Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6723 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך שנאי שיתן לך בערך 5 אמפר בכדי להפעיל את הרדיו (הוא יעבוד גם בפחות אבל יש סיכוי שהשנאי ישרף יותר מהר)

בכל אופן אני לא מבין למה להשים רדיו דיסק של רכב בבית ? מה זה נותן לך?

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

זה סתם נחמד. תראה אתה צריך לחבר גם את הסוויץ' וגם פלוס קבוע ל+ בדרך כלל זה האדום והצהוב ביחד ל + ושחור ל - . אני הרצתי את הרדיו דיסק שלי וזוג קומפוננטים מחוברים אליו על בטריה של מברגה (לאיזה 10 דקות). הפיתרון שמצאתי אחרי זה היה שחיברתי אותם לספק כוח של המחשב. כמובן הם עבדו רק כשהמחשב דלק אבל זה עבד יפה!

בהצלחה!

פורסם

חיברתי את הצהוב והאדום ביחד לפלוס כמובן (שחכתי לציין).

ואת השחור למינוס.

אני עדיין לא מבין מה הבעיה.... :brickwall:

אין לי מושג כמה אמפר השנאי הדרעק הזה מוציא, אני יבדוק את זה יותר לעומק.

איך בחנויות מחברים את כל הרדיו-דסיקים, מגברים וסאבים לחשמל? על מה זה עובד שם? (בטוח שלא על שנאי של 12V)

פורסם

בחנויות זה מחובר על שנאים חזקים מאוד.

לגבי הבעייה שלך תוודא את הזרם שהשנאי מסוגל לתת.

בשנאים מסויימים יש אפשרות בעזרת כפתור להפוך את הקוטביות,שים לב שהוא בקוטביות הנכונה.

אם אתה בכ"ז מחפש שנאי זול להפעיל את הרדיו תשקול ספק של מחשב.

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

המשך הסאגה...

טוב, אז קודם כל הספק מחשב אכן מפעיל את הרדיוטייפ. תודה רבה עופר.

עכשיו הבעיה שלי שהספק דורש מחשב פועל אחרת הוא לא מעביר מתח לרדיו.

איך אני יכול לקצר את הספק שיעבוד קבוע?

פורסם

יפה, יפה, הגיע הזמן להוציא את הפנטיום 1 מהמחסן.. :lol: ונעשה בבית נסיונות.

יכול להיות שאפשר לקצר את התהליך (כלומר לעקוף את השימוש בכל המחשב והדלקתו) על ידי ספקים בעלי מתג הפעלה נפרד, כלומר לא מתג ההפעלה של מארז המחשב.

אני יודע שיש כאלה..במידה ותשיג אחד תוכל פשוט לחבר אותו לחשמל ולהדליק ולכבות אותו מהמפסק שלו וכך לשלוט במוצר אותו חיברת.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

פורסם

קלי קלות, בקונקטור המרכזי של הספק (ATX) זה שיש לו 20 פינים יש חוט אחד ירוק, תקצר אותו עם איזה חוט שחור שתרצה מאותו קונקטור והספק ידלק ויספק חשמל, לכיבוי הספק פשוט "תנתק" את ה"קצר" וזהו

אם בא לך תחבר איזה מתג קטן בחמש שקל לשם וזהו, לא צריך שום ספק מיוחד עם מתג ושום כלום, פשוט תקצר את 2 החוטים האלו,

פורסם

בא לי לבכות כבר...

אין לי כבל ירוק בצמה.

הכבלים הדקים שכן יש הם:

1. חום דק (שמצורף ל-2 חומים עבים).

2. סגול דק.

3. אפור דק.

4. לבן דק.

5. כתום דק.

אני חושד שהירוק בספקים אחרים זה הכתום אצלי.

אני מצרף כמה תמונות של הצמה.

אני יכול לצלם עוד זוויות, אני לא יודע בדיוק מה לחפש.

הספק הוא של ASTEC מדגם AA19955A.

והרדיוטייפ הוא של סוני. לא משהו מיוחד.

תמונה002.jpg

תמונה003.jpg

תמונה005.jpg

פורסם

לא נורא, שים לב לציור הבא ולפי הציור הזה תמצא את החוט המתאים (לפי המיקום, לא משנה מה הצבע)

אתה צריך לגשר את PS-ON עם חוט מינוס (COM) כלשהו, אז פשוט תראה מה יש אצלך במקום ירוק, ותחבר

לדעתי אצלך זה אדום, זה שנמצא הרביעי מימין בתמונה הראשונה, כאשר הקליפס כלפי מעלה בדיוק כמו בתמונה שהעלת

91579305.jpg

• תוכן חדש...