Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה אם אמצא חברת עגלות שמסדרת את עניין הויזה כבר מהארץ ואתה טס כשיש לך ויזת עבודה בדרכון, אחשוב על זה בארה"ב - ויש כמה חברות כאלו, השאלה אם זה יסתדר איתן.

באירלנד - אין הגירה, המטבע הוא יורו, ולכן העבודה קשה אך גם מרוויחים נהדר אם מוכרים בקצב טוב.

עוד אפשרות היא נדלן בארה"ב, אם אצליח להתקבל בעבודה אצל סוכנות כזו (ויכול להיות שיתאפשר לי) הם יכולים לארגן לי ויזת עבודה זמנית כמו WORK AND TRAVEL למשל דיי בקלות לדעתי. (מה שמקנה עד חצי שנה של עבודה חוקית אצל אותו מעסיק עם אפשרות לבקשת הארכה לשלושה חודשים נוספים, לא כולם מקבלים אבל שווה לנסות)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

שמעתי שבmoving (הובלות) שם יש אחלה כסף במיוחד בהובלות רחוקות ושם יש פחות סיכוי שיתפסו אותך...

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם
ל nitch -

אחרי שקראתי בעיקר בפורומים של תפוז ובעוד כמה מקומות רציניים, הבנתי שבאמת 99.99% מהחברות האלו מוכרות הרבה סיפורים בנושא הויזה ו"אישורי העבודה".

אפשרות שכן קיימת לפי מה שהבנתי, היא לטוס לארה"ב ומשם להגיש את טפסי הבקשה הרלוונטיים לויזת עבודה - ואם זו תתקבל להגיש בקשה לשינוי סטטוס השהייה וכך בעצם לקבל את הויזה כשאני נמצא פיזית בארה"ב.

הבעיות כמו שאני רואה אותן - בזמן שלוקח להם לאשר \ לדחות את הבקשה לויזה העובד בעצם לא חוקי, ובנוסף אף אחד לא מבטיח שהויזה תתקבל.

אני צודק?

כישראלי, כל סידורי הויזה שלך נעשים מול השגרירות/קונסוליה בארץ. אתה יכול להיות בארה"ב בזמן העיבוד של הטפסים, אבל בשביל לעבור את הריאיון בשגרירות תצטרך לחזור לארץ, לא יעזור לך כלום. אתה יודע איזה סוג ויזה מספקות החברות הללו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא ברור לי מה מחפשים בני התשחורת בניכר, כאילו חסר עבודה בארץ...

אבל אם כבר, אז אני חייב לשאול: האם נשקלה האופציה היפנית? שמעתי אודותיה דברים חיוביים.

פורסם

לפותח השרשור, אף חברת "עגלות" לא תספק לך אשרת עבודה חוקית (כמה הם יצליחו למרוח אותך לגבי חוקיות האשרה,זה כבר משהו אחר).

לבחור מעליי, מה מחפשים הישראלים בחו"ל ?

*רמת חיים גבוהה יותר,שכר גבוה הרבה יותר,יכולת חיסכון (שמירת כסף בצד) בכל חודש בצורה משמעותית ולמרות רמת החיים, חוויה חדשה,תהליך של התבגרות מסוג אחר,ראיית עולם והכרת תרבויות,בילויים מסוג אחר.

זה ככה על קצה המזלג,אני יכול לשלוף לך עוד מליון סיבות.

*זה בהנחה שאתה עובד בעבודה נורמלית,לא בעבודה כמו מכירת מוצרי ים המלח\ציורי שמן וכו',שם אתה עובד,חי וזוכה ליחס ומעמד כמו של עובד תאילנדי בארץ (ואני בכלל לא מגזים).

אגב,לגבי יפן, נכון שאפשר לעשות שם לא מעט כסף,קח בחשבון ששלטונות ההגירה שם מאוד נוקשים ברגע שתופסים אותך, ודבר נוסף,ואולי אפילו יותר חשוב,כל עסקי מכירות ציורי שמן ביפן מקושרים ליאקוזה,ואני אישית,לא הייתי מתלהב מהרעיון של להתחבר או להיות תחת חסות של ארגון מאפיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל נראה שרוב האנשים נוסעים לשם בשביל לעבוד

כמו עבדים נרצעים, ולא להנות מרמת החיים הגבוהה וכל שאר הדברים שציינת.

לגבי יפן, חבר מהעבודה סיפר שהוא מכר שם תכשיטים זולים ברחוב, והרוויח לא רע.

הוא חזר עם הרבה חוויות, במיוחד מהמעצר. היחס שם היה מאד נחמד, אבל אף אחד

לא ידע מתי ישחררו אותו, עד שיום אחד, אחרי כחודש, זה פשוט קרה.

עניין של טעם, אני מניח...

פורסם

מסכים איתך שיש הרבה שמתפתים לטוס לחו"ל כדי להיות שם "פועלים תאילנדים", לכן ציינתי בכוכבית שכל מה שאני ציינתי אמור רק לגבי מי שטס לשם לעבודה מסודרת (ועגלות\ציורים וכדומה זה ממש לא עבודה מסודרת,אלה עבודות יותר חאפריות מנהג מונית חאפר....).

אין לי גם שום צל של ספק שאתה חוזר מחו"ל עם חוויות אחרות,גם אם עבדת וחיית כמו עבד,אבל אני בטוח שגם חבר שלך שסיפר חוויות על השהות בכלא,סיפר את הכל כחוויה בדיעבד.

אני די מאמין שבזמן שהוא פיזית ישב בכלא,הוא ממש לא עשה חיים משוגעים,על אחת כמה כשהוא לא ידע מה קורה איתו ומתי הוא יוצא.

לא ישבתי מעולם במעצר בארץ,אבל אני בטוח שזה עוד פחות נעים כשאתה יושב במעצר בחו"ל.

פורסם

ראוי לציין, שאם תיתפס בידי ברשויות, דינך יהיה כדין מהגר מקסיקני מקסח דשא.

אתה תגורש מארה"ב, ולעולם לא תוכל לחזור\לקבל ויזה.

וכמו שכבר נאמר, ויזה אינה אשרת עבודה, למעט מקרים מאוד בודדים, שעגלות קניונים היא לא אחד מהם.

פורסם

כמה כבר מרוויחים ב"עגלות"??

כמה חברים שלי עבדו בזה לפני 4-5 שנים ואחרי כל ההוצאות היו חוסכים 3000 ש"ח בחודש.

חלק מהם נשברו,עזבו אחריי חודשיים וטיילו בארה"ב.

העבודה הזאת קשה ,שוחקת,אתה מקבל יחס מגעיל ומסתכן להתפס.

לא חסר עבודות בארץ שאתה "קורע את התחת" וחוסך יותר כסף.

פורסם

לפותח השרשור

אני הייתי בארה"ב בעגלות ואני חייב להגיד לך שהמרוויח היחיד הוא הבעלים! כל מי שיספר לך שעשה שם כסף שמספיק ללימודים ואו התעשר מזה הוא שקרן! או הישראלי המצוי "מה אני פראייר? אני יגיד שהרווחתי פול כסף.."

בהתחלה הייתי בים המלח והמעביד היה חרא (מזל שהייתי אצל דודים שלי שם) אחרי שבועיים עברתי לקניון יותר מפואר ושם עבדתי בכריות המתחממות האלה ובקיצור בול שיט! כמה שתרוויח ככה תוציא ויותר! שכר דירה 350-400 דולר באטלנטה איפה שאני הייתי! ובטוח שבקליפורניה זה יותר יקר! ותחשוב שאתה צריך לקנות אוכל לבית בוקר וערב וכל יום לקנות אוכל בחוץ בקניון בצהריים כ6 עד 10 דולר כל יום ואין מצב שאתה לא תקנה שם בגדים\נעליים\טורבו לאוטו וכל מיני שטויות שאתה תראה שזה זול,

וכמה תרוויח?? אם תיהיה טוב ותתחבר לעבודה הזאת (הרוב לא מחוברים לעבודה כזאת!!) ותלמד את העבודה אז אתה תעשה 100-200 דולר ליום בימים הכי טובים שלך וגם הימים האלה רק בקריסמס!! כחודש!! לפני ואחרי אתה תרוויח הרבה פחות!! ותמיד יש את הסיכון שלא תרוויח כלום ביום כזה או אחר אז אתה צריך לפצות על היום הזה ואז אתה בלחץ כל הזמן ובלי לדבר בכלל על חוקיות!! שגם זה המון לחץ!! לי היה שם קטע שאשת הקונסול הישראלי נכנסה לקניון ואמרה לנו להיזהר כי תפסו 14 ישראלים וצפון קרולניה והם בכלא ומאז היה ממש לחץ וגם היה קטע שחשבנו שיש בקניון סוכנים סמויים קיצר אחרי כל זה (בערך חודש) אמרתי לעצמי דיי עזבתי והייתי עם המשפחה שם(יש לי בן דוד בגילי) אז עשיתי באמת חיים מסיבות טיולים והרגשתי איך זה לחיות בארה"ב ולא לעבוד שם חח ### בנוהל. חח= התראה ###.

בקיצור ידידי אני ממליץ כמו שאני המלצתי לחברים שלי עזוב אותך אתה רוצה כסף? תעבוד בארץ! אתה רוצה לעשות כסף בחו"ל? לך תלמד ואז תעשה את כל הפרוצדורות לקבלת אישור עבודה שם!

רק אבל רק אם אתה רוצה את החוויה אז סע ותכין את עצמך וזה שתחזור עם הרבה פחות כסף ממה שבאת! ואת אופציה שתיתפס!

מקווה שעזרתי :)

למי שהגיע עד פה סחטיין ;)

לילה טוב אנשים :-P

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

לא יודע מה איתך, בת דודה שלי עשתה 50 אלף שקל אחרי הוצאות בחצי שנה.

שוב, לא לכולם הולך המזל, צריך לוקיישן אופי וכישורים.

וגם תלוי מה אתה מוכר.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אז זהו שתמיד זה , בן\בת דוד\ה שלי עשה ככה וככה חבר של חבר מישהו שאני מכיר וכו'.

אף פעם לא ראיתי בן אדם שעשה כל כך הרבה כסף! אני אומר לך היו שם אנשים שהיו שם פעם שניה (בקריסמס) אז יש להם נסיון והממוצע שראיתי היה 100-200 ליום והיו גם הרבה פעמים שזה היה מתחת ל100!

מה שכן ראיתי בעניים זה בן אדם אחד לא נורמאלי שמכר ביום מעל 1000 דולר!! וזה אני כן ראיתי בעניים שלי! וגם זה היה רק יום אחד, בבלאק פריידאי, שזה היום הכי משוגע שם מבחינת קניות!

בקיצור הבן אדם שם כבר איזה 4-5 שנים אז הוא תותח רציני, נכון שצריך אופי ומקום טוב, לי יש אופי כזה (גם העבודה הנוככית שלי זה מכירות) והמיקום היה גם טוב, הייתי בקניון ממש עשיר בקיצור כן אפשר לעשות הרבה כסף הסיכוי הוא נמוך מאוד פלוס הסיכוי שיתפסו אותך זה כבר יוצא לא שווה את זה, ככה לדעתי.

שתבין גם אני חשבתי שוואוו אני ילך לשם ויעשה פול כסף ויבוא לפה ויקנה מיאטה או משהו בסגנון ;) וראיתי מציאות אחרת, כנראה שבאמת אין כסף קל :?.

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם
לא יודע מה איתך, בת דודה שלי עשתה 50 אלף שקל אחרי הוצאות בחצי שנה.

ניב

שמע,לא יודע מה עם בת דודה שלך,אבל כנראה שהיא גם סבלה מתסמונת "הייתי בחו"ל אז אני חייבת לספר שעשיתי ים בכסף", כי משום מה לא נשמע לי הגיוני שבעבודה מסוג זה אנשים מצליחים לשים בצד בחודש 2000$ (זה יוצא בערך 50K שקלים במשך חצי שנה),כי הרווחים לא כאלה גבוהים כמו שאתה חושב או שבת דודה שלך מספרת.

יש לי מכר שמנהל עסק משגשג של עגלות בארה"ב,והוא בעצמו אמר לי שאפשר לבוא לשם בשביל החוויה,אבל לא כדי באמת לצפות לעשות כסף ממשי (אלא אם כן אתה רוצה לטוס לחו"ל ולחיות כמו איזה פליט בחסכון מוחלט,ואז כן תוכל לחסוך,אבל אז פספסת מטרה חשובה לא פחות,שזה להנות מעצם השהייה בחו"ל).

בנאדם שעובר לארה"ב ועובד בעגלות,יש לו 2 אופציות:

1.להנות ולבלות ולבזבז בזמן הפנוי שיש לו,ולהנות מהשהייה שלו בחו"ל.

2.לחיות בקמצנות\חסכון כדי לחסוך קצת כסף בצד (ו-50K שקלים בחצי שנה זה חסכון נמוך למישהו שחי ועובד חצי שנה בחו"ל וחי בקמצנות).

שלא יספרו לך סיפורים ומעשיות, אחות של גיסתי עברה לארה"ב לפני חודשיים לעבוד בעגלות,יצאה עם המון צפיות לחוויה חדשה וקצת חסכון של כסף.

לפני שבועיים שמעתי מאחי שהיא חזרה לארץ לאחר שהמעסיק התנכל אליה,כך שבסוף יצאה שבמשך חודש וחצי היא לא נהנתה כיוון שמאוד התגעגעה למשפחה ולחברים,היא קרעה את התחת בעבודה,היה לה מעסיק שהתנכל אליה,ובסוף חזרה ארצה בלי דולר.

מוי כיף.

• תוכן חדש...