרשור אחד אמרו שזה אוטו ערסי והכל , לא טוב לכם אל תסכלו , ואני במקום "הערס" שזרק סיגריה הייתי זורק משהו אחר , מה אכפת לך מה שהוא עושה על הכביש?! לא טוב לך תרשום מספר תגיש תלונה .

אני נורא "אוהב" איך כולם אוהבים לדבר פה על גבי הפורם ההונדה מכוערת הסופלנר זה ערסי המיצובישי זה בכלל ביתשימושי .. אבל כאשר מגיע בן אדם על ההואטו הנל' כולם עומדים ומסתכלים ולא מוצאים מילה ... אז ככה שכל אחד ישמור את ההודעות שלו לעצמו ונפסיק עם כל זה . ודרך אגב אני לא ערס .

מה זה בי אם וי? BMV?

טריוטיפים? :shock:

ואני באופן אישי כשאני רואה איזשהו ערס במכונית פלסטיק שלו עם צלילי אגזוז של מטוס מתרסק אני פשוט מסתכל לו בעיניים ונקרע מצחוק. :lol:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הידעתם שבאנגליה יש להונדה סטיגמה של מכונית זקנים?

גם אתה רואה טופ-גיר ? :-)

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

שמתם לב איך השרשור המיותר כל-כך הזה עדיין ממשיך לבעוט?

בהתחלה היה עניין של מאזדה וערסים, אח"כ זה גלש להונדה (סליחה, עונדה :roll:), ולבסוף זה עבר לשיוך רכבים לאנשים שנוהגים בהם.

אני זוכר שהיו נועלים שרשורים עניינים יותר מזה.

מה יהיה?

פורסם

אני לא מבין מה כל בעלי העונדה נעלבו מהדיון הזה

סך הכל כל ההונדות הישנות לנסרים זה באמת אוטו של ערסים איך שלא תראו את זה

ולא , לא כל בעל הונדה הוא ערס אבל יש הרבה מאוד לעומת מכוניות אחרות

פורסם
חבר'ה אני שחכתי הרי כל חבר פורום נוסע פה על מרסדס חדשה או בי אמ וי חדשה ואנחנו ערסים כי אנחנו נוסעים על סופר לנסר(אני אישית) חברי נוסעים על הונדות אז הם גם ערסים , מספיק כבר עם כל הטריוטי]פים !

כל אחד נהנה מהאוטו שלו איך שהוא ויעשה ממנו מה שבא לו כי הוא זה שנוסע עליו ולא אתם ואם בכייף של בן אדם לשים טסות ספינרס מסתובבות וליסוע עם שריף פול ווליום עד שהרמקוליפם נקרעים אז שיהיה לו לבריאות . גם לי יש סופר לנסר לבנה עם ג'ינט לבן שהייתה של סלבה וכבר בשרשור אחד אמרו שזה אוטו ערסי והכל , לא טוב לכם אל תסכלו , ואני במקום "הערס" שזרק סיגריה הייתי זורק משהו אחר , מה אכפת לך מה שהוא עושה על הכביש?! לא טוב לך תרשום מספר תגיש תלונה .

אני נורא "אוהב" איך כולם אוהבים לדבר פה על גבי הפורם ההונדה מכוערת הסופלנר זה ערסי המיצובישי זה בכלל ביתשימושי .. אבל כאשר מגיע בן אדם על ההואטו הנל' כולם עומדים ומסתכלים ולא מוצאים מילה ... אז ככה שכל אחד ישמור את ההודעות שלו לעצמו ונפסיק עם כל זה . ודרך אגב אני לא ערס .

הרכב של סלבה , שפורסם תהליך שיפוצו, באמת היה נראה מדהים עד שהתחילו להגיע התוספות ערסיות.לפני כן הוא הזכיר בשלמותו את הסופר לנסר הלבנה שאבא שלי הוציא מהסוכנות בשנת 97 ,

"כשמגיע בן אדם עם האוטו וכולם עומדים ולא מוציאים מילה...." זה כי הם לא רוצים להתעסק עם ערס...

סלבה, אני כאן. אבל הדיון כבר לעוס.

לצערי יש הרבה מאוד רכבי ערסים, ולאו דווקא אלה שמתמקדים בהם פה. למרות שהם אלה שמובילים.

יש גם גולפים שהפכו לרכבי פשע, אונואים שזה של בייבי ערסים ועוד ועוד...

שלא לדבר על הרכבים המתפרקים כמו מוניות לשעבר, משרד הביטחון לשעבר, שמוסיפים עליהם את מיטב התוספות המכוערות על מנת לכערם עוד יותר.

לכן,אני הייתי מגדיר כרכב של ערסים :

רכב פשוט,עממי, משפחתי או מיני, חסר יומרות ספורטיביות, ישן יחסית וזול יחסית , שהתווספו עליו תוספות ב2 שקל בטעם רע על מנת לגרום לו להיות משהו שהוא לא , ועל מנת להתבלט בשטח בלי סיבה הנראית לעין.

לצורך העניין ועל מנת להקדים תרופה ל"אוהבי" בפורום : גם הגולף הכחולה שהיתה לי, במצב שקניתי אותה היתה נראית כרכב של ערסים ובאמת גם קניתי אותה מאחד כזה (לשמחתי זה ערס שעבד בצ'מפיון אז הרכב היה טיפ טופ מבחינה מכאנית ופנימית).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל אני חושב שקלעת למטרה.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

רכב פשוט,עממי, משפחתי או מיני, חסר יומרות ספורטיביות, ישן יחסית וזול יחסית , שהתווספו עליו תוספות ב2 שקל בטעם רע על מנת לגרום לו להיות משהו שהוא לא , ועל מנת להתבלט בשטח בלי סיבה הנראית לעין.

אני הייתי משתמש בהגדרה שלך בדיוק...

למרות שגם מכונית לא זולה ניתן עם מעט דמיון להפוך לערסמוביל אמיתית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כן, מה שאייל אמר זה די מדויק.

אני אתחיל לכתוב מאמר בנושא עוד כמה שעות.

(וסליחה שלא הגבתי עדיין בשרשור הזה, רק אתמול בלילה חזרתי מאילת...)

תעשה חסד , ואל תביא עוד לנושא, ובמיוחד לא מאמר על קורותיך עם ערסים

הואל נא בטובך להוסיף שעדיף אחת שכיכבה במהיר ועצבני .

ולאלו שרוצים לדעת מה יהיה רכב הערסים הבא , נא לצפות במהדורה הבאה של מהיר ועצבני

בברכה יהודה

פורסם

את המאמרים שלי אני לא מעלה לפורום.

בשביל זה יש לי בלוג וגם וידאו בלוג.

כשאני אסיים לכתוב את זה (לא היום ולא מחר כפי שנראה...) אתה תראה בחתימה שלי שיש עדכון בבלוג.

פורסם

אתה מוזמן לתת לו דוגמה אישית, ולחסוך מאיתנו את רוב מה שאתה כותב בפורום. אחר כך אתה מוזמן לבוא בדרישות לאחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מה המסקנות בסופו של דבר???מעניין אותי כי

א.יש לי הונדה.

ב.מאז ומתמיד היתה לי אלת בייסבול באוטו.

ג.אני מת על התוספות שסלבה שם באוטו...

ושמישהו יגיב לא במקום!!!...סתם..:lol::lol::lol:

ד"א,בחיים לא תתפסו אותי זורק סיגריה מהאוטו...

59945390ii5[1].jpg

תמונה002.jpg

תמונה010.jpg

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם
אתה מוזמן לתת לו דוגמה אישית, ולחסוך מאיתנו את רוב מה שאתה כותב בפורום. אחר כך אתה מוזמן לבוא בדרישות לאחרים.

מה שנאמר "נאה דורש - נאה מקיים" (יוסף טרומפלדור) :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...