Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

JVC KD-LHX550 Vs Clarion DXZ945MP,חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6725 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי תקציב של עד 1500 שח ,ובא לי לשדרג את ה740 פרימייר שלי למהו עדכני עם מסך מגע.

ההיתלבטות שלי היא:

1.JVC KD-LHX550 ב1400 שח חדש עם 3 שנות אחריות,שמעתי שזה פאנל טוב מאד וראיתי אותו אצל תמיר באוטו.

KD-LHX550.jpg

2.Clarion DXZ945MP ב1500 שח משומש יד 2 ,שגם לו יש מסך מגע.

38212.jpg

איזה פאנל עם ממשק נוח יותר,ובעל כיונים שימושיים יותר ופיצ'רים נחמדים?

כמובן השאלה מופנת לכאילו עם ניסיון עם לפחות אחד מהמכשירים ובבקשה בלי תגובות מכאילו שלא מכירים אף אחד מהמכשיר ויצדדו את הקלריון לאל סיבה מיוחדת כי זה "קלריון".

בתודה מראש,

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לדעתי האישית חד משמעית הקלריון, ולא כי זה קלריון אלה כי זה מכשיר בעל איכות צליל מדהימה, מעבד 24 ביט, קרוס אקטיבי מלא, וטיים אליימנט, נקודה נוספת למחשבה המכשיר הזה עלה 4000-5000 אלף שקל כשהוא יצא לשוק הוא לא מתחרה בכלל ב JVC, זה כמו להשוות S קלאס בת 5 לפסאט חדשה ולהגיד שהמחיר הוא בערך אותו מחיר

פורסם

דעתי היא בדיוק כמו של דני פשוט גנב לי את המילים מהפה .

מעבד 24 ביט שהוא כבר יתרון ענק מעל הJVC

ואני לא הייתי משווה אותו לפאסאט אלה לאיפרזה מ2 סיבות א. הוא לא אירופאי ב. גם שהוא חדש הוא עדיין מיושן , אין בוא טכנולוגיה מתקדמת , וגם העיצוב לא משהו לדעתי .

לסיכום :

גם אני הייתי לוקח את הקליון בלי לחשוב פעמיים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עוד תגובות לפני שאני סוגר עם הבנאדם?

מישהו באמת היתנסה בקלריון הזה ?

כמה הקלריון הזה עולה כיום בערך?[יתכן שהוא עולה קרוב ל3K לטענת הבחור שמוכר לי אותו?]

האם הממשק של הקלריון הוא הגיוני יחסית ולא מצריך תואר שני בתיפעול המכשיר[בדומה לאלפיין?]

האם איכותו של הקלריון הנ"ל עולה בכמה רמות מאיכותו של הJVC?

חשוב לי לקבל מענה של תשובות י ה1500 שח האילו גם ככה כבדים עליי ואני לא רוצה להתבאס.

פורסם

אם אתה לא אנלפבת ויכול לשבת בשקט ולקרוא את הספר הוראות 20 דקות אז זה יהיה מכשיר די פשוט, אני לא חושב שמוכרים אותו כחדש כבר אבל אם כן היו מוכרים אז הגיוני היה לבקש עליו 3K, וכן האיכות עולה בכמה וכמה רמות מעל ה JVC

לגבי ההשוואה לפסאט אז הייתי צריך למצוא משהו שקרוב במחיר ולא במאפיינים שזה בערך 200K- 250K

פורסם

בניגוד לכל האחרים שמאוד מתלהבים מהמילה "24 ביט" אני לא חושב שזה יתרון ענק .

עכשין לפני שכל העדר קופץ - נכון , ברור שיש הבדל , וברור שבתאוריה מעבד 24 ביט הוא טוב יותר , אבל האם ההבדל הזה מגיע גם לאוזניים והאם הוא מצדיק תוספת מחיר ? התשובה היא כמובן תלויה - אם יש לך מערכת" SQ" ברמה גבוהה אז סביר להניח שההבדל יכול להיות מורגש . למי שיש מערכת טובה , אבל לא מעולה , ההבדל יהיה קטן מאוד אם בכלל שמיע.

כמובן שעניין הפיצרים משחק תפקיד , תחשוב מה מהפיצרים אתה צריך ותבדוק איפה תקבל אותם.

אני אישית בהד יוניט מעדיף חדש. זה רכיב עדין שהבלאי שלו הוא יחסית גבוה ויש יחסית לרכיבים אחרים הרבה תקלות ולכן הייתי מעדיף לקנות את ה JVC החדש ולא את הקלריון המשומש.

פורסם

אתה יכול להעדיף את מה שאתה רוצה מבחינת מי יותר טוב הרי זה ברור , תמשיך תישאר בתאוריה שלך זה ממש לא מפריעה לי אבל לפותח השרשור (KING OF THE SONGS) אל תעשה את הטעות הזאת אני לא מכיר הרבה אנשים שהקליון שלך התקלקל , אם בכלל .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אתה יכול להעדיף את מה שאתה רוצה מבחינת מי יותר טוב הרי זה ברור , תמשיך תישאר בתאוריה שלך זה ממש לא מפריעה לי אבל לפותח השרשור (KING OF THE SONGS) אל תעשה את הטעות הזאת אני לא מכיר הרבה אנשים שהקליון שלך התקלקל , אם בכלל .

יעקב

אני במקומך הייתי לוקח את הjvc כי יש לו שלוש שנים אחריות אני חוזר שלוש אני שמעתי על הרבה אנשים שנערס להם המכשיר עם מסך נגיעה חבל על הכסף שלך במסך נגיעה רק חדש עם אחריות!

פורסם

אפשר להשתמש בו גם בלי מסך נגיעה , הענין כאן הוא לא המסך נגיעה , למעשה המסך הוא מעין צ'ופר .

יעקב

פורסם

הקטע הוא באמת שלקלריון אין אחריות ולJVC יש.[המוכר טוען שהפאנל אצלו קצת פחות משנה אבל אין אחריות וברדיו דיסק שזה מכשיר מאד עדין מדאיג ומלחיץ קצת העניין שאין אחריות.ואלוהים יודע אם המכשיר יחליט להתפגר עוד יומיים או שנתיים או 20 שנים.

המעבד אכן 24 ביט אבל מה כבר יתן לןי מעבד רציני שכזה כשביום יום הטרקים השווים שלי שמתנגנים הם בפורמט MP3 דחוס,שכן מעבד 24 ביט יהיה אפקטיבי כאשר אני ישים דיסק מקורי WAV מה שלא קורה.

כמו כן כל ה6 יציאות RCA שלו לא יהוו לי מאומה היות ואין לי DVD ברכב והגברה של 5.1

מה שנישאר זה הפ'יצרים והכיוונונים הרבים שהמכשיר מכיל על פני הJVC אבל השאלה האם כל המשחקי כיוון האילו יהיו שווים לי על פני הJVC הפשוט ממנו על חשבון העובדה שהקלריון יד 2 וללא אחריות.

עוד תגובות בבקשה של הרגע.

תודה.

פורסם

לקלריון אין 6 יציאות RCA אלא זה בעצם 3 זוגות (FRONT+REAR+SUB).

הוא מכשיר הרבה יותר איכותי מהJVC הנ"ל ואין על זה כלל ויכוח.

הJVC הרבה יותר נוח לתפעול.

אישית, אם זה למטרת סאונד נטו ופיצ'רים אז הקלריון לוקח ובגדול, אם המראה והנוחות זה מה שקובע אז הייתי ממליץ על הJVC כי הוא פשוט הרבה יותר נוח להפעלה וגם נראה יותר טוב לעין.

בקלריון הנ"ל אני אישית לא אהבתי את הממשק.

הJVC הוא מכשיר מאוד אמין, אין אפילו כמעט צורך באחריות כזו ארוכה, מצד שני כל הפאנלים החשמליים\מסכי מגע הם מראש מועדים לפורענות מבחינת אמינות.

חפש לך קלריון 775 שהוא מכשיר פנטסטי לסאונד עם כל הפיצ'רים שקיימים + מחיר הוגן ואמינות(ללא טאצ' וכו').

או לחילופין לחפש אלפיין 9855/9853 מיד שניה שהם גם מכישירים נהדרים ויהיו שדרוג משמעותי ל740 של פיוניר.

וזו גם תהיה ההמלצה שלי.

under construction..

פורסם

למה שב1400 ש"ח לא תקנה פניונר כולשהו ?

יעקב

פורסם
לקלריון אין 6 יציאות RCA אלא זה בעצם 3 זוגות (FRONT+REAR+SUB).

הוא מכשיר הרבה יותר איכותי מהJVC הנ"ל ואין על זה כלל ויכוח.

הJVC הרבה יותר נוח לתפעול.

אישית, אם זה למטרת סאונד נטו ופיצ'רים אז הקלריון לוקח ובגדול, אם המראה והנוחות זה מה שקובע אז הייתי ממליץ על הJVC כי הוא פשוט הרבה יותר נוח להפעלה וגם נראה יותר טוב לעין.

בקלריון הנ"ל אני אישית לא אהבתי את הממשק.

הJVC הוא מכשיר מאוד אמין, אין אפילו כמעט צורך באחריות כזו ארוכה, מצד שני כל הפאנלים החשמליים\מסכי מגע הם מראש מועדים לפורענות מבחינת אמינות.

חפש לך קלריון 775 שהוא מכשיר פנטסטי לסאונד עם כל הפיצ'רים שקיימים + מחיר הוגן ואמינות(ללא טאצ' וכו').

או לחילופין לחפש אלפיין 9855/9853 מיד שניה שהם גם מכישירים נהדרים ויהיו שדרוג משמעותי ל740 של פיוניר.

וזו גם תהיה ההמלצה שלי.

את האמת ניר,חיכיתי לתגובה שלך[רציתי להיתקשר אבל החלפתי מכשיר והמיספרים לא נישמרו על הסים]

מבחינת מעבד ה24 ביט ,האם הוא יתן לי משהו ניר כשרוב המוזיקה אצלי עם לא כולה הינה MP3,והאם הפילטר AF שקיים בקלריון באמת "מחייה" קיבצי MP3?

ומבחינת איכות שמיעה ותיפעול וכיוונים הקלריון לא רואה ממטר את הJVC?

וחשבתי ליקנות פיוניר סידרה 8 ציבעוני אבל אני חושב שמציתי עם הפיוניר ושוב אני "ילדותי" שמחפש מסך מגע.

פורסם

סליחה שאני עושה דאבל-פוסט [מהסיבה שאין ביכולתי האופציה לעריכת ההודעה הקודמת] אבל יש חדש ,ככ:

1.הקלריון מכשיר טוב ביותר ושווה [דיברתי עם חצי מוותיקי ויודעי דבר בפורום]אבל הוא נימכר לפני שעה ב1600 שח [כתוצאה מזה שקצת הייתי שאנן וניסיתי ללחוץ פחות מ1500]

2.אני בסוף הולך על הJVC שהיתרון העצום שפה שאני מקבל 3 שנות אחריות מלאות בעוד שמסך מגע+פאנל חשמלי+עינית הינם דבר מאד עדין שם הקלריון שכבר עבד לפחות שנתיים לפני ואין לו אחריות ויכול מחר להתקלקל ואין למי לפנות

ותאכלס ביום יום עם קובץ MP3 אין הבדל מהותי אשר מצדיק את הקלריון ועלותו על פני הJVC לצרכיי האישיים כמו כן אני בסוף מביא את הJVC ביותר זול[1230 במקום 1400]דרך החנות של רוני כמובן עם אחריון מלאה של 3 שנים.אני מחר נוסע אל רוני להתקין את הפאנל.

• תוכן חדש...