Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה להשתדרג לפיז'ו 406 דיזל ידנית שנת 98 (הרכב ילקח לבדיקה מחר - יום שישי).

הרכב שייך לאישתו של מכונאי שפעם טיפל לי ברכב.

הוא טוען שהחליף מצמד אחרי הטסט, החליף רצטעת תיזמון+מ.מים+טרמוסטט, והוא מתקרב לטיפול 10K.

למקרה שהוא לא יעשה לפני הקניה את הטיפול, או שאעדיף לעשות זאת לבד, מה כדאי שהיישור קו יכלול?

מהרכב הקודם למדתי שעדיף להשקיע עוד 2-3K ביישור קו (או יותר אם צריך), ולהמנע מבעיות עתידיות.

מה שאני חשבתי לעצמי זה כך: שמן מנוע, פילטר שמן מנוע, פילטר סולר, פילטר אויר, שמן גיר, רצועת תיזמון, מותחן (אם יש), משאבת מים, טרמוסטט, לעשות ניקוי לרדיאטור+ נוזל קירור יעודי.

ובדיקה של הבלמים+ גומיות מתלה (למרות שאלו נראים לי תקינים - הרכב עבר טסט לפני 3 חודשים).

אשמח גם לדעת מהי צמיגות השמן הדרושה, מה שמו של נוזל הקירור, ואם אפשר - עלות של כל הרשום לעיל.

נ.ב.

על שיפוץ האאודי עוד לא ויתרתי, פשוט צריכים (במשפחה) רכב שנוסע. - אם יש מישהו מאזור טבריה שמוכן לעזור לי במציאת מקום איחסון בשבילה בבקשה לפנות בה.פ.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...