Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם !

סוף סוף קראתי את הכתבה במגזין אוטו על nurburgring .

כתבה מאוד מעניינת. והופתעתי לטובה ומעריך מאוד את הנחישות של מרק והדבקות בתחביב המוטורי שלו,

הופתעתי גם מהסבלנות לנסוע פעם אחר פעם כל כך רחוק כדי להתאמן וללמוד את המסלול.כל הכבוד לבנדם!

אבל עדין יש לי הרבה שאלות בקשר למסלול :?:

ולמה ניקראת הכתבה רומן עם גיהינום :?::?::?:

ממתי ספורט מוטורי זה גיהינום :?::roll:

gpdav

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמה ציטוטים מעירי עיניים מהכתבה באוטו

"אתה צריך להבין. האגו לא משחק כאן תפקיד. כל מה שאני רוצה זה ליהנות מספורט מוטורי נטו, והניצחון הרבה פחות חשוב מהדרך"

"להתחרות בנורבורגרינג הוא מעל הכל והמטרה היתה לי ברורה"

"סיימתי את ההקפה יצאתי לחנייה, זרקתי את המפתחות ואמרתי לאשתי שאפשר גם לזרוק את הרישיון נהיגה שלי לפח. כל הידע, והניסיון הקודם שלי – לא שווים כלום פה. זה היה שוק טוטאלי. הרינג היה כל כך שונה מעולם הראלי שהכרתי כאילו חוקי הפיזיקה בנהיגה ספורטיבית השתנו "

"הציעו לו לעשות סיבוב עם מדריך מנוסה, שינהג בחיפושית המושכרת. "הייתי בהלם, משותק מהמהירות והמקצועיות. איך רכב כל-כך פשוט ובסיסי נכנס ויוצא מסיבובים, דבוק לכביש"

"היו מספר פעמים שניסיתי לרמות ולעשות כאילו אני לוחץ על הדוושה עד הסוף, אבל הוא קלט את זה ולחץ לי על הרגל בכוח"

"את הדפרסיה של החזרה הביתה. "שבועיים הייתי בדיכאון. לא הבנתי איך עם כל הניסיון שצברתי במשך שנים אני נוסע כל כך לאט ולא נכון ולא יכול להבין את הפיזקיה וטרייקטוריות של הניורברינג. הרגשתי שאני חייב לחזור"

"צריך הרבה ניסיון על הרינג. במשך כמה חודשים עשיתי יותר מ-100הקפות שזה יותר מ-2000 ק"מ ללימוד והכרת המסלול. בחלק מהפעמים נסעתי עם נהגי מרוצים חובבים ומקצוענים שיש להם הרבה ניסיון, והסכימו לצרף אותי ולתת לי עצות וטיפים"

"התחלתי להרגיש טוב את הרכב אחרי כמה הקפות, אבל במקום מסוים עשיתי טעות קטנה בירידה חדה ובמהירות גבוהה מאד נעקפי ע"י כמה מכוניות יותר חזקות וטיפה זזתי מהטרקטוריה שלי ונזרקתי מהמסלול...זה קרה דווקא בקטע של המסלול שהרגשתי מאוד בטוח בעצמי, ולקח לי זמן להתאושש מזה מנטלית"

"העיניים של מרק נוצצות כשהוא מדבר על סיום המרוץ. "אחרי דגל השחמט עושים עוד הקפת קירור איטית. כל הקהל, עשרות אלפי אנשים, יורד לכיוון הגדר בשביל לעודד את הנהגים עם שלטים דגלים , צופרים ומחיאות כפיים. מאות מרשלים עומדים לאורך המסלול ואתה מרגיש בתוך פרוסדור של מחיאות כפיים וברכות ואוירה חגיגית. זו הרגשה אדירה שאין לתאר אותה במילים וחרוטה לכל החיים , אתה כל כך מאושר ושמח שאתה שוכח את הכאבים בגוף אחרי המרוץ הקשה".הקבוצה והחברים מקבוצות אחרות מחזקים ומעריכים מכל הלב. "

בברכה

נדב

11vln.jpg

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

• תוכן חדש...